Julegaver og sånt

Se, nå er det faktisk desember i Norge, men ikke her. Likevel tillater jeg meg selv å late som om det er desember her. For jeg pakker nemlig inn julegaver til folk, og det er veldig ok. Ser man det.


Det er ikke alle sammen, men noen av de jeg skal sende til Norge.

Saks og papir. Kjempeinteressant.


Nå ble dere sikkert skuffet fordi dere fikk se innpakkingspapiret.

Men så har jeg en nyhet til dere og! Hannahs bestevenn fra Costa Rica, Gerson, kommer for å bo med oss i en måned. Han kommer om 3 uker, så da blir vi tre ungdommer her i huset, og så får både han og jeg feiret amerikansk jul for første gang! Og en ting til: I denne familien åpner de julegavene den 24, så det liker vi!

SÅ NEVNER VI INGRID HELENE: Ingrid Helene :)

Jeg vet ikke hvorfor folk har lyst å bli nevnt, men jeg synes det er koselig, så bare si i fra hvis dere vil bli nevnt mer.

- Yara

Thanksgiving break!

Endelig har vi fått en liten ferie! Så i morgen tidlig kjører vi avgårde til Syracuse, New York for å feire med resten av familien. På vei dit skal vi spise brunsj på et vaffelhus og når vi kommer frem skal vi spise middag på en nuddelrestaurant. Og som alle vet, elsker jeg nudler!

Forresten så glemte jeg jo helt å klage litt, så det skal jeg gjøre nå: jeg har hatt tre prøver i dag. Og så hadde jeg én i går. Men etter prøven i fransken fikk vi se Tarzan på fransk. VHS, selvfølgelig.

Jeg vet ikke helt hvordan Thanksgiving kommer til å bli, men jeg satser på at det blir god mat. Jeg elsker jo god mat. Sååå... ja... Så nevner vi Vilde: VILDE :) Hahah, ble du glad nå? Og så siden jeg er snill skal dere få se mat.


Gresk something i London. Smakte godt.


Nina og Yaras oreokake.


Marthe og Yaras sommermuffins.


God pai med fint navn jeg ikke husker fra Harrods.


Burger fra McDonald's

Lurer på hvorfor jeg har så mye bilder av mat, egentlig...?


Husker dere denne? Homecoming.


Eller bare sinnakaken min fra the Cheesecake Factory?


Kusines konfirmasjon.


Hilde-Sofies godtekurv.

Nok.

 

- Yara

Jeg forteller dere "litt" om helgen

Først vil jeg bare si: Tusen takk til alle dere flottinger som kommenterer! Og så, over til noe kjempekjedelig. Jeg skal fortelle dere om helgen min. Altså, nå mener jeg ikke at helgen var kjedelig, men at det kanskje kan bli litt kjedelig å lese om det, siden jeg har en tendens til å lage lange innlegg... Ja, dere vet. Så, da starter vi.

Fredag kveld dro vi på premieren på skoleteateret som jeg hjalp til med å lage kulisser og greier til. Møtte Kalli og Laurie der, og det var et eh... teaterstykke om en dysfunksjonell familie som alltid. Så dro jeg hjem og satt på macen som vanlig. Så på lørdag moren sto jeg opp kl.8, og vi kjappet oss til Crocker Park kino og sto utenfor i tre kvarter sammen med en skvaldrete dame, siden vi ville ha billetter til Harry Potter 7 del 1. Heldigvis var det en dame som åpnet døren og sjekket om det var billetter igjen til oss, og det var det, så vi fortsatte å stå utenfor og vente på at kinoen skulle åpne. Så løøøp vi inn døren til skranken, kjøpte billettene og løp til det som snart skulle bli en driiitlang kø. Jeg kjøpte popcorn som jeg åt på i ett kvarter før filmen begynte. Det som var ekstra gøy var at de viste filmen på en IMAX skjerm, en kjempediger skjerm som... ja, gidder ikke forklare, så google det. Jeg virkelig elsket filmen og gleder meg som en liten unge til siste delen kommer!

Så senere på dagen tekstet Sam meg og spurte om jeg ville bli med til Crocker Park for å se på åpningen av julegaten, så det ville jeg gjerne. Ble plukket opp av henne og broren og så kjørte vi dit. Der var det en julenisse på en brannbil og miss Teen Ohio som så ut til å ha lots and lots of sagmugg i hodet. De tente lys på det kjempestore fake juletreet og hadde masse fyrverkeri! Det var gøy. Men det var sinnsykt masse folk der. Etter det gikk vi rundt og sang julesanger og tittet i butikker og sånt. Vi kjøpte også verdens kuleste julegaver til hverandre, men sier ikke hva det var før til jul da. Haha. Vi kjøpte varm sjokolade og snakket med mange rare folk. Møtte også på James, kjæresten til Sarah, og det var koselig det.


Tilfeldig bilde av Crocker Park. Veldig koselig.

Okei, så var det i går. Jeg og Hannah sov lenge, og så i firetiden dro vi over til Kalli og ble kjørt downtown Cleveland hvor vi skulle være ushere for musikalen Billy Elliot. En av head usherne, en gammel dame var skikkelig bitchy og erklærte at hun hatet oss STARS som vi jo er. Derfor ble det til at jeg sendte henne sure blikk en gang innimellom. Håper jeg aldri ser henne igjen, altså. Men uansett, det var en gøy musikal med en tolv år gammel gutt som danset helt sinnsykt bra! Vi så ham faktisk komme ut døren etter showet og sa Hannah "Good job!" til han, og da ble han veldig glad.Så jeg har hatt en veldig kulturell helg, jeg. Er det det man kaller det? Jeg gjør som Marthe og satser på at jeg valgte det rette ordet.

Folk som skal nevnes? Stine, Nina. <- Der.

Så hvis det er noe mer jeg vil si... da kommer det et nytt blogginnlegg.

- Yara

 

Så... er du dum? Nei, jeg vet bare ikke hvor EUROPA er.

Så i går rett etter at skolen var ferdig holdt jeg på å hente bøker ut av skapet og stappe dem nedi sekken min da en gutt og to jenter vender seg mot meg og så spør gutten, nei vent litt, jeg lager heller en samtale ut av det:

G: So, are you a junior? *De to jentene bak ham ser rart på meg*
Y: Yes *Jentene utveksler blikk og ser på meg mens de tenker du ser ikke sånn ut, han hadde også det blikket*
G: I haven't seen you before? *Right back at ya, tenkte jeg*
Y: Well, that's because I'm an exchange student from Norway. *duden begynner å fatte sakte, men sikkert* 
G: Oh, ah..
Y: Do you know where that is?
G: Yeah, it's... uh, no.
Y: It's in Scandinavia. Do you know where that is?
G: ... No
Y: It's in Europe.
G: OH. *snur seg*
Y: *herregud teit fyr, vedder på at han ikke vet hvor Europa er*

Jeg vettasøren hva som er i veien med enkelte folk. Men det er én ting jeg har funnet ut her borte: at det er sinnsykt moro å bare være gal og sprø og kødde med hjernene til folk, for flesteparten av dem ser man aldri igjen. Så synes på en måte det var helt greit å dumme ut han duden når han tar med seg to andre for å finne ut om jeg virkelig er en junior. Jeg mener, takk for at du nok en gang påpeker hvor ung og liten jeg ser ut.

I tillegg til at folk elsker å påpeke hvor ung og liten jeg ser ut, er de oversensitive i forhold til vekten sin. No joke. Du kan ikke kødde med at noen ser feit ut, for da går de og tenker på det i hundre år etter at du sa det. Sånn sett har dette landet kjørt av veien, kræsjet i et tre og eksplodert. Just sayin... Blir egentlig ganske sur av at folk med normal størrelse klager over sånt. Så hvis en person sier de er feit flere ganger, blir jeg gjerne så lei at jeg bare sier meg enig. Fint det.

Enkelte dager vurderer jeg dette:
P: No offense, but you don't look like a junior AT ALL, you're so tiiiiny. 
Y: Yeah, and you're not. You're rather big.

Men jeg gjør det aldri da. For som jeg jo har sagt før, så er jeg snill på utsiden. Smil smil smil. Drit i teite folk og skriv om dem på bloggen i stedet. Det var det. Så nevner vi Marthe i dette innlegget: Marthe.


Julekulecola. Bare for å ha et bilde.

- Yara

Bare litt høst

- Yara

Jeg blogger nå, jeg.

Midt på natten faktisk. Så som dere alle visste fikk jeg plutselig langt hår:Så dro jeg til en frisør og fikk dette:Seee så kort :/

I dag etter skolen skypet jeg med Stine og Håkon som satt og så på Senkveld med Thomas og Harald, så da fikk jeg også se litt. Det var moro! Så hadde vi en lang, dyp og innmari viktig samtale om livet. Neida. Jeg tok faktisk print screen bilder av Stine og Håkon. Minst ti stykker! Her er ett:

Så etter dette dro jeg på skolens talentshow OBOBA. Det var gøy!


Sara og Reilly


Jacki


Noen av de som opptrådde

Og i titiden i kveld ville Anders skype, så da gjorde vi det. Og etter den første timen var jeg så trøtt at jeg like godt la meg til å sove mens jeg med jevne mellomrom ble ropt tilbake til virkeligheten. Jeg tror Anders spiste seg gjennom sovingen min. Nå er jeg våken igjen, så nå snakker vi om teite folk som ikke vil klemme og sender rare videosnutter.


Fin tegning av oss siden Skype ikke lot meg tegne...
Jeg skal legge meg når han går ut, han skal gå ut når jeg legger meg. Vet ikke hvordan det skal ende.

I morgen skal jeg rake LØV. Jeg vet at dette innlegget ikke gir så mye mening, men det er faktisk midt på natten, så det er min unnskyldning.

- Yara

//Talent show pictures borrowed from Laurie.

Dette har skjedd...

Hallo igjen. Dere som trodde jeg var blitt flink å blogge igjen... Men jeg har da i hvert fall noe å komme med nå! Halloween:


Flott geek?

Og når jeg kommer hjem fra skolen venter dette:


De tror de eier sengen min...

Uansett, så skal jeg fortelle om i dag. Etter skolen dro jeg med Hannah på biblioteket og som vanlig når vi har vært på biblioteket drar vi innom en bensinstasjon og kjøper Polar Pop. Etter det spiste vi spaghetti. Så kom Jutta(finsk utvekslingsstudent) og Eddie og plukket meg opp. Vi dro til Chipotle Mexican Grill og spiste før vi dro til kjøpesenteret. Og der kjøpte vi ting(åpenbart):


Søte tøfler


Lue (Jutta kjøpte en make bare i blå med matchende hansker til)


Pysj-shorts


Genser (ENDELIG)


Veske


Sløyfehårbøyle

Så skulle de kjøre meg hjem, og det var en sykt morsom hjemtur hvor jeg og Jutta snakket norsk og svensk for at Eddie ikke skulle forstå hva vi sa, og vi kjørte egentlig bare rundt omkring i North Olmsted en stund før vi kjørte meg hjem. Det var en kjempegøy fredags kveld! Så vi ble enige om å gjøre det igjen, haha!

Nå skal jeg drikke cola og spise Oreo mens jeg er på macen og gjør noe underholdende(forhåpentligvis).

- Yara


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

MENY


Forsiden
Om meg
Add som venn

ARKIVJuli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010

KATEGORIERAnnet
Blogg
Etter USA
Forberedelser til USA
i USA
Litt unødvendig
Min fakta
Spørsmål & Svar

LENKERAlexander i USA 10/11 - Aspect
Ali i USA 10/11 - Explorius
Alida i USA 10/11 - Explorius
Amalie i USA 10/11 - Explorius
Amanda i USA 10/11 - Explorius
Anette i USA 10/11 - Explorius
Anne i USA 10/11 - Explorius
Anne Marit i USA 10/11 - Explorius
Asha i USA 10/11 - EF
Astrid i USA 10/11 - Explorius
Benedicte i USA 10/11 - EF
Bjørn Olav i USA 10/11 - Explorius
Charlotte i USA 10/11 - Into
Christine i USA 10/11 - Explorius
Connie i USA 10/11 - Explorius
Elin i USA 10/11 - Explorius
Elisabeth i Utah 10/11 - Explorius
Elise i USA 10/11 - Explorius
Ellinor i USA 10/11 - AFS
Emilie i USA 10/11 - Explorius
Evy Marie i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Helene i USA 10/11 - EF
Helene i USA 10/11 - Explorius
Hilde Marie i USA 10/11 - Explorius
Hilde-Sofie i USA 10/11 - AFS
Ida i England 10/11 - EF
Ida i USA 10/11 - Explorius
Ida-Emilie i USA 10/11
Ingrid i USA 10/11 - AFS
Ingvild i USA 10/11 - YFU
Isabel i USA 10/11 - STS Education
Isabell i USA 10/11 - EF
Kamilla i USA 10/11 - Explorius
Karoline i USA 10/11 - Explorius
Kristine i USA 10/11 - AFS
Kristine i USA 10/11 - Explorius
Kristoffer i USA 10/11 - Explorius
Lene i USA 10/11 - Explorius
Lisa i USA 10/11 - Explorius
Lise-Marie i USA 10/11 - Explorius
Mamie i USA 10/11 - Explorius
Marie i USA 10/11 - Explorius
Martina i USA 10/11 - Explorius
Mija i USA 10/11 - Aspect
Nora i USA 10/11 - Explorius
Oda i USA 10/11 - YFU
Othilie i USA 10/11 - Speak
Ragnhild i USA 10/11 - EF
Rikke Amalie i USA 10/11 - Explorius
Sara i USA 09/10
Synne i USA 10/11
Victoria i USA 10/11 - Explorius
Vilde i USA 10/11 - AFS


Designet er av idawisth.blogg.no
hits