Risengrynsgrøt risengrynsgrøt risengrynsgrøt

I dag var jeg hjemme alene en stund. Grøt. Så da lagde jeg det. Grøt.


Jeg glemte å ta bilde av den da den var... ikke så tom. Så det ble webcam. Juhu


Bahwahh.

Det var godt, og nå er jeg stappmett. Men jeg blir sikkert sulten om en time igjen da, for det blir jeg alltid!

EHM, sa du det var dårlig vær i Bergen?

Folk fra North Olmsted burde ikke få lov til å fornærme bergensere: I dag i siste time som er study hall ropte en av de mennene som sitter vakt der opp reglene om hva vi skulle gjøre i tilfelle det kom en tornado. To minutter etter han har sagt det høljer det ned, bosspannene utenfor fyker rund og blader virvler rundt omkring. Så det ender med at jeg blir sittende i kanskje 20 ut av 50 minutter å stirre på været. Og sånn to minutter før bjellen ringer lyder det over høytallerene: "Because of the weather after school activites that I list are cancelled: Eagle's Nest Theatre(min)Blahablah, blabhabl and blahablbah. We ask you to leave the building as quickly as possible after the bell rings. Så ringte bjellen og jeg skjøt avgårde til skapet mitt hvor jeg rev ut bøkene, stappet dem i sekken, slengte på meg jakken og deretter sekken før jeg og Hannah sprang mot utgangen. Vi ville ikke være sist ut med bil i dette være nei! På vei ut møtte vi på Jennifer, så hun fikk sitte på med oss. I bilen slo vi på radioen og selvfølgelig snakker de om en eller annen tornado som er på vei hit, og Jennifer bare: Oh I gotta hurry home. If there's a tornado coming I have stuff in my room I want to hide in the basement. Da lo vi, for det var liksom tingene sine hun tenkte på? Men jeg må innrømme at jeg sikkert hadde spurtet hjem og puttet maciii i sin røde beskyttelse og gjemt den i kjelleren til det var over. Foreløpig er det ingen tornado, bare uvær. Så jeg venter spent!!

- Yara

Jeg sa jo at jeg var pessimist, men i dag er jeg optimist

I daaaag sant? Så fikk jeg skryt. Ok, dere skjønner ikke greien før jeg forteller den:
I kunstklassen tegner vi optiske illusjoner, og teit som jeg er bestemte jeg meg for å lage en skikkelig innviklet illusjon som tok meg altfor mange skoletimer å fullføre. Det har seg slik at første kvart av skoleåret ender på fredag, og da må alle prosjekter være ferdig og innleverte. Så i dag tok jeg avgjørelsen om å ditche studietiden min og gå til art-klasserommet og fullføre tegningen min. Satt og tegnet febrilsk med den lille tusjen min i femti minutter til koselig musikk som kunstlæreren hadde satt på(vi var de eneste der inne). I dét det var fem minutter igjen panikktusjet jeg resten og pustet lettet ut. Så reiste jeg meg og viste tegningen til kunstlæreren.

L: Wow, Yara, have you seen it from a distance?
Y: Noo?
*tar tegningen og snur den mot meg*
Y: WOoow, it's awesome (Jeg pleier ikke å si sånt om mine egne ting, egentlig mer sånn: eh, kunne vært bedre)
L: I'm hanging this up tomorrow
Y: Really?
L: Yeah, it's just an awesome illusion
Y: *SMIIIIL*

Da ble jeg glad da. Så dro vi hjem, og så spurte Hannah om jeg ville være med ut og kjøpe Polar Pop, som er frosset brus. Det er veldig billig og veldig godt. Så det skal vi gjøre i kveld(siden jeg tilfeldigvis nevnte at hjemme pleide jeg ikke å skifte til pysj så tidlig som i sekstiden fordi det kunne være jeg ville gå på butikken, og hun bare: vil du gå her da? og jeg bare: neiii avstandene her er jo syke)

Og til middag har vi min favoritt her i USA, Chicken and mushroom soup med ris. Namnamnam. Så når jeg en eller annen gang i fremtiden får med meg hjem det jeg har laget i kunstklassen skal jeg ta bilder av det og vise dere. Ååå Kunst er så gøy!


En tegning jeg lagde for lenge siden(i år) og klippet opp og hang opp på skapet mitt. Siden jeg er optimistisk pessimist, husker dere?

- Yara

Og hva?

Når livet er dritt, når alt og alle er dumme, når du gruer deg til å stå opp, når du bare vil gråte og alt er forferdelig: SPIS.Jeg skal bare spise til jeg eksploderer. Det hadde vært kjempefint. Så må alle dummingene gå og tørke opp invollene mine som ligger spredd utover gulvet.

- Yara

Nå blir Camilla glad!

Hei, beklager at det gikk så lang tid før jeg blogget igjen, men tiden bare flyyyyr forbi, og så plutselig er det gått litt lang tid siden sist jeg blogget. Så:

Camilla, jeg så kommentaren din og jeg ble veldig glad! Så jeg kan fortelle deg at folkene her er småååå. Eller, det er mange høye også, men det er langt flere små personer her enn i Norge. De er til og med lavere enn meg, og det er noe jeg virkelig digger. Så du hadde sikkert digget det kjempemye også! Og når man er på et sted hvor det finnes mange lave får man ikke kommentarer på at man er lav, som er veldig deilig! Jaaa

Og så folkens, bilder:


Forrige uke dro vi og besøkte Ohio University, og på vei dit stoppet vi og spiste på Sonic. Da kjører du inn i en sånn bås og bestiller det du vil ha, og så får du maten din.


Sunt.


Hannah liker å ta bilder av seg selv.

Ja. Denne uken har vært stress. På mandag hadde jeg tre prøver, og på torsdag hadde jeg to. I tillegg var jeg igjen etter skolen på tirsdag og torsdag med teater. Men nå er det endelig helg, og i dag skal jeg shoppe med Kalli før vi møter Laurie og Brian for å gå på kino! Aner ikke hvilken film vi skal se, men det blir nok gøy. Og etter det skal vi til en kafé som heter Spoon Me for å høre Jazzkorene på skolen synge. I dag våknet jeg forresten i titiden, og så hjalp meg mom å lage baked potato soup som er veldig godt. Og så har jeg ryddet litt på rommet og sånt. Nå er det en time til jeg blir plukket opp av Kalli.

Så vi snakkes!

- Yara

 

Høst i North Olmsted

Nå er høsten virkelig her. I går tok jeg og Hannah en spontan tur til the Metroparks og tok bilder:

Det var en hyggelig, liten tur det.

- Yara

Oppdatering fra meg!

Fikk såkalte "klager" fra folk om at jeg ikke har blogget. Ja, jeg har forståelse for at det er veldig viktig å følge med i livet mitt, for det er kjempespesielt. Mhm. Så da tar vi en liten oppsummering med bilder til, eller hva?

Ja, ok. Forrige lørdag, altså 25 september var det homecoming dance. Lørdag formiddag brukte jeg altså på å kjøpe dyne og rette håret mitt. Et par av dere spesielle mennesker fikk jo ta del i meg og min sutring angående håret via facebook (Marthe, Nina og Håkon). Og søte som de er prøvde de alle tre å muntre meg opp. Jeg tror jeg sto en time foran speilet mitt med kvikklunsj, facebook, musikk og rettetang. Og jeg kom i mål! Megan kom over, og vi tok bilder i trappen og ute. Men utebildene kan du se på facebook.


Tada!

Så dro jeg over til Sara. Faren hennes hadde gledet seg veldig til jeg skulle komme, for han hadde vært i Norge, og viste bilder og greier. Haha, jeg blir alltid glad for å høre hvor fint Norge er, jeg.


Bildeee. Sara er hun i blå hvis dere lurte.

Så dro vi på restauranten Red Robin og spiste.


Bacon Cheeseburger = nam.


Erin og Shelley

Etter restaurantbesøket ble jeg kidnappet av Kalli, så dro vi til skolen. Teamet var "Under the Sea", så skolen var pyntet med fisker, båt, kano, svampebob, den lille havfruen, hvite og blå ballonger osv... Det var utrolig stilig.


Hannah, meg og Kalli under litt pynt.

Etter denne fantastiske dansekvelden dro vi hjem til Sarah og spiste brownies og spilte et morsomt spill jeg ikke kan beskrive som noe annet enn "koffert". Haha!

Dagen etter var jeg på utendørs kjøpesenter med Kalli.
Den følgende uken så jeg en film hver dag frem til torsdag kveld, for da hadde jeg besøk av Kalli og vi gikk laaang tur til verdens fineste nabolag før vi vendte hjem, facebooket oss og deretter så the Big Bang Theory. Senere på kvelden så jeg Bones med Hannah. Ah, jeg elsker den serien!

Helgen som var: På lørdag dro jeg på indisk restaurant med Kalindi, Megan og Hannah og senere på kvelden dro jeg med Megan og Hannah på kino og så "The Social Network" som handlet om han duden som startet facebook. Det var faktisk en bra film synes jeg. Men så er jo jeg veldig glad i facebook og, hvis dere ikke har merket det...

Og i går dro jeg downtown Cleveland med Hannah og Kalli for å delta på sånn program som heter STARS hvor vi jobber frivillig i teateret med å "usher people" og så får vi se Broadway show gratis! Vi må ha på oss en slags uniform som jeg sikkert kommer til å se rar ut i, men det gjør alle andre og, så da er det greit. Gleder meg til 17. oktober, for da er det første showet, nemlig The Blue Man Group!

Det var det, likte dere oppdateringen min?

- Yara


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

MENY


Forsiden
Om meg
Add som venn

ARKIVJuli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010

KATEGORIERAnnet
Blogg
Etter USA
Forberedelser til USA
i USA
Litt unødvendig
Min fakta
Spørsmål & Svar

LENKERAlexander i USA 10/11 - Aspect
Ali i USA 10/11 - Explorius
Alida i USA 10/11 - Explorius
Amalie i USA 10/11 - Explorius
Amanda i USA 10/11 - Explorius
Anette i USA 10/11 - Explorius
Anne i USA 10/11 - Explorius
Anne Marit i USA 10/11 - Explorius
Asha i USA 10/11 - EF
Astrid i USA 10/11 - Explorius
Benedicte i USA 10/11 - EF
Bjørn Olav i USA 10/11 - Explorius
Charlotte i USA 10/11 - Into
Christine i USA 10/11 - Explorius
Connie i USA 10/11 - Explorius
Elin i USA 10/11 - Explorius
Elisabeth i Utah 10/11 - Explorius
Elise i USA 10/11 - Explorius
Ellinor i USA 10/11 - AFS
Emilie i USA 10/11 - Explorius
Evy Marie i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Helene i USA 10/11 - EF
Helene i USA 10/11 - Explorius
Hilde Marie i USA 10/11 - Explorius
Hilde-Sofie i USA 10/11 - AFS
Ida i England 10/11 - EF
Ida i USA 10/11 - Explorius
Ida-Emilie i USA 10/11
Ingrid i USA 10/11 - AFS
Ingvild i USA 10/11 - YFU
Isabel i USA 10/11 - STS Education
Isabell i USA 10/11 - EF
Kamilla i USA 10/11 - Explorius
Karoline i USA 10/11 - Explorius
Kristine i USA 10/11 - AFS
Kristine i USA 10/11 - Explorius
Kristoffer i USA 10/11 - Explorius
Lene i USA 10/11 - Explorius
Lisa i USA 10/11 - Explorius
Lise-Marie i USA 10/11 - Explorius
Mamie i USA 10/11 - Explorius
Marie i USA 10/11 - Explorius
Martina i USA 10/11 - Explorius
Mija i USA 10/11 - Aspect
Nora i USA 10/11 - Explorius
Oda i USA 10/11 - YFU
Othilie i USA 10/11 - Speak
Ragnhild i USA 10/11 - EF
Rikke Amalie i USA 10/11 - Explorius
Sara i USA 09/10
Synne i USA 10/11
Victoria i USA 10/11 - Explorius
Vilde i USA 10/11 - AFS


Designet er av idawisth.blogg.no
hits