Siste dag av Spirit Week og Powder Puff Games

I dag var siste dagen av Spirit Week, noe som betydde at det var Powder Puff Games, altså at jentene spiller football, og guttene kler seg ut som Eaglets(kick line, sånne jenter med hvite støvletter og korte skjørt) og danser. Så for å få plass til dette i skoledagen ble alle timene kuttet ned til 30 minutter, noe som førte til at vi ikke egentlig gjorde noe i timene, og det var helt greit for meg! Så i 10th period gikk jeg til korrommet og møtte på Kalli, og så gikk vi ut sammen til fotballbanen. Det var driiitvarmt i dag, over 90 grader liksom, og jeg hadde på meg bukser, så jeg tok av meg t-skjorten min under kampen. Hahha. Satt med Kalli og Tyler(en fyr fra engelskklassen) og kommenterte alt som skjedde, pluss at jeg nok en gang lurte dem ved å si at vi spiser isbjørn i Norge. Her er noen bilder:


John som male eaglet


Catherine og meg


Senior girls vs. Junior girls

Det var en kjempemoro dag på skolen altså! Skulle ønske vi hadde litt school spirit i Norge også.

- Yara

TV taught me how to feel, now real life has no appeal

AÅAÅAAHEHEHAAH. I dag våknet jeg med verdens flotteste rennende nese, superfin hodepine og trøtte øyne. Fortsatt syk. Men jeg tenkte at det skulle vel ikke hindre meg fra å dra på skolen, så jeg dro jo på skolen da. Og det var megaubehagelig. Fikk høre fra både den ene og den andre at jeg ikke så helt frisk ut. Takk for at dere påpeker det, liksom. I lunsjen må jeg ha sett kjempefrisk ut, for Hannah lurte på om jeg ville ringe Mom og dra hjem. Men som den brasilianske jenten påpekte: Hvis du har klart deg så langt, klarer du vel resten av dagen? Så jeg holdt ut jeg, tok til og med en matte quiz. Blæh. Og så i kor faket jeg synging, siden alle vet det ikke funker å synge med pipestemmen man får som følge av forkjølelse.

Så kom jeg hjem og så en diger, grønn pakke på sofaen! Wiiiiii! Den inneholdt masse sjokolade, grøt, knekkebrød, klær, bøker og gaver! Så glad jeg ble! Masse utropstegn her.  Da runder vi av.


Folkene jeg tilbragte helgen med! Jenten som har armen sin på meg er finnen Jutta, en kjempehyggelig jente!

- Yara

Ikke moro

Nå for tiden er alle rundt omkring forkjølet, og da er det ganske vanskelig å unngå å bli smittet. Så det er altså det som har skjedd med meg: Jeg har blitt forkjølet. Merket det litt på slutten av skoledagen og etter middag hadde jeg veldig vondt i halsen, så Mom fant fram sånn bruseting for halsen, halstabletter og advil til meg.

Så nå ligger jeg i sengen med maciii som selskap og skal se litt Bones. Og, ja, jeg har gjort  leksene mine. De gjorde jeg da jeg kom hjem i dag. Men før jeg runder av skal jeg bare fortelle om et lyspunkt i dagen:

På slutten av Government & Economics kommer Mr.Naples bort til meg og spør hvordan det går med meg på skolen her og litt andre ting.

Mr.Naples: So who are your friends here at the school?
*Tenke tenke, for jeg pleier ikke å kalle folk venner før jeg er helt sikker på om de er venner, sånn er jeg bare*
Sam: I'm her friend! *smilesmile*
Meg: Yes! Sam is my friend.

Haha, så da vet vi det! Nå skal jeg lulle meg inn i selvmedlidenhetens verden og Bones.

- Yara

Siden sist

Merket at jeg ikke hadde skrevet på en liten stund, så det må jeg jo gjøre! 
For det første har jeg funnet ut at stirregutten og All Time Low-jenten har navn! Josh og Natalie. Personen foran meg heter Ryan. Er ikke jeg flink?

Det er mye gøyere å gå på skolen nå som jeg har blitt kjent med mange flere folk, og det er alltid noen som roper "Yara!" i gangene til meg, og det er veldig koselig det!

Jeg gjør flere Yara-ting nå enn jeg gjorde i begynnelsen. Sånn som i dag i lunsjen satt jeg og pillet ut de lilla skittlesene fra pakken siden jeg ikke liker dem og prøvde å skyve dem over på Hannah, men det gikk ikke. Så jeg reiste meg, gikk bort til Sara og spurte om hun likte lilla skittles. Det gjorde hun, så hun tok gladelig i mot.

Den jeg tuller mest med(bortsett fra Hannah) er nok Kalli i koret, haha, det er veldig morsomt. Vi løper rundt omkring og tuller med masse rart, for eksempel at hun innerst inne egentlig er en gettojente(hun finnes ikke getto) og finner på rare ting vi kan gjøre for penger osv. Jeg og Hannah skal forresten på "The Holy War" med henne en eller annen gang i september/oktober tror jeg. "The Holy War" er football game mellom to katolske gutteskoler, og etter hva jeg har hørt er det jammen meg ikke mye "holy" over dette spillet. Sånn går det vel med gutter som går på gutteskoler, de må slippe ut aggresjonen sin på en eller annen måte.

Nå for tiden går folk rundt og selger godteri på skolen til inntekt for ett eller annet, så i Government & Economics selger Sofia godteri nesten hver dag, og hver dag er det feid om Skittles-posene. I dag fikk jeg sikret meg en. Mr.Naples har ikke noe i mot at vi sitter i timen og gnafser på godteri så lenge vi ikke lar papiret ligge på gulvet. Det er veldig greit synes jeg, og senest i dag skjedde dette:

Jessica: Can I go get some water? I'm thirsty.
Mr.Naples: Did the candy make you thirsty?
Jessica: Yes
Mr.Naples: The candy you're eating in MY class?
Jessica: Yes
Mr.Naples: Okay, you can go get your water.

Haha, sykt merkelig! Og før timen begynte satt jeg og snakket med Sam:
Meg: I'm hungry
Sam: Oh, I have two apples, would you like one?
Meg: Really? *Smilefjes*
Sam: Yeah! *graver frem eplet til meg*
Meg: Thank you!

Veldig snilt! Jadda jadda, til tross for alt dette er likevel Gov & Econ det kjedeligste faget jeg vet om. Oh, well, jeg har jo aldri vært spesielt interessert i politikk, så det kommer ikke som en overraskelse...

Åh, jeg har allerede skrevet mye, og jeg har ikke en gang fortalt hva jeg gjorde i går! Se da, i går etter at vi hadde spist litt etter skolen dro vi til Berea High School på AFS-møte. Der hadde de pizza og brus og alltingen. Selvfølgelig kom Julie Kristine = Gjensynsglede! Og vi rant over med norsk akkurat da. Av og til ble vi avbrutt av menn som skulle sjekke navnene våre og spørre litt om hva vi synes om USA. Utenom det fortsatte vi å snakke om hvordan det var med skolen og venner og alt mulig sånt, og jeg ble kjempeglad for å høre at vi hadde det på akkurat samme måten! Så var det allsang og presentasjoner og vi snakket litt med andre folk. Aida bursdag og i den anledning hadde de fått laget en kjempediger kake med alle utvekslingsstudentenes navn og flagg på! Mitt og Julie Kristines navn var ved siden av hverandre med det norske flagget under. Vi ble skikkelig begeistret og alle utvekslingsstudentene samlet seg rundt kaken og tok bilde med den. Jeg fikk stykket med navnet mitt på og litt av det norske flagget, juhu!

Etterpå avtalte jeg og Julie Kristine at vi skal ha en grøt-date. Altså risengrynsgrøt. Nam nam! Så snakket vi med en annen jente som hadde vært i Italia helt til vi måtte dra hjem. Men vi ses igjen til helgen for da er det AFS camp. Og så kommer Julie Kristine, hennes vertsmor og vertssøster til oss en eller annen gang i oktober, så det blir nok koselig!

Nå skal jeg ikke si mer, siden jeg og Hannah skal bake cookies. Det fortjener vi, for jeg har sittet med lekser helt fra jeg kom hjem fra skolen(gjorde lekser på skolen også i study hall). Så har hatt mye lekser i dag. Meget mystisk det der, for i går hadde jeg nesten ingen. OK, nå stopper jeg.


Føtter. Superinteressant. Det er forresten fra den første football game vi var på.

- Yara

Bilder av huset

Siden Marthe så gjerne ville se, og jeg tror ikke akkurat det kommer til å skade dere andre. Så her er noen bilder:


Family Room


Kjøkken


Stue


Spisestue med feit katt


Rommet mitt med fin kleshaug


Kleshaug igjen.


Rotete hylle og rotete pult. Jeg er flink til å rote.


"Something tells me we're going to Regret this". Pure awesomeness.

Så der ja!

- Yara

Jeg har begynt å bable igjen!

Folkens, folkens, dette må feires! Dere vet kanskje at jeg er veldig sjenert i begynnelsen og egentlig ikke snakker så mye før jeg har blitt litt bedre kjent med folk, sant? Vel, i går løsnet noe, og jeg bablet så og si hele skoledagen, hele ettermiddagen og hele kvelden.

Det rare var at bablingen begynte i engelskklassen, hvor jeg egentlig ikke snakker så mye med folk, men det hadde seg slik at vi skulle rette hverandres essayer, og da skulle jeg rette Emily sitt og hun mitt. Så synes hun min var så morsom at hun fikk læreren til å lese det, og læreren synes også det var morsomt. Så satte hun seg ned med oss og begynte å spørre om Norge, og så kommer det mange andre folk og flokker seg rundt oss for å høre og spørre, og jeg snakker villig om Norge. Dere skulle sett fjesene til folk da jeg fortalte at man kunne drikke når man ble 18 i Norge. Fjesene deres var "let's go there".

Også i Art bablet jeg med tidenes snilleste niendeklassinger, haha, de er skjønne alle tre. 

Og så i fransk har vi begynt med et prosjekt hvor vi skal filme en værmelding og jeg er på gruppe med tre kjempehyggelige jenter, Madeleine, Deirdre og Devan, og i går skulle vi lage disposisjon for værmeldingen, men det hadde vi gjort dagen før, så vi brukte hele timen på å prate og tulle. Det var skikkelig koselig!

Til og med i matten har snakker jeg med folk, All Time Low jenten som jeg ikke husker navnet på, Stirregutten og en fyr som sitter foran meg. Det er hyggelige folk de. Synes fortsatt at resten av den klassen er merkelige.

Og så min absolutte favoritt, kor. Mr. Venesile var der ikke i går, så alle gikk bare rundt og snakket. Jeg snakket først med Kalli om Norge og masse sånt, så kom Shelly(jenten med den awesome HP t-skjorten) og Erin bort og joinet oss. Vi snakket om Twilightparodier, HP, rare sittestillinger osv, og jeg fikk cheerios med eple og kanelsmak. Haha, merkelig. Så fant vi ut at vi skulle gå over til Kathryn og Meredith og prate med de, så det gjorde vi resten av timen, og jeg klarte å lurte Kalli til å tro at i Norge løper vi nakne rundt om kring. Det er veldig morsomt at folk her er så godtroende av og til. Men de er skikkelig skjønne, for da hun skjønte at jeg hadde lurt henne bare klemte hun meg. Haha!

Så etter middag forsvant Hannah over til naboene for å sitte barnevakt, så hadde avtalt med Kalindi i kortimen at vi skulle henge. Så hun fikk broren sin til å kjøre oss til kjøpesenteret. Da jeg kom inn i bilen hadde de Muse på full guffe, og broren bare: so what music do you listen to, Yara?
meg: This.(og for dere treige folk, så refererte jeg til Muse-musikken som ble spilt da)
bror: So you like Muse?
meg: like? I love Muse. I went to their concert this summer
Kalindi og bror: GET OUT? In your city?
meg: Yeah, Bergen! I even bought a t-shirt!
Kalindi: Wow! You are so lucky. Do you like Green Day?
meg: Yeah 
Kalindi: OMG, you're my new best friend. 

Hahah, de er så skjønne begge to. Så ble vi sluppet av på kjøpesenteret og gikk i mange butikker og prøvde masse klær og det var veldig gøy. Jeg endte opp med en slags tunika-topp fra Forever 21, og Kalindi kjøpte seg bukse og kardigan.


Denne! 

Så ble vi plukket opp av broren da senteret stengte, og dro hjem til Kalindi. Vi gikk ned i kjelleren og jeg bare whoaa, de hadde x-box, game cube, wii og ps3 + mange spill. Hun bare:
Do you like video games?
OM JEG GJØR? Ja. Det er bare det at jeg ikke er så veldig flink. Og det sa jeg til henne og, men hun sa bare at hun ikke var så veldig flink hun heller.
Så spilte vi sånn Monkey Ball, hahah morsomt. Og det var omtrent her jeg ble skikkelig høylytt som jeg alltid blir når jeg spiller og ikke klarer det. Etter det spilte vi Mario Smash bros eller hva det nå enn heter, og det var utrolig moro. Det spillet som Hilde-Sofie har til wii. 

Så måtte jeg gå hjem, så Kalindi fulgte meg(tar sånn to minutter å gå fra hennes hus til mitt).

Hjemme igjen bestemte jeg meg for å logge på Facebook, som alltid, og da så jeg at Anders var på! Vi går alltid glipp av hverandre ettersom han ligger tolv timer foran meg i tid. Så da fikk vi endelig skypet! Det var veldig koselig, og vi snakket om masse rare ting, men så måtte jeg legge meg fordi klokken ble to, og Anders hadde egentlig en avtale han skulle gått til for lenge siden. 

Så sovnet jeg med macen i sengen, våknet opp etter en time og puttet den vekk, og sov helt til klokken tolv i dag. Ja. Det var veldig interessant, vet det. Men jeg er veldig glad for at jeg har fått tilbake babbelen min, og det tok en måned. For i dag er det akkurat en måned siden jeg kom til USA. Hurra for meg!

- Yara

Jeg har et essay aa skrive.

Saa jeg gikk ned paa dataen i kjelleren. Her er det bikkjekaldt i forhold til resten av huset. Men her er det en finfin mac med microsoft office word paa og en printer. Akkurat det jeg trenger. Jeg skal skrive en side om mitt favorittord som ogsaa skal fortelle litt om meg selv. Dere som kjenner meg vet nok hvorfor valget falt paa ordet "wordplay". Saa, ja, jeg skal egentlig skrive det naa, men hittil har jeg skiftet bakgrunnsbilde paa brukeren min, laget spilleliste paa YouTube, kryllet meg over at det er saa kaldt og at jeg heller vil spise, men nei, jeg skal gjore ferdig essayet mitt foer jeg skal kose meg. Det skal vaere ferdig til mandag, men hvis vi ville kunne vi ta med i morgen og faa litt hjelp, saa det er et jeg vil. Blir sikkert et bedre blogginnlegg litt senere naar jeg ikke er saa lei meg(jeg er alltid lei meg naar jeg faar lekser som innebaerer at jeg maa skrive om noe jeg egentlig ikke vil). Oensk meg lykke til! Og sammen kan vi irritere oss over mangelen paa ae, oe og aa.

- Yara

Det er et show utenfor.Det synes i alle fall Becca og Bugsy. De har ligget sånn en god stund nå. Faktisk lå de sånne store deler av gårsdagen også. Må være moro.

I dag var skolen kjedelig, og det er plutselig blitt kaldt ute? Hva? I går var det 35 grader, og i dag er det 20. Ikke morsomt.
I Govt&Econ snakket jeg masse med Sam og Laurie om tull og ting, og så kommer Mr.Naples bort og skal ha et ark tilbake og jeg har klart å legge det under mappen min:

Mr.N: Are you trying to steal my papers?
Meg: No, hahaha!
Sam dulter borti meg og bare: Hahah, Yara, you're really bad
Meg: I know!

Det viste seg at både Sam og Laurie ble skikkelig lettet over at jeg var helt med på sarkasme. Selvfølgelig er jeg det! Er jo tidenes sarkasmemenneske vil jeg tro. Så jeg fortalte at jeg synes det er skikkelig teit når folk ikke tar sarkasmen. Liksom:

Person: So, do you have television in Norway?
Meg: No, not at all.
Person: Oh, that must be so sad *Forståelsesfullt ansikt*
Meg: Eh, that was sarcasm. You got that, right?
Person: What? Oh? Really?

Så da lo vi. Så ble det helt stille, og Laurie ser helt seriøst på meg: 
Do you really live in cottages in Norway?
Jeg visste ikke om hun var seriøs eller tullet da, for det finnes jo folk som faktisk tror det. Så jeg bare:
Hahha, are you serious? 
Sam: No, they live in normal house. Ireland on the other hand. They live in cottages, and it's rainy and grey.
Meg: How do you know that?
Sam: I went there. Didn't like it.

Hm, jeg tror jeg må ta meg en tur til Irland, bare for å sjekke.

Så etter timen gikk jeg med Sam til skapene våre(siden vi har skap ved siden av hverandre) og da skjedde noe jeg aldri hadde trodd skulle skje. Jeg ble heftig forskjøvet av elevmassene som tøt ut fra både høyre og venstre. Det er så masse mennesker her i USA, over alt. Aulaen på Langhaugen er jo tom i forhold til dette!

Så skjedde noe annet sjokkerende. Jeg kom inn i kantinen, og ser IKKE Megan ved bordet vårt. Det var en rar opplevelse. Hannah ble også overrasket. Forresten så sitter vi med en jente fra Brasil der, og nå skal dere få høre hvordan vi fant ut at hun var fra Brasil.

Hannah: Brazil has a lot of beautiful girls.
Meg: Oh, really.
Hannah: Yeah, I have this friend from Brazil, and she told me she was like ugly in Brazil. And she was super pretty!
Meg: Okay! I'm not going there.
*Jente som har sittet ved vårt bord i evigheter uten å si noe snur seg og ser på oss*
Braziljente: I'm from Brazil.
*stillhet*

Hahah, men det gikk bra da. Vi snakket blablabla med henne og nå er hun med i samtalene våre i lunsjen.
Nå er jeg lei av å blogge for nå, så vi tar farvel, enten dere vil eller ei. 

- Yara

Svar på spørsmålene del 2

Hvorfor valgte du organisasjonen AFS?
Fordi mamma sa de var best. Så jeg sa ok. Jeg ville jo bare reise.

Hvor mye kommer hele ditt opphold i USA til å komme på?
Det vet jeg ikke enda. Ganske mye vil jeg tro. Hehe.

Hvor mye fikk du i stipend?
41 000 kr. Men hvis du har skilte foreldre eller foreldre med lån får du mer.

Vet du hva grunnlaget er når det blir bestemt om du blir Senior eller Junior?
Noen skoler tar det på når du er født på året. Her deler de det antageligvis etter september, så hadde jeg vært født før det hadde jeg nok blitt senior. Men hei, desember er en veldig fin måned det også.
Noen lar bare ikke utvekslingsstudenter være senior fordi de tror de ikke er smarte nok.

Har du noen forslag til jobber her i Norge hvis jeg skal tjene penger til utvekslingsåret?
Hm. Spør venner av foreldrene dine om de vet om noen jobber. Jeg visste ikke en gang at den jobben jeg hadde gikk an å søke på, og det var fordi de ikke lyste den ut. Altså kan det være jobber du ikke vet om, men som kan gi deg godt betalt. Ikke så mye hjelp i dette, men jeg vet ikke så mye om jobber.

Er det vanskelig å bli kjent med noen fort?
Kommer an på hvor godt kjent du mener? Går nok omtrent like raskt som i Norge. Det er bare å introdusere seg. Min fantastiske åpningslinje: "Hi, I'm Yara. I'm from Norway." POFF, du har et tonn å snakke om med personen du nettopp introduserte deg til og slipper awkward silence.

Har du tenkt å jobbe utenom skolen? Isåfall med hva?
Liksom jobb jobb? Nei. Tror ikke jeg har lov til å jobbe her en gang. Dessuten hadde jeg ikke hatt tid til andre ting hvis jeg skulle jobbet her.

Kommer du hjem til jul?
Nei, skal være her hele året. Det er litt av poenget :)

Hvordan er prisnivået på ting der du bor?
Hvis jeg sier at jeg smiler når jeg tenker på det, sier det dere noe? Ikke? Hvis jeg sier at jeg fikk tre pyjamaser til 60 kroner? Det er billig her. Det er moro. Men jeg merker at jeg begynner å bli litt gjerrig. Wøsj.

Må du gå om igjen 2. klasse når du kommer hjem igjen?
Nei. Hvis jeg står i fagene her trenger jeg ikke det. Går rett inn i 3. klasse med alle de herlige folkene.

Kan du velge mellom mange spennende fag på skolen?
Alt mulig rart for alle og enhver. Matlaging, helsefag, kor, kunst osv...

Skal du bli med i noen klubber på skolen f.eks. cheerleading, skoleavis, kor osv.?
Vel, jeg er med i kor, men det er faktisk et fag. Har meldt meg på teater, så det er det jeg skal drive med.

Må du ta Norsk faget på egenhånd i USA?
Ja, mamma skal sende meg boken. Samme gjelder historie, et fag som plutselig popper opp i 2.klasse etter et fravær i første.

Har det noe med karakterer å sånn om man får komme med på AFS?
Tror ikke det skal ha noe si. Men vet ikke helt. Jeg vet i alle fall at jeg ikke akkurat hadde verdens beste mattekarakter. Men engelsk var/er yndlingsfaget mitt, så hadde en god karakter der. Tror kanskje de ser mer på hvordan du er som person og hvordan du kommer til å takle et år i utlandet.

Er den SLEP testen vanskelig?
Nei! Hahah, sånn test vi tok i syvende klasse. Kunne kost meg gjennom den hadde det ikke vært for at det var sykt kaldt på Raftohuset. Men det er et sted i testen hvor mannen som snakker gjør det hele veldig uklart, og de fleste jeg snakket med rotet litt her. Jeg rotet også litt der, og det var grunnen til at jeg 99% på den.

Ingvildske spørsmål:

Savner du meg?
Jaa, men nå kan vi jo ringe hverandre siden vi begge har verizon, og det er veldig koselig synes jeg.

Kunne du ønske du egentlig var meg?
Seff, Ingvild. 

Hvem av oss tror du legger på seg mest i år?
Not me.


Nå ble jeg utslitt av å svare på spørsmål. Helt plutselig og dramatisk, sier jeg.

Så. Det var det. Hvis det er noe mer, bare spør! Jeg svarer :)

- Yara

Cedar Point = AWESOME!!

I dag sto jeg opp halv ni, gjorde meg klar og så sprang jeg og Hannah ut i bilen, kjørte og plukket opp Liz og fortsatte til den beste fornøyelsesparken, Cedar Point. 

Været var overskyet, og folk trodde visst det skulle regne. Derfor dro vi, i håp om at regntrusselen holdt folk unna fornøyelsesparken. Og jammen hadde vi rett! Kraftig redusert køtid på mange av ridene. Og etter sånn to timer kom solen og gjorde det kjempevarmt og fint uansett, så det var moro! Uansett, nå skal jeg fortelle hvordan dagen var.

Vi startet rolig opp med en berg-og-dalbane som ikke var så stor i forhold til de andre siden jeg egentlig ikke har tatt så mye berg-og-dalbaner gjennom livet mitt. Men jeg vet at jeg ikke blir kvalm av sånt, og hvorfor skulle jeg bli kvalm av dette når jeg ikke blir det av å lese i bilen? (jeg elsker faktisk bilturer)

Så tok vi en tre-berg-og-dalbane. Det er de jeg synes ser skrøpelige ut, selv om jeg vet at de ikke er det. Det er bare det at de er laget av tre! (logisk) Den første av tre het Gemini.


Den er sånn at de blå og rød vognene racer. Men det gjorde de ikke i dag. Den gjorde VONDT. Den er jo gammel og greier. Visste dere forresten at alle de store berg-og-dalbanene på Cedar Point på ett eller annet tidspunkt har vært en av verdens største? Jeg ble ikke sjokkert, for å si det sånn.

Etter denne ble vi sultne, så vi delte French Fries og Mountain Dew. Namnam. Eh, nevnte jeg at dette var frokosten vår? Ikke? Hm... Det var frokosten vår.

Etter dette husker jeg rett og slett ikke hvilken ride vi tok, fordi vi tok 17 individuelle rider, og den første vi tok ble tatt to ganger(altså turet vi 18 ganger). Så jeg presenterer noen bilder av de vi tok.


Maverick. Fantastisk berg-og-dalbane.


En av mine favoritter Millennium Force som selvfølgelig ble bygget i 2000. Den var super! Med et 80 graders dropp ned skrek jeg som en skrikerunge. Helt superfantastisk! Vi måtte vente i 1 time og 15 minutter fordi den fikk problemer og måtte fikses. Det var mange som bare ga opp og gikk ut av køen, men vi gjorde ikke det. Det var verdt det.


Sånn ser droppet ut. På vei opp var det en jente foran oss som friket helt ut, og det var sykt tidig.


MaXair. Denne greien begynte rolig, men fikk oss til å hyle! Sykt skummelt og morsomt på samme tid!


Wicked Twister. Wuuuuu! Vet dere hvor morsomt det er å bli kjørt baklengs nedover? 


Og selvfølgelig. Den høyeste. 128 meter over bakken: Top Thrill Dragster. Det gikk så sinnsykt fort at jeg klarte ikke å tenke over hvor sinnsykt skummelt det egentlig burde være. Klarte bare å skrike og le. Noen ganger klarer ikke vognene å komme seg over toppen, og da rusjer de ned igjen baklengs, men det skjedde ikke med oss da.


Raptor. AMAZING. Ante ikke når jeg var oppned eller riktig vei, for det gikk så fort. Jeg tror jeg lo og skrek nesten hele veien. Hadde tatt den flere ganger, hadde det ikke vært for køen.

Innimellom alle disse ridene tok vi oss tid til Taco-lunsj hvor vi delte en pepsi. Og vi(ikke jeg på grunn av AFS) kjørte sånne rare veteranbiler og tok gammeldags hestekarusell. Og etter MaXair, Wicked Twist og en innendørs berg-og-dalbane trengte vi noe søtt, så vi gikk for å kjøpe en ICEE. Plutselig fant vi ut at vi sto i feil kø, og det var litt nedsig. MEN, det var to gutter som hadde sett at vi hadde kommet før dem, så vi fikk lov å gå før dem i køen. Vi bare: neida, det går greit. Men de insisterte. Veldig snilt. (Senere kommenterte Hannah dette og lurte på hvorfor ikke verden hadde flere snille gutter)

Vi kom til parken kl.10 og den holder oppe til 8, så det var egentlig da vi hadde tenkt å dra hjem. Men etter 18 rides var klokken 6, vi satt utslitte på en benk og vi hadde ikke noe mer å gjøre der. Så vi kjørte av gårde til en McDonald's for middag. Spiste der, og så dro vi hjem.

Sitter nå her i sengen min og kjører fortsatt Berg-og-dalbane. Det føles i alle fall slik inni hodet mitt! Kan det ikke stoppe? Ryggen min er sår etter alle de harde setene og føttene mine er slitne. Men det har vært tidenes mest awesome dag!

- YaraJeg savner

Denne byen

Fin by.

- Yara

Jeg er et geni, folkens. Et geni, sier jeg.

Hallo. Dere lurer kanskje på hva det er nå? Jeg har fått kameraet til å virke. Ikke folka i Geek Squad, men Yara Corte-Real Mathisen. SUCK ON THAT! Humøret mitt gikk fra 2 til 8 nå. Det finnes håp for denne verden når folk som har utdannelse innen det feltet ikke klarer det, mens jeg, en person med liten tålmodighet får det til. Mamma, vær stolt. Pappa, vær stolt. 

Bevis:Se, det bildet tok jeg nå nettopp. Hvis dere ikke tror meg, se oppi hjørnet på skjermen, for der står det faktisk: lør. 19.34. HAHAHAHAAHA, yessss. Seier.

Det skal ikke mye til nå før jeg tar en liten seiersdans på sengen min, men jeg vet enda ikke hva som skjer med pengene, så jeg sparer dansen til tirsdag kveld. 

Kameraet mitt: Unnskyld for at jeg sa du fortjente å dø, du er verdens beste kamera, og det tok meg lang tid å velge deg fordi jeg er så sinnsykt kresen og ubestemsom. Jeg husker den dagen jeg fikk deg, 12 desember 2009, og jeg husker hvor glad jeg var. Skal ikke glemme det.

- Yara

HVORFOR SKJER DETTE ALLTID MED MEG?

Kameraet mitt vil ikke virke. Dette er gjenstand nr.2 som nekter å virke. Hva  skal jeg gjøre da?! Hæ? Kjøpe nytt kanskje? Hjelp meg, noen. Hjelp meg.

*Her skulle det være bilde*

- Yara


ENDELIG HELG

I dag etter skolen på vei mot bilen med Kalindi, Mayank, Kristen og Hannah fikk jeg en følelse jeg ikke har hatt på lenge: Fredagsfølelsen. Den du får etter en full skoleuke er endt. Åh, det var som om jeg lettet på små skyer eller noe.

Så kom jeg hjem og fikk skypet med Stinemin! Det var så koselig, og vi mimret om alt mulig rart. Det føles som hundre år siden vi har sett hverandre, selv om det egentlig ikke er det. Ikke nok med mimring med Stine, jeg fikk også tid til litt mimring med Simen på facebook om den turen til Mjølfjell, og jeg fikk endelig svar på hvorfor han gikk med shorts til tross for at det var så kaldt. 

Til middag spiste jeg og Hannah spagetti med kjøttboller fra i går, siden Mom og Dad skulle ut med noen venner og spise, og vi skulle og se på football game. Så vi dro og plukket opp Megan og kom oss til banen. Der møtte vi på Kalli, Jennifer, Cathy og Laurie som vi ble stående å snakke med en god stund. Resten av kvelden gikk jeg rundt med Megan, Hannah, Kalli og Jennifer. 

Og forresten: Jeg har funnet ut hva de jentene jeg sitter med i Art heter: Jaqueline, Kirsten og Quinn(lillesøsteren til Kalli).

Tilbake til min fortelling om dagen: Så dro vi hjem, og da satt Mom, Dad og gjestene og spilte kort. Han mannen som var her ville høre meg snakke norsk så jeg tok en liten "egbablaromnokkesådokkarskalhøremegsnakkenorskmendokkarskjønnaringentingogdetelikegreitdetforegbarebablar". De ble ganske overrasket, for det var overhodet ikke sånn de hadde forestilt seg at norsk var. Så skulle jeg lære dem de tre siste bokstavene i det norske alfabetet, og det var veldig morsomt, for de klarte det ikke.


Meg på football game forrige fredag. 

Nå er jeg trøtt, men heldigvis for meg er det langhelg. Fri på mandag, for da er det Labor Day. Lurer på hva jeg kommer til å finne på denne helgen. Åh, vel, vi får nå se.

- Yara

I dag, folkens...

I dag kom jeg til skolen og møtte på Sara, og så vandret vi rundt i gangene, så gikk vi inn på biblioteket fordi en av vennene hennes skulle printe ut noe. Så kom en annen av vennene hennes, vi introduserer oss for hverandre og BAM, så ser jeg på t-skjorten hennes. Harry freaking Potter. Det lover alltid godt. (Merkelig nok er hun i kor med meg, men hadde ikke merket det) Så spurte hun om jeg og Sara ville bli med til kantinen, for hun skulle melde seg på teateret kanskje. Det ville Sara også, men siden det koster så mye måtte de hjem og trygle foreldrene sine. Så jeg fortalte dem at de kunne gå rundt og få folk til å donere penger, for det var det en gutt i teater som hadde gjort, og  han hadde samlet inn over 200 dollar. Tror de fikk litt mer håp da. Men det hadde vært awesome om Sara og awesome person som jeg ikke husker navnet på hadde joinet teateret. 

Så kom jeg til engelsken og snakket litt med folk om varmen, og så snur en gutt seg og sier:
- I saw you at Dairy Queen yesterday! (som jeg forresten glemte å fortelle var den tingen jeg, Hannah og Dad fant på)
- Oh, you did??
- Yeah, I work there.
*hjernen min jobber febrilsk for å huske det* tikk, takk, tikk, takk... *HUSKER Å HA SETT HAM BAK DISKEN*
- OH YEAH, I Saw you!! 

Og så plutselig ramlet tusen folk inn i samtalen om hvor mye han tjente(minimum wage = hva jeg tjente på å vaske badene hjemme i Norge)

Så hadde vi to dritlette tester. Følte meg flink.

Vi skipper art, siden jeg bare tegnet der.

FRANSK, dere. Fransk. Læreren hadde laget en liste med franske guttenavn og jentenavn, og alle måtte velge seg et navn som vi skal ha for resten av året. Jeg valgte Adèle. Så nå heter jeg Adèle Mathisen, folkens.  Så satte vi pultene i en diger ring og lekte huskeleken på navnene. Dere vet der man må gjenta alle sine navn. Jeg kan stolt si at jeg hadde den beste uttalen. Det er lov å skryte i USA.

Så kom timen jeg egentlig gledet meg mest til, til tross for at det er det kjedeligste faget: Gov & Econ. Jeg kom inn og møtte Sam som var oppgitt over å alltid være først til timen. Så snakket vi, og så fikk hun sjokolade av meg. Hun likte den veldig godt. Sitat: "It tastes real, unlike american chocolate". VÆR STOLT, NORGE. Så begynte noen folk å komme inn og snakket om "the flow". What? Det viste seg å være drikkefontenen med det kaldeste vannet på skolen. Så jeg ble drasset med bortover hele den lange gangen for å drikke av den. Kald. Nam. Så ringte klokken. Oisann, vi var litt for sene:
Sam: Oh, no we're late
Yara: Oh no.
Sam: Well, we shouldn't get in any trouble. I mean, it was the flow.
Yara: True.

Så vi spaserte hverdagslig inn i timen som nettopp hadde begynt, og ingen sa et ord. Så mens timen var i gang delte jeg ut litt sjokolade til Laurie og Sofia, og fikk som lovet en kolumbiansk sjokolade tilbake. Namnam.

Etter en liten stund ser jeg bort på Sam og ser at hun har på seg joggebukser til tross for at det er så varmt. En av folkene rundt oss spør om hvorfor:

Gutt: why do you have sweatpants on?
Sam: You don't wanna know
Gutt: Yeah, I think I do
Sam: I'm on my period, and you can see it on my shorts, that's why.
*Tre gutter med pinlig berørte ansikter*
Gutt: OH MY GOD, I DON'T WANNA HEAR THAT!
Sam: *sigh* That's what I said.

Hahah, vi andre bare døde av latter på guttenes vegne.

Hm, hva mer skjedde i dag? JO! De hadde calzone i kantinen i dag, så det kjøpte jeg og Hannah. Og så på vei til skapet fra kantinen må jeg på et tidspunkt forlate Hannah, og på dette tidspunktet dukket Sofia opp, så vi hadde en veldig dyp samtale om sjokolade. 

Resten av dagen ble borte. I morgen er det fredag, og det er langhelg siden det er Labor Day på mandag. Deilig! 


Random bilde fra the Metro Parks.

- Yara


Sånn og sånn i USA

Tiden går fort den. 

I dag gjorde jeg en deal med en jente som heter Sofia i Govt & Econ-klassen. Hvis jeg tar med norsk sjokolade, tar hun med kolumbiansk sjokolade. Haha, det blir jo moro det. Og så snakket jeg mer med Laurie og Sam. Sam ga meg en sånn greie jeg kan pynte skapet med siden jeg aldri hadde sett de før og påpekte det for henne. Så ble hun supersjokkert og bare: vær så god! Det var hyggelig, det. 

I matten snakket jeg for første gang med en person. Nærmere bestemt en jente. Hun hadde på seg en "All Time Low" t-skjorte. Jeg bare: LIKER DU ALL TIME LOW?! Og hun bare: LIKER? JEG ER OBSESSED! Haha, moro.  Jeg liker også All Time Low. Hører på dem akkurat nå. 

I dag vil jeg og Hannah gjøre noe annet enn å se på TV som for det meste er det vi gjør etter skolen siden teater ikke er begynt ennå. Var på et møte i går hvor vi fikk info om det, og jeg skal kanskje prøve ut for å være skuespiller. Vet ikke. Hva synes dere?

Jeg er sulten nå. Sulten. Til tross for kaken jeg spiste da jeg kom hjem fra skolen.

Vil dere høre noe? Jeg har fått en forkjærlighet for katten Bugsy, noe som innebærer å plukke ham opp til enhver tid. Tror ikke han er så veldig begeistret for det, men han gjør ingenting med det så lenge jeg klør ham på magen. Kosekatt. Så i dag fant jeg ut at jeg skulle legge ham på magen min mens jeg lå på gulvet og klemte på ham. Hehehe. Jeg tror vertsfamilien min synes jeg er rar. Men haha, det visste de fra før av, pluss at de er like rare, og jeg liker rare folk veldig godt. Når vi snakker om rare folk, jeg savner mine rare folk i Norge. Surt fjes her. 

Men nok nå.
To bilder fra Niagara Falls. Fordi jeg ville.

- Yara

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

MENY


Forsiden
Om meg
Add som venn

ARKIVJuli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010

KATEGORIERAnnet
Blogg
Etter USA
Forberedelser til USA
i USA
Litt unødvendig
Min fakta
Spørsmål & Svar

LENKERAlexander i USA 10/11 - Aspect
Ali i USA 10/11 - Explorius
Alida i USA 10/11 - Explorius
Amalie i USA 10/11 - Explorius
Amanda i USA 10/11 - Explorius
Anette i USA 10/11 - Explorius
Anne i USA 10/11 - Explorius
Anne Marit i USA 10/11 - Explorius
Asha i USA 10/11 - EF
Astrid i USA 10/11 - Explorius
Benedicte i USA 10/11 - EF
Bjørn Olav i USA 10/11 - Explorius
Charlotte i USA 10/11 - Into
Christine i USA 10/11 - Explorius
Connie i USA 10/11 - Explorius
Elin i USA 10/11 - Explorius
Elisabeth i Utah 10/11 - Explorius
Elise i USA 10/11 - Explorius
Ellinor i USA 10/11 - AFS
Emilie i USA 10/11 - Explorius
Evy Marie i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Helene i USA 10/11 - EF
Helene i USA 10/11 - Explorius
Hilde Marie i USA 10/11 - Explorius
Hilde-Sofie i USA 10/11 - AFS
Ida i England 10/11 - EF
Ida i USA 10/11 - Explorius
Ida-Emilie i USA 10/11
Ingrid i USA 10/11 - AFS
Ingvild i USA 10/11 - YFU
Isabel i USA 10/11 - STS Education
Isabell i USA 10/11 - EF
Kamilla i USA 10/11 - Explorius
Karoline i USA 10/11 - Explorius
Kristine i USA 10/11 - AFS
Kristine i USA 10/11 - Explorius
Kristoffer i USA 10/11 - Explorius
Lene i USA 10/11 - Explorius
Lisa i USA 10/11 - Explorius
Lise-Marie i USA 10/11 - Explorius
Mamie i USA 10/11 - Explorius
Marie i USA 10/11 - Explorius
Martina i USA 10/11 - Explorius
Mija i USA 10/11 - Aspect
Nora i USA 10/11 - Explorius
Oda i USA 10/11 - YFU
Othilie i USA 10/11 - Speak
Ragnhild i USA 10/11 - EF
Rikke Amalie i USA 10/11 - Explorius
Sara i USA 09/10
Synne i USA 10/11
Victoria i USA 10/11 - Explorius
Vilde i USA 10/11 - AFS


Designet er av idawisth.blogg.no
hits