Norske folk er pene

Ja, dere, nå har jeg oppdaget enda en ting. Norske folk er pene. Shocker, eller hva?
Men det er sant, helt seriøst, virkelig, mener det. Det er bare å gå på facebook og se på et par av dine hundre nærmeste venner fra Norge. Jeg har rett, har jeg ikke? 

Det var bare det. Jeg kjeder meg med lekser på det 31 grader celcius varme stedet jeg befinner meg på. Beste av alt? Skolen har bare air condition på tre av rommene sine = jeg svettet som en gris der jeg satt med buksene mine. Man kan jo ikke vise hud, men det er veldig varmt å skjule det største organet et menneske har når det er så varmt som det er. Lover dere at det var fuktig på stolen min når jeg reiste meg. Jeg kunne tørke dryppesen fra pannen min, og alle satt i hver eneste time og prøvde å vifte seg selv med bøker, men endte opp med å se ut som idioter. Meg inkludert. 

Det er gøy å komme hjem og se at man har venneforespørsler på facebook. Det betyr at folk faktisk får med seg at jeg er der. Dessverre husker jeg ikke alltid hvem disse personene er(de som legger meg til) til tross for at jeg har møtt dem. wææ. Jeg er rar, men det vet vi allerede. Akkurat nå tror jeg at jeg muligens er litt dehydrert. Må til kjøleskap og hente noe som rimer på ola. 

Skolen blir gøyere og gøyere for hver dag, for jeg blir litt bedre kjent med folk. Det er moro at jeg nå har flere folk å si hei til i gangene, og jeg husker navn på folk. Bare se: hun jenten som spiste i timen heter Sam og er egentlig veldig hyggelig. Hun er sulten hele tiden, akkurat som meg. Hahah, det var det vi snakket om i dag. Og så foran henne sitter Laurie som har svart belte i ett eller annet. Det er i alle fall kult. Og i koret er Reilly, Laurie, Kalindi, Hannah, Deboshri og Kalli. Moro at jeg husker flere navn nå. Jah!  

Jeg snakker fortsatt ikke med noen i matten. Jeg liker ikke matte.

Men sånn utenom matten er alt bare så fryd og gammente som en skole kan få blitt. Selvsagt vil den ikke kunne måle seg opp mot Langhaugen(som jeg hørte hadde fått god mat i kantinen OG kortterminal?! Hva skjer??) foreløpig. HAHA.

Jeg liker at jeg og Ingvild Kayser kan sende meldinger til hverandre fordi vi tilfeldigvis har samme mobilselskap, verizon som er lik gratis ringing og melding. Jeg liker at ingen presser på meg sunn mat. Jeg liker at vi skal få do'nuts i kunstfaget. Jeg liker at man spiser mye mer ute. Det er mye jeg liker.

Senere skal jeg lage et Norge vs. USA-innlegg til dere. Bli glad og overvelmet. 


What? 

- Yara

Niagara Falls

I går dro jeg og vertsfamilien til Niagara Falls. Vi ble vekket i sekstiden om morgenen, siden det tar fire timer å kjøre dit. Pakket litt ting i en veske, kledde på meg og satte meg i bilen. Den første tiden av turen sov jeg og Mom i baksetet siden vi var så trøtte. Men etter en stund våknet vi, og da fikk jeg bittesmå kaninkjeks. Nam! Så tok vi et stopp et sted for å finne noe å spise og gå på do. Jeg og Hannah begynte å danse foran det kjempestore speilet på badet, og mystisk nok var det ingen som fikk med seg det som skjedde! Vi fant ut at det ikke var noe godt å spise der, så vi kjøpte noen dyrekjeks og sjokolade og gikk ut på parkeringsplassen. I bagasjerommet hadde vi med oss iste og greier, så det fikk vi da.


Her er meg med iste og bagel med kremost. Omnomnom.


Hannah med sin iste og bagel.

Så kjørte vi videre i en lang, lang, lang stund. Og Hannah kom baki til meg, og så ble vi sittende der med hver vår iPod og fjerne blikk som man gjerne får når man er på biltur. På ett eller annet tidspunkt merket vi at vi nærmet oss Niagara Falls, og da begynte snakkingen som bare det. Vips var vi fremme på en eller annen parkeringsplass. Vi skulle gå til Maid of the Mist, som er en båttur hvor man kommer skikkelig nærme innpå fossefallene.
Rett før vi gikk for å kjøpe billetter til båtturen.

Så tok vi en heis langt, langt ned og fikk blå regnkapper som vi måtte skynde oss å ta på, siden båten skulle komme straks. 


Sånn ble jeg seende ut.Så gikk vi ombord i båten og kjørte mot fossefallene. Her gidder jeg ikke å forklare så mye mer enn at vi ble dynket i vann, og kameraet mitt fikk mange fine skybilder og noen klare bilder(som skal inn her på bloggen) og vi smilte og lo, fikk andre folk til å ta bilder av oss osv. Til USA sin skuffelse var det nok Canada som hadde den beste siden. Haha. Veldig rart å være så nærmt et annet land, å kunne se over på folkene som var der(ikke at det ikke har skjedd før, men det er like rart hver gang). MEN, nå kommer bildene.


Den første fossen. Haha, her ble vi skikkelig dynket.


Sånn ble Hannah seende ut.


Fooossefaaaalll oh em gee. Canada picked the better side.


Etter båtturen gikk vi opp disse trappene og ble enda mer dynket enn det vi allerede var, altså ble skoene mine gjennomvåte. Heldigvis for meg var det 26 grader og sol, pluss at jeg hadde med meg et annet par med sko i bilen.

Så etter det fant vi ut av vi var sultne, så vi gikk på Hard Rock Café og spiste verdens beste mac n chicken cheese.


Wah :)

Så etter det gikk vi tur rundt om kring, og så gikk vi til bilen og så dro vi nesten hjem, men stoppet på en restaurant og koste oss der før vi dro helt hjem.

- Yara

Flott dag for meg

I dag var en veldig bra dag. Det var ikke Home Room i begynnelsen av dagen, vi skulle bare gå til de vanlige timene våre. I engelsken fikk vi ark med greier vi skal ha prøve i på neste torsdag. Jeg ble glad da jeg så hva det var: There/Their/They're, Loose/Lose osv... Dette var tydeligvis noe amerikanere sliter litt med. Dette er sånt jeg liker. Sitter og ler for meg selv når jeg ser skrivefeil på f.eks failbook osv. Det var et par ord jeg aldri hadde hørt før også, men de skal jeg lære meg. Jeee.

I Art begynte jeg å snakke med folk, så det var ganske bra det. Sitter med tre kids som alle ble veldig overrasket over å høre at jeg var utvekslingsstudent. De kunne ikke tro at jeg hadde dratt så langt hjemmefra for å bo i Ohio. Av alle steder. Hahah, det er litt sånn jeg tenker når folk kommer til Norge. Bare: Eh, hva har vi å tilby? Men når jeg tenker over det, så er Norge et veldig veldig fint land. (Noen som sa savner det norske skolesystemet?Ja)

I fransken følte jeg meg superflink ettersom jeg forstod alle spørsmålene på fransk, og svarte med lange sammenhengende setninger. Det gjorde ikke så mange av de andre. Lurer på hvordan fransk egentlig blir. Hmm..

I govt & econ fant jeg ut at den blonde jenten som elsker å tekste og spise i timen ikke var så verst likevel. Jeg kan likevel ikke huske hva hun heter. Jenten foran heter Lauren tror jeg, og hun var også i A Capella Choir.

UANSETT. I Lunsjen satt jeg med Megan, Hannah og en person som muligens heter Ashley, men som ligner dritmye på Whitney Port fra The City som jeg ikke ser på faktisk, men hun er jo med i alle mulige blader, så derfor vet jeg hvordan hun ser ut. 

Study Hall. Som jeg kanskje nevnte, byttet jeg om på lunsj og study hall. Dermed hadde jeg samme study hall som Sara. Så hun introduserte meg for en av hennes venninner som jeg ikke husker navnet på. Jeg skal prøve å huske flere navn, altså.

Så hopper vi over matten hvor jeg ikke skjønte alle de engelske ordene.

Home Rooooom. Gjensyn med Sara. Vi måtte gå gjennom enda flere regler blablbla. Jeg spurte om hun skulle på North Olmsted Homecoming Fair, og hun sa at hun gjerne ville siden hun bodde så nærme det, men at hun hadde ingen å gå med. Så da spurte jeg om ikke vi skulle gå sammen, siden jeg skal bli med Hannah dit i dag, men Hannah skal male fjes til unger, så hun kan ikke gå rundt med meg. Det synes visst Sara virket som en god idé, så forhåpentligvis skal vi dit i kveld. Så ble vi kalt inn til Junior-møte i gymsalen. Der snakket de mer om at vi var så fantastiske og skulle ditten og datten og college og det ene med det andre. Sukk. Så gikk vi ut.

A Capella Choir. Mr. Venesile ville ta ut de som ikke hadde sunget i kor før for å høre stemmene våre. Så jeg ble tatt ut først. Inn på et lite rom med keyboard. Og så måtte jeg fortelle om meg selv, hvilke instrumenter jeg hadde spilt og litt om mamma og pappa. Haha. Så sang jeg så lyst jeg kunne, og så sang jeg så mørkt jeg kunne. Jeg la merke til at han noterte ALTO ved navnet mitt. Det var det jeg hadde regnet med. Han sa jeg hadde fin stemme, og var veldig flink til å treffe riktig tone. Et eller annet om at jeg hadde en følelse for toner. Blabla, jeg ble veldig glad i alle fall. Så gikk jeg ut igjen til de andre folkene og de bare: HOW DID IT GO?! Så jeg fortalte da. Og så satt jeg meg sammen med Kalindi, Lauren og noen andre folk, blant annet en jente som ville måle med Lauren hvor høy hun var. Lauren var høyere enn henne. Så sa jeg, vel, du er sikkert høyere enn meg. Alle er jo høyere enn meg. Men vet dere hva? JEG VAR HØYERE ENN HENNE. Jeee. Jeg hoppet opp og ned av glede, jeg. Forresten er det veldig mange lave på denne skolen. Og mange høye, men poenget er at det er veldig gøy med lave folk av og til. Det er en jente i min Gov & Econ klasse som er mye mindre enn meg. Skoene hennes var kilehælsko. Hoho! Så egentlig var hun enda mindre enn mindre enn meg. 

Beklager at jeg blogger så mye av gangen, men jeg har veldig mye å si. Det kunne vært mer, vet dere.

- Yara


Første skoledag

I dag hadde jeg min første skoledag. Så nå skal jeg fortelle litt om den.

Home Room:
Der vi startet dagen. Masse folk, og jeg lurte på hvordan dette skulle bli. Det var en dame som jeg ikke husker navnet på som delte ut ark og sånn liten bok til oss(den vi skal få hallway pass i) og leste opp alle reglene. Det tok evig lang tid. Men så var hun plutselig ferdig og da kunne vi snakke. Så jeg snudde meg til en jente som hadde snakket litt til meg tidligere og introduserte meg selv. Hun ble helt oppglødd da jeg sa jeg var fra Norge, så vi bablet ganske lenge. Så sa hun damen at vi kunne gå til skapene våre og se oss rundt omkring. Så jeg gikk med denne jenten som het Sara til hennes skap. Vi snakket om reising og alt mulig tull og trill, og så spurte jeg hvilken lunsj hun hadde. 6. Periode, sa hun. Åh. Jeg hadde 7. periode. Jeg kunne se skuffelsen på henne altså, lover. Jeg var også skuffet, for det var jo skikkelig gøy å ha en å komme godt overens med. Så gikk vi tilbake til Home Room og snakket om Harry Potter helt til den merkelige klokken ringte. Vi skulle til andre etasje begge to, så vi fortsatte å snakke sammen opp dit. Så gikk jeg inn i min første time.

English 11:
Med Mrs. Di Pietro. Hun ropte oss opp, snakket, og fikk oss til å si hva vi hadde lyst å bli når vi ble voksne. Jeg sa at jeg ville bli forfatter, rett og slett fordi jeg ikke kom på noe bedre, og jeg er skikkelig dårlig på sånn spontan greie. Det ble ikke tid til å noe utdeling av ark der, fordi den merkelig ringelyden kom igjen, og alle rasket sammen sakene sine og gikk til neste time.

Art 1:
Med Mrs. Reilly. Jeg kom inn i et kunstklasserom og satte meg ved et bord med tre andre kids. Det var mange folk der. Læreren var hyggelig hun. Snakket og snakket om alt som var lov og ikke lov. Det var masse ting det var lov til der, fordi hun ville det skulle være en gøy time. Og hvis vi hjalp henne å huske alle våre navn innen neste uke, skulle vi få do'nuts alle sammen. Wuhu! Så ringte den irriterende tingen, og alle gikk.

French 3:
Med Mrs.Greer, en kjempehyggelig dame. Egentlig så er det Honor French 3,4 og 5 der, med bare fire vanlige French. Jeg er en av dem som er vanlig. Men hun prøvde å overbevise oss om å ta Honor French, for da kunne vi få ekstra credit, pluss at det ikke var så veldig vanskelig. Vet ikke helt jeg. Skal se hvor vanskelig eller lett det er. Så bablet hun akkurat som alle de andre lærerne, og så fikk vi cookies fra Paris som hun hadde kjøpt da hun var der i sommer. Det var hyggelig.

Govt & Econ:
Med Mr. Naples som bablet om Kina og ting som skjedde der. Han ville at klasserommet skulle være vårt, og blablabla. Jeg datt egentlig av på dette tidspunktet fordi jeg var sliiiiten av alt maset til lærerne. Satt ved siden av en jente som kunne minne nokså mye om en be i te hå se, hvis dere skjønner hva jeg mener. Mr. Naples slo nemlig en vits om at de blonde jentene i klassen ikke var ekte blondiner, og hun ble jo bare dødsfornærmet og sa: Well, I am! Huh, hadde lyst å denge henne i trynet. Men jeg er snill utenpå. Og så satt hun og tekstet og spiste bak den store sebraprintvesken som hun hadde plassert midt på pulten. OG hun satt vendt vekk fra læreren og klagde høylytt over at hennes guttevenn ikke hadde lunsj samtidig som henne. Hva får man når man må gå i klasse med 94ere? Vet ikke.. Resten av folkene var ikke så ille da. Det var bare hun som plagde meg til døde. Men jeg så at hun måtte GÅ hjem fra skolen. Sikkert derfor hun er en be i te hå se. MEN nok syting. Jeg hadde vondt i hodet den timen. Jeg har nesten aldri vondt i hodet. Æsj.

Merk deg at herifra er alt nedtur ettersom jeg hadde min skjeldne hodepine.

Study Hall:
Med moren til Megan, Mrs.Luck. Det var en kjedelig time ettersom jeg ikke hadde noe å gjøre. Og det er ikke lov å høre på musikk der. Ka? Hæ? Neivel. Så jeg satt og stirret ut i luften mens jeg tenkte for meg selv: JEG ELSKER SKOLEN I NORGE. Så gikk vi ut.

Lunch:
Jeg gikk til kantinen og støtte på en person jeg ikke liker så godt, men spurte henne hvor Hannah var, og så fant hun Hannah til meg, og så gikk vi og satte oss sammen. Så kom Kalindi som er veldig koselig og satte seg med oss. Så kom Megan Drews som også er veldig hyggelig. Så bestemte jeg og Hannah oss for å gå til kontoret og bytte om på lunsj og study hall, fordi ellers kom vi ikke til å ha lunsj sammen de andre dagene siden hennes korøving hadde blitt byttet. Det var stress. På dette tidspunktet var jeg l-e-i. Vi måtte komme tilbake senere tydeligvis. Så vi gikk tilbake til kantinen og satt litt med de andre folka før vi gikk ut av kantinen til VENSTRE, for det må vi i følge reglene (noe om brannsikkerhet), noe som fører til at jeg må ta en hel runde på skolen før jeg kommer til skapet mitt. Det er egentlig ikke så ille, men når du er trøtt og har vondt i hodet er det ikke så moro. 

Algebra 1:
Mamma, hvor dum tror du jeg er? Folkene i denne klassen virket hemma. Sorry. Men læreren var veldig hyggelig, og da hun skulle få oss til å sette oss på stoler hun hadde valgt til oss, hadde jeg tilfeldigvis satt meg i riktig stol uten å vite det. Altså: win. Så jeg fikk en fin blyant av henne. Hehe. Så bable hun og ga papirer som vi måtte fyllet ut info om oss selv, slik at hun skulle lære oss å kjenne. Så spurte hun om det var noen nye her. Jeg rakte selvfølgelig opp hånden.
- Where are you from?
- Norway
- OOOOOooooooh you're long way from home!
- Yes, I know :)
- How do you like USA so far?(standard spørsmål fra alle og enhver)
- It's great!
- Oh that's nice, welcome to America
- Thank you.
Så sa hun at vi kunne snakke sammen, siden det var tid til overs. Jeg så ingen å snakke med. Gud, jeg ble lei meg. Det var en gutt som hele tiden så på meg, og det var skummelt, så jeg prøvde å unngå blikket hans ved å stirre dødsinteressert på blyanten min. Way to be social. Men virkelig, liker ikke den klassen. Så ja.

A Capella Choir:
Mange folk. Satt med Hannah og Deboshri og et par nye jenter som jeg har planer om å bli kjent med i morgen tror jeg. Mr. Venesile ble kjempeglad da han fant ut at jeg var fra Norge. Fra oppropet:
- Yara?
- Here.
- Where?
- Here.
- OH. *ser på papirene sine og oppdager at det står NO på den* Where are you from?
- Norway
- NORWAY?! *lykke*
- Yes.
*Hannah butter inn* - She's my sister
HELE ROMMET SNUR SEG OG SER PÅ OSS.
- I mean, for the year. She's living with us. 
Plutselig forstod hele rommet dette, og alle begynte å bable. Hahahha. Det var morsomt. Jeg tror jeg kommer til å like denne klassen. Kanskje.

Study Hall:
I kantinen. Men jeg skippet den og gikk til kontoret for å bytte om den første study hall og lunsj. Det gikk fint, og jeg fikk ny plan som jeg må vise til Mrs. Luck i morgen. Juhu. Så ringte klokken.

Så møttes jeg, Hannah, Kalindi, Kristen og broren til Kalindi som har så rart navn at jeg ikke kan uttale det ved skapet mitt, og så gikk vi til bilen. Jeg klarte å få shotgun! Så da ble jeg sittende i forsetet mens de andre måtte skvise seg inn bak. Hah! 

Så da vi kom hjem så jeg og Hannah to episoder av Glee før familien dro på Buca, en italiensk restaurant for å feire at første skoledag var over. De hadde nomnom mat, og vi tok med oss restene hjem, så det blir bra. 

Akkurat nå kan hele greien se skikkelig negativ ut, men jeg er veldig fornøyd med dagen egentlig. Det var bare den hodepinen. Så, jeg er glad. Glad glad glad. Fikk faktisk følelsen av at jeg kunne klare alt på vei hjem fra Buca. Rart. Det gikk over etter sånn tre sekunder, men det var gøy mens det varte.

OG, nå har jeg lunsj i samme periode som Sara har. Oi. Tror i alle fall det. Skal spørre henne i morgen.

- Yara

ÅH STYGGE STYGGHET!!!!

Jeg skulle rette håret mitt jeg. Men så virker ikke rettetangen. Jeg tipper at den skal ha en annen strømmengde enn resten av greiene mine, for adapteren gjorde ikke jobben sin. Nå sitter jeg her og er sur. Jeg som var blitt godvenner med den. Og så er jeg stygg på håret til første skoledag. Det skulle ikke vært lov. 

Her vil sikkert en del av dere, blant annet mamma påstå at jeg er søt på håret. Men det dere ikke forstår er at jeg HATER håret mitt. Dette hatet minsker litt når jeg får rettet det. Dette suger. Åh, unnskyld meg hvis det er litt overfladisk, men sånn er det bare. Og er dere ikke glade for at det er håret mitt jeg skal klage over og ikke at jeg ble tråkket på av tjue ungdommer med ondsinnede intensjoner? 

Jeg skal løpe ut og kjøpe en rettetang til det dritstygge, ekle, merkelige, umulige håret mitt. Men ikke nå, for nå er det kveld. Uheldigvis. Jeg hater å legge meg sur, men sånn får det nå bli i kveld. Eller kanskje jeg skal høre på litt gladmusikk før jeg legger meg. Vet ikke om det kommer til å skje. 

Ikke bry dere så altfor mye om dette innlegget, jeg er sikkert glad igjen i morgen. Jeg er i alle fall ikke skallet.
Finfint. Jeg skal sette på litt Florence + The Machine og tenke på hvordan jeg skal løse dette problemet. Natta skolefolk.


Sånn så jeg ut på håret i dag. Ser ut som en død tomat la seg oppå håret mitt og var der i tre dager før noen prøvde å vaske det vekk med grønnsåpe, men feilet og dermed hentet en gammel gulvklut og gnidde håret mitt i tre forskjellige retninger og prøvde å tørke det med en støvsuger som var rustet og sølte rustvann på håret mitt som måtte vaskes i en blanding av jord og fiskesaus før det ble tørket med et gammelt og stinkende håndkle. Med andre ord: stygt.

- Yara

Svar på spørsmålene del 1

Her er svar på en del av spørsmålene. Resten kommer i et annet innlegg.

Føler du deg hjemme i Usa, eller er det veldig annerledes fra Norge?
Jeg føler meg hjemme her nå, men det er veldig annerledes fra Norge egentlig i og med at folk oppfører seg annerledes og man gjør andre ting enn i Norge.

Hvordan var første skoledag?
Hehe, dette kan jeg svare på i morgen. Det er første skoledag.

Er menneskene der vennlige?
Ja, veldig vennlige. De spør hele tiden hvordan det går, og det er ikke uvanlig å slå av en prat med totalt fremmede mennesker i butikken.

Er det mye usunn mat/vanskelig å spise sunt?
Ja, det er mye usunn mat  her, og det er ost på alt mulig. Det er fortsatt fullt mulig å spise sunt, men det vet jo alle at jeg driter i.

Hjemmelengsel?
Ikke så mye. Det kommer sikkert snart.

Har du fått mange venner?
Jeg har bare vært her i 2 uker, så jeg har bare fått bekjente. 

Er det vanlig at man finner på noe sammen med flere? (kamper, aktiviteter, shopping osv?)
Ja, det er nå ganske vanlig, men mer i helgene tror jeg. Den tiden jeg har vært her har jeg vært med på shopping, filmseing(som ikke er et verb), kino, og i dag skal jeg og noen jenter på kinesisk restaurant og så i en park. 

Er det typisk high school som på filmer?
Akkurat nå kan jeg bare si at skolen ser ut som en typisk high school. Mer enn det vet jeg ikke, ettersom jeg ikke har begynt på skolen. Men begynner som sagt i morgen. Da skal dere få høre.

Er det noe som du har lagt spesielt merke til med usa?? Liksom noe som er veldig annerledes enn i Norge?
At man kjører alle steder, uansett hvor langt vekke de er. Rart. Jeg liker det da.
Tepper på alle gulvene unntatt kjøkken og bad. I Norge gikk det liksom veldig mye i parkett og fliser. 
(det er rart det der)

Hva syns du om stilen dems så lang?
Hm. Hvis jeg sier at jeg føler meg pyntet hver gang jeg går ut(noe jeg ikke er i forhold til hvordan ungdommer kler seg i Norge), skjønner dere da? Her går det i slengbukser, gensere, t-skjorter med print på. Så kommer jeg med mine buksetights, kardigans og bluser, juhu.

Nå gidder jeg ikke svare på mer, for jeg må ut av sengen og gjøre meg klar til en dag som forhåpentligvis blir morsom. Skal som sagt på kinesisk restaurant med Hannah, Megan og Kalindi, så til en park og i kveld skal vi være med Liz(som vi egentlig skulle til Cedar Point med, men den turen er utsatt) MÅ. NYTE. SISTE. DAG. AV. FERIEN. SIER. JEG.

- Yara

The Big Bang Theory og Harry Potter 1-6

Er hva jeg og Hannah har sett på de siste to dagene. På fredag måtte hun nemlig trekke visdomstennene, og da hadde vi på forhånd bestemt oss for å ha Harry Potter maraton. Men mellom hver film måtte vi se minst to episoder av The Big Bang Theory, som var veldig greit. 

Jeg husker før jeg dro til USA, så tenkte jeg at jeg sikkert ikke kom til å se så mye tv og film, men jeg kan meddele at jeg har nå sett 11 filmer og 2 sesonger av TBBT. Det er gøy! Og det er jo tross alt fortsatt ferie, så må nyte den mens jeg kan.

På tirsdag skal jeg, Hannah og Liz til Cedar Point, en fornøyelsespark og ta masse berg-og-dalbaner. Hoho! Det er liksom vår siste dag av ferie-ting. Og på onsdag skal jeg og familien på restaurant for å feire at vi overlevde første dag av skolen(hvis vi gjør det, men jeg tviler sterkt på at vi ikke gjør det).


Meg og søte katten Bugsy (Tada Nina!)

Jeg skal begynne å skrive svar på spørsmålene straks, vet ikke når de kommer, for jeg skal på AFS piknik i dag. Ja. Okei.

- Yara

Fagene jeg skal ha

Hallo igjen dere der ute i internettverden. Før jeg skriver ned fagene jeg skal ha til deres store glede, skal jeg først meddele at jeg har vært og sett Vampires Suck. Den var ikke så morsom som jeg hadde trodd den skulle være. De morsomste øyeblikkene var rett og slett alt dere ser i traileren. Men nå har jeg i alle fall sett den. Sååå... over til fagene jeg skal ha. Får se om jeg husker alle sammen da.

English 11
Art
French
Algebra 1
A Capella Choir
Study Hall
Gov & Economics
Study Hall

Dette var for første semester. Jeg er ikke helt sikker på hvordan andre semester blir hvis jeg begynner på en sport i steden for å ta P.E. 
Som etter-skole aktivitet har jeg tenkt å ta teater hvis jeg får lov av mamma, siden det koster penger. 

Minner dere på at det fortsatt er mulig å stille spørsmål til spørsmålsrunden i innlegget under. Bare gjør det.

- Yara

Spørsmålsrunde!

Det er akkurat hva jeg tenker å ha. Så nå er det bare for dere snille lesere å stille spørsmål. Én catch: Bare spørsmål som angår meg i USA(egoistisk sa du? VEL, er det ikke min blogg, kanskje?). Ikke sånn teit: Hva er din yndlingsfarge. Hvem vil egentlig vite sånt med mindre de skal bli min personlige stalker? (Beklager folkens, den stillingen er allerede tatt av Nina)

Så bare sett i gang og spør meg! Jeg svarer villig som en villing. En av de nærmeste dagene. Ja. 

Men det fortsetter å komme nye blogginnlegg altså. Men spør nå.


Meg og Hannah på Cleveland Museum of Art. Man fikk ikke ta bilder av ting som var fra 1900-tallet og fremover, men det som var fra før det kunne man ta bilder av. Altså denne rare rustningen.

- Yara

Liten oppsummering av den første uken

Dagene har gått skikkelig fort, så jeg har ikke fått tid til å skrive hva som har skjedd. Så nå skal jeg bare ta det jeg husker.

Dag 1.

Etter at vi hadde kommet hjem til huset ble jeg vist rundt, og fikk se rommet mitt(som dere allerede har sett her på bloggen, men det var blitt finere).
Så spurte de om jeg var sulten, noe jeg ikke var takket være et Burger King besøk, men jeg sa jeg ville spise litt. De hadde grillet. Så jeg spiste litt kjøtt og potetsalat. Etterpå ble jeg spurt om jeg var trøtt, noe jeg overhodet ikke var akkurat da, så jeg ble kjørt rundt i North Olmsted av Hannah, og vi stoppet til og med Wal Mart og kjøpesenteret slik at jeg fikk se hvordan det var. Ble veldig overveldet av prisene, jeg. På kjøpesenteret fikk jeg en liten antibac med god lukt av Hannah. Det var hyggelig. Og så fikk jeg smaksprøve på kylling, som var veldig godt. Om kvelden satt vi og så tv med Mom og Dad. Vi så SYTYCD, og det var moro det! Så la jeg meg, og de sa at jeg kunne sove så lenge jeg ville.


Dag 2. 

Jeg våknet i åttetiden, men da var ingen andre våkne, så jeg bestemte meg for å sove litt til, og da våknet jeg i ellevetiden. Da var de andre våkne, og det var ganske overrasket over at jeg ikke ville sove lengre. Siden det nesten var lunsjtid, lagde Hannah og jeg mac n cheese til brunsj. Så kjørte vi Mom til biblioteket hvor hun jobber, og så dro vi på kjøpesenteret hvor vi kjøpte oss hver vår kardigan. Så kom vi hjem og skulle sette kylling i ovnen klokken fire. Rett etter at vi hadde gjort det ble vi invitert over til en venninne av Hannah, Kalindi for hun og Megan hadde laget slush ut av kool-aid. Det var godt, men vi kunne ikke være der så lenge, for vi måtte tilbake og ta ut kyllingen av ovnen. Akkurat da kom Mom og Dad hjem, så det var veldig godt timet. 


Dag 3.

Våknet tidlig om morgenen og fant ut at vi hadde trådløst i huset, så jeg logget på facebook og gratulerte H-S med dagen. Nok en gang spiste vi mac n cheese til brunsj, men denne gangen var det en sånn man puttet i mikroen.Husker ikke helt hva mer som skjedde, men senere på kvelden dro vi i bursdagen til Kalindi. De hadde seriøst hoppeslott i hagen (hun ble 16 år) og derfor var det sykt awesome. Og popcornmaskin, og digert lerret som vi så film på. Og maaasse mat. Sånt liker man. Så var vi der til rundt ellevetiden etter å ha sett en ganske morsom film ute i hagen.


Dag 4.

Ble jeg og Hannah vekket tidlig, for vi skulle i kirken. Vi kjørte bil til en parkeringsplass hvor vi tok skyttelbuss til kirken, fordi det er så sinnsykt mange folk som går i den kirken. Kirken er slik at det er en stor kirke for de voksne, en for barnehagebarn, en for middle school og en for high school som vi gikk i. Der var det runde bord som man satt rund, og presten spøkte masse mens han snakket og vi så video og gjorde oppgaver og sånt. En helt grei kirke. Vinner lett over norsk kirke. Synes jeg. Etter kirken dro vi og spiste lunsj, en deiiilig kyllingsub, supergode fries og hjemmelaget lemonade.


Dag 5. 

Dro vi og registrerte meg på skolen, så dro vi til dyrehagen! Og hvis du har en virkelig stor trang til å se bildene der i fra, add meg på facebook. Jajajaja. Etter det gjorde vi noe jeg ikke husker, superbra at jeg har så god hukommelse, og så dro jeg med Hannah, Becky og Sharon for å se Step Up 3D, som var veldig gøy! Etter det dro vi hjem til Sharon og drakk brus mens vi satt på verandaen og snakket.


Dag 6.

I går dro jeg, Hannah og Mom til kunstmuseum i Cleveland. Der var vi i to timer og så på masse rare ting, og tok mange rare bilder(som kanskje kommer senere sammen med dyrehagebilder). Så dro vi hjem, og så dro Hannah på sånn skoleting som hun tar utenom skolen fordi hun er veldig begavet. Så da var jeg igjen i huset med Mom, og hjalp henne med å lage karamellbrownies som ble veldig god! Etter middag kjørte jeg og Hannah bort til Sharon som skulle ha avskjedsfest siden hun skal på college snart. Det var mange folk fra familien hennes der, og noen venner. Egentlig skulle vi sove over, men det funker ikke når man "bare" har to biler. Vi spiste pizza og så film som var skikkelig rar, men det var koselig! Vi kom hjem rundt midnatt, og da bestemte Hannah seg for å gjøre lekser, mens jeg bestemte meg for å sove. God idé.


Dag 7.
I dag.  I dag sov jeg ganske lenge, så gikk jeg ned i stuen og spiste gårsdagens middagsrester til frokost sammen med Hannah. Så så vi en morsom film, og så dro vi til skolen for å sette opp min timeplan(som kommer i et senere innlegg). Etter det gikk vi rundt på skolen, og jeg lærte om gangsystemet og fikk se skapet mitt. Nå er ikke skolen så forvirrende lenger. Begynner der den 25 august. Så dro vi på supermarkedet som var diiiigert og fant mat og greier! Så dro vi hjem, og Hannah dro på sin begavetgreie. Snart skal jeg hjelpe Mom å lage hjemmelaget mac n cheese. Jeejeje.

Så hvis det skjer noe mer i dag skal jeg skrive det i dag.

- Yara Turen til USA del 2

Så i London stresset vi rundt, kjøpte noen sandwicher og tok et tog til terminal B eller noe sånt... Det sto at den skulle ta ti minutter, men det varte mindre enn ti minutter. Derifra måtte vi løpe som gale opp flere rulletrapper, og deretter løpe videre til boardingen som allerede var i gang. Men vi kom oss på flyet. Og nå viste det seg at vi satt midt i flyet, og der er det fire seter, så den fjerde personen som satt med oss var Silje. 

Jeg begynte flyturen med å se Date Night. Rar film. Så fikk vi kylling til middag, antar jeg det var. Etter det fortsatte jeg skjermtittingen min med Glee, Scrubs, The Big Bang Theory og noen andre greier jeg ikke husker. Hadde vi ikke hatt de små skjermene våre, hadde nok turen blitt litt kjedeligere. Så sovnet jeg, og da jeg våknet fikk vi "frokost". En merkelig sandwich som smakte litt godt og en Kit Kat. Vi innså at vi måtte fylle ut skjema, så det gjorde vi. Ikke så lenge etter landet vi i USA, og da var det kveld. Fortsatt 11. august.

Vi gikk igjennom immigration som ikke tok så lang tid som ventet, bortsett fra at rett før vi skulle inn dit, kom det en dame og spurte om vi hadde fylt ut et merkelig skjema som vi ikke hadde fått. Så da ble vi sittende der, kjempemange AFSere på gulvet og fylte ut papirer. Mannen som skulle sjekke skjemaene og visumet mitt var hyggelig og ikke litt sur, slik jeg hadde fått høre fra både pappa og AFS. Var visst en lykkedag, det der.

Så kom bagasjen min ganske kjapt, og vi gikk ut uten å måtte åpne kofferten. De spurte bare om vi var sikker på at vi ikke hadde noe annen mat i kofferten enn det vi hadde oppgitt. Og da svarte jeg bare nei, og så fikk jeg gå. Så møtte vi AFS-frivillige som ropte oss opp og sendte oss på en buss til et hotell.

På hotellet ble vi stuet inn i en ballsal. Den ene siden av rommet var fylt med utvekslingsstudenter fra Thailand med grønne t-skjorter hele gjengen. Vi nordmenn satte oss på den andre siden av rommet, og de som informerte om ting sto i midten. Da det kom til spørsmålet: Who here has a computer with them? rakte et par av de fra Thailand opp hånden, mens alle på Norgesiden rakte opp hånden. Da begynte vi å le. 

Så sa de at vi skulle på rom med de som skulle stå opp til samme tid som oss, og min tid var klokken 05.00. Det kunne være noen sov på rommet allerede når man kom inn dit, og siden det var fire personer på ett rom med to senger, kunne det bli slik at du måtte vekke opp de som sov på rommet og be de gi litt plass i sengen til deg. Enten det, eller sove på gulvet. Jeg fikk nøkkel til rommet mitt, men gikk for å spise med noen andre først. Da vi kom til spisesalen sa de at vi bare fikk ta ett pizzastykke hver. Okei, tenkte jeg. Så gikk vi bort til pizzaeskene og så digre pizzastykker. Jeg klarte ikke å spise opp hele stykket mitt. 

Sp gikk jeg til rommet mitt. Heldigvis var det tomt da jeg kom dit, så jeg valgte en seng. Kort etter kom en jente fra Thailand som het Cookie. Så gikk det en liten stund og da kom enda en jente fra Thailand som het Pear(hun hadde jeg på facebook, for jeg visste hun skulle til Ohio). Jeg lurte på om vi ikke skulle være fire stykker da Julie Kristine fra Norge kom inn. Og jeg bare OH YES. Inni hodet mitt. Ble veldig glad for at jeg slapp å være alene med to personer jeg ikke skjønte bæret av hva sa, selv om det var litt gøy å høre på språket deres.

Så da ble det til at jeg og Julie Kristine måtte dele seng. Vi lå og snakket om at vi gledet oss og gruet oss osv... Så innså vi at vi måtte sove, for vi kom bare til å få tre timer søvn. Jentene fra Thailand la seg ikke før sånn i tretiden eller noe. Klokken 04.45 banket det på døren, men det var bare Pear eller Cookie, husker ikke hvem for jeg snudde meg mot Julie Kristine og sa: Vi kan sove i ett kvarter til. Og så gjorde vi det.

Så klokken fem sto vi opp og begynte å stresse med hva vi skulle ha på oss, og så var kofferten min dum og brakk en av neglene mine samtidig som den ikke ville åpne seg med mindre jeg satt på den. Men vi kom oss ut til slutt og ned i resepsjonen. Så ble vi forvirret, så ble vi pekt i retning ballsalen. Der møtte vi Dora fra Ungarn. Så ble vi satt på en buss til Cleveland. I begynnelsen var jeg og Julie Kristine vilt begeistret for alt vi så utenfor vinduet, og så sovnet vi. 


I ballsalen mens vi ventet.


Et ganske dårlig bilde, men da vi så gul skolebuss tok vi helt av.

Frokost ble på McDonald's. Ingenting spesielt skjedde etter det. Snakket litt med en jente fra Japan. Lunsj ble på Burger King. Etter det begynte jeg og Julie Kristine og synge norske sanger på bussen. Så droppet vi av det første lasset med utvekslingsstudenter som skulle møte familiene sine, og da ble vi skikkelig spente og klarte ikke å sitte stille. Men noen, også kalt Stine hadde glemt vesken sin på bussen, så vi måtte stoppe og vente på at hun og vertsfamilien hennes skulle komme og hente den. Så dro vi videre til Cleveland. Og på vei dit sang vi litt mer, og så fikk vi applaus. Så kom vi til en parkeringsplass hvor det sto masse folk med velkomstskilt, og da ble jeg veldig glad og oppspilt. Det var vertsfamiliene! 

Da jeg kom ut så jeg Hannah, Mom og Dad med én gang(hadde egentlig sett dem i bussvinduet også) og så fikk jeg klem av dem alle. De hadde laget plakat til meg! Så dro vi hjem til huset.
Vi fikk noen til å ta bilde av oss.

Sånn! Nå har jeg beskrevet turent til USA. De neste innleggene vil nå være fra dagene mine hos vertsfamilien. Innleggene kommer snart.

- Yara

Turen til USA del 1

Onsdag 11 august sto jeg opp og pakket ned de siste tingene mine. Så kjørte jeg, mamma, pappa og Tassi til bestemor og hentet henne. Deretter kjørte vi til Gardermoen. Det tok tid, og det var kjedelig. Jeg følte ikke at jeg gledet meg eller noe da. Vi ankom Gardermoen og satte oss på en kafé og spiste baguetter mens vi snakket og sjekket de siste papirene. Vi skulle møte alle AFS-folkene 13.30 ved meeting pointsøylen, så før vi skulle møte de bestemte vi oss for å gå en tur på do. Og tror du ikke badet var fyllt opp av AFSere? Noen av de hadde jeg møtt på pre-orienteringen og andre var jeg bare venn med på facebook. 

Så gikk vi opp til meeting pointsøylen hvor det var et virvar av AFSere, foreldre og frivillige. Jeg ville finne Ingrid, så jeg sendte henne en melding, og straks etter ringte hun og sa at hun var inne i virvaret av folk, så kom hun ut og så klemte vi og var skikkelig spente. Så snakket vi sammen, og foreldrene våre snakket sammen. 

De frivillige hadde opprop, og de som hadde passet med seg måtte levere det inn når de ble ropt opp, så jeg måtte det. Og så måtte vi gå fra foreldrene våre(men de skulle komme tilbake etterpå). Nede i et hjørne av Gardermoen ble vi delt opp i grupper som skulle sjekke inn. Og da ble jeg kjent med Charlotte som også skulle til Ohio. Køen varte dritlenge, og bak oss sto noen gutter som ikke reiste med AFS, men de snakket litt med oss da, og vi fortalte hva vi skulle i USA og pekte på den lange køen foran oss: Alle de er utvekslingsstudenter som skal sjekke inn. Da fikk de oppgitte ansikter da!

Så etter innsjekkingen var det informasjon, og så måtte vi si ha det til foreldrene våre. Jeg klemte mamma, pappa, bestemor og Tassi flere ganger. Så gikk vi til sikkerhetskontrollen hvor vi måtte ta ut ting av vesken og pc også. Irriterende. Aner ikke hvor mange ganger jeg måtte åpne vesken gjennom hele turen. Men jaja.

Vi kom inn og måtte finne gaten vår slik at vi visste hvor det var vi skulle, og så kunne vi gå på Tax Free. Jeg, Ingrid, Rakel, Tonje og Andrea gikk sammen, men vi mistet Tonje og Rakel fordi de skulle ha traller. Og Andrea klarte vi å miste på Tax Free. Så det var bare Ingrid og meg, og da tenkte vi at det kanskje var lurt å gå til gaten vår, så vi sjekket en skjerm og fikk helt panikk da vi så det bare var noen minutter til gaten lukket. Men vi rakk det! Vi satt og snakket med Ingeborg og noen folk og spiste oreos da vi innså at Andrea, Tonje og Rakel ikke var kommet til gaten enda, så vi prøvde å ringe dem. Tenk om flyet gikk uten dem! Men de kom seg dit i tide. Boardingen var forresten blitt utsatt, så det hadde gått fint uansett...

Så gikk vi på flyet, og siden jeg og Charlotte hadde sjekket inn rett etter hverandre havnet vi selvfølgelig ved siden av hverandre på flyet til London og til NY. Men vi visste ikke hvem den tredje personen var. Det viste seg å være Marie, som jeg hadde snakket med på facebook om at hun måtte ta med seg Nintendo DS slik at vi kunne spille. Så var artig at vi havnet på samme rad. Hun hadde med seg Mario Kart, så vi tre byttet på å spille. Alt vi fikk på flyet var vann og en bitteliten pose med chips, men det var greit, for det var ikke så lang flytur. Til slutt landet vi i London.

Slutt på del 1

- Yara

Nå er jeg i USA

Hei. Jeg ville bare si at nå er jeg i USA. Har vært det siden 11. august, men kom frem til vertsfamilien 12. august, og har ikke hatt tid til å være på dataen sånn egentlig. Men nå har jeg litt tid, ettersom klokken snart er 9 om morgenen, og det ikke akkurat skjer så veldig mye på denne tiden av døgnet, annet enn at nabohunden tar helt av med bjeffing innimellom.

Så, for at dette ikke skal bli et alt for langt innlegg, tenker jeg å lage flere deler om reisen, siden jeg har en liten tendens til å skrive for mye om én liten ting. Så hvis dere vil, kan dere lese de innleggene som kommer i løpet av fremtiden...

Meg, Charlotte og Marie på flyet til NY. Her spiser vi kylling. Omnomnom.

Jeg har det bra! Det er kjempevarmt her i følge meg selv. Deilig, egentlig. Ja, det var vel det.

- Yara

I morgen, sa du??

I morgen drar jeg! I morgen. Hørte dere det? I morgen. I morgen. I morgen. 
I dag var min siste hele dag i Norge. Og tilfeldigvis(hahaha, ikke tilfeldig) hadde mamma bursdag(du kan jo ikke bare tilfeldigvis ha bursdag en dag, for hvis det hadde vært mulig hadde nok jeg hatt bursdag oftere) og vi tilbragte dagen på stranden. Det var koselig. Så dro vi til bestemor og spiste bursdagsmiddag som var biff og greier med kjempegod kake til dessert. Ah, veldig interessant å lese om ikke sant?

Og så har jeg blitt ringt av to veldig gode venninner i dag som skulle si ha det igjen, og det ble jeg veldig glad for. Hmm... Hva mer? Jo! Jeg har ikke egentlig innsett at jeg skal reise i morgen. Veldig rart, siden det er i morgen.

Ehm, ja, og så har jeg snakket med folk som skal til NY i morgen. 

Jeg vet ikke om jeg kommer til å få sove i natt.


Jeg har fått sansen for å hive inn tilfeldige bilder i innleggene mine ettersom jeg ikke er på min egen data og dermed må ta bilder fra facebook. 

MEN:
I morgen ettermiddag letter jeg. Juhu. Og så kan dere få lov til å telle hvor mange ganger jeg har skrevet "i morgen". 

- Yara

Hallo? Jeg teller best.

Neimen hei! Jeg er på Østlandet nå. Det er jo bra. For meg. 
Akkurat nå skal jeg telle ned hvor mange dager det er til jeg drar(selv om det ikke er nødvendig, for treig i hodet er jeg ikke). Så da tar vi det på Yara-tellemåten. Normalt sett ville vel folk sagt at det var tre dager til jeg drar, siden jeg drar på onsdag. Noen teite individer ville vel også kanskje sagt at det var fire(!) dager til jeg drar. Så nå skal jeg ta og liste det opp pent og oversiktlig for dere:

Yara: 2 dager igjen.
Normal: 3 dager igjen.
Deprimerende personer med lite liv: 4 dager igjen.

Jeg sier det er to dager fordi at det er søndag kveld, og for det første teller ikke søndag som dag sånn egentlig, fordi ingenting skjer på de dagene bortsett fra at man sløver, og for det andre er denne dagen snart over, og derfor synes jeg ikke vi skal telle med den.

Så, hvis du da enten velger å telle med i dag, men ikke dagen jeg reiser på, da blir det tre dager. Du kan jo også ta ikke i dag, men med dagen jeg reiser på. Fortsatt tre dager.

Til slutt har vi de som ikke liker at jeg er så optimistisk... "Hallo, du må jo telle med i dag, og dagen du reiser, siden du reiser såpass langt ut på dagen. Derfor er det fire dager." Dette var forresten ikke egentlig et sitat, men noen kunne godt ha sagt det, liksom.

Hva kan jeg si? Jeg liker min(og Hilde-Sofie sin) måte å regne ut gjenværende dager på. Dette har reddet oss flere ganger på skolen når det sånn egentlig er to uker igjen til ferie, men vi bare "Eh, nei, det er jo bare sånn fem igjen". Så... det faktum at jeg skrev et helt innlegg om dette viser bare at jeg burde finne på noe annet akkurat nå. 
Da stikker jeg.

Men hallo, bare to dager igjen i følge meg.

- Yara

Når man pakker...

...kan det se slik utJeg føler meg faktisk utrolig flink, for da vi veide kofferten min veide den akkurat 20 kg! Og da skal det sies at jeg har to par sko, ett par støvler, kåpe, regnjakke OG den store Bergansjakken(som er pakket inn i seg selv) i kofferten i tillegg til gaver til vertsfamilien og alle de andre klærne mine. Nå mangler egentlig bare håndbagasjen min som vi på en måte har veid, men jeg skal ha litt til i den da, så er ikke helt ferdig. Jaja. Nå skal jeg gå og rydde rommet mitt, for pappa sa han skulle komme og sjekke om jeg hadde ryddet det bare fordi jeg har utsatt det i hele dag... 

- Yara

Sakte panikk?

Jeg reiser til Østlandet i over i morgen, og jeg har begynt å pakke til USA i dag, siden jeg kom hjem fra London i går kveld. Nå skal jeg bare beskrive følelsen jeg har ovenfor det å pakke: en slags seig motvilje. Det er kjedelig. Eller, det er gøy, men det er kjedelig. Å finne ting du skal vaske, ting du ikke vil ha med(men som du likevel vil ha med), ja du skjønner?

I sted satte jeg meg ned og skrev en fin liste over alt jeg måtte ha med meg, og jeg listet alt sammen under forskjellige kategorier slik at det skulle bli mer oversiktlig. Enkelt? Ja. Like enkelt å komme i gang med å finne alle disse tingene? Nei.

En ting er i alle fall sikkert: Jeg skal ha med meg de nye tingene jeg kjøpte i England(den turen jeg prøvde å blogge om i sted, men jeg følte meg lettere uinspirert)Flott bilde tatt av noen av tingen jeg kjøpte. En kveld jeg og Marthe var på hotellrommet vårt i Manchester og bestemte oss for å legge ut alle tingene vi hadde kjøpt så langt på sengen. Hvis dere ser ved siden av smykkene, så ligger det en godtepose og to mindre godteposer ved siden av? Ja? Nå er godtebeholdningen min vokst betydelig: Godtepose, Jelly Beans, Colaflaskepose, Dropspose, diger pose med kitkats, to sjokoladeplater, to små hvite sjokoladeplater, to pakker med Skittles, to pakker med Winegums og enda litt mer Kitkat. Noen som sa glad i godteri? Haha, men det som er greien er jo at jeg egentlig ikke er spesielt glad i verken godteri eller sjokolade. Det var bare det at jeg fikk en overvelmende lyst på det da jeg var i England. Kan ikke skjønne hvorfor. Uansett kjøpte jeg bare det jeg fikk lyst på der og da, med det resultat at jeg nå har en veldig stor godtepose jeg tror jeg skal ta med meg til H-S i dag. Ja, god idé. Se jeg løser alt, jeg. 

ÅH, nå kom jeg akkurat på noe mer jeg måtte ta med meg: gavene jeg har fått fra venner. Kan ikke dra uten! Både Stine og Liv-Randi har vært så søte å ramme inn bilder til meg. Ja.

Ehm, ja, jeg tror jeg skal blogge litt senere eller i morgen, siden jeg skal jo være hos bestemor, og der er det ikke internett. Og så drar jeg jo derifra til USA. 12. august blir jeg forresten hentet av vertsfamilien min i Cleveland i 3-4 tiden. Moro, sant? Ja.

- Yara

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

MENY


Forsiden
Om meg
Add som venn

ARKIVJuli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010

KATEGORIERAnnet
Blogg
Etter USA
Forberedelser til USA
i USA
Litt unødvendig
Min fakta
Spørsmål & Svar

LENKERAlexander i USA 10/11 - Aspect
Ali i USA 10/11 - Explorius
Alida i USA 10/11 - Explorius
Amalie i USA 10/11 - Explorius
Amanda i USA 10/11 - Explorius
Anette i USA 10/11 - Explorius
Anne i USA 10/11 - Explorius
Anne Marit i USA 10/11 - Explorius
Asha i USA 10/11 - EF
Astrid i USA 10/11 - Explorius
Benedicte i USA 10/11 - EF
Bjørn Olav i USA 10/11 - Explorius
Charlotte i USA 10/11 - Into
Christine i USA 10/11 - Explorius
Connie i USA 10/11 - Explorius
Elin i USA 10/11 - Explorius
Elisabeth i Utah 10/11 - Explorius
Elise i USA 10/11 - Explorius
Ellinor i USA 10/11 - AFS
Emilie i USA 10/11 - Explorius
Evy Marie i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Helene i USA 10/11 - EF
Helene i USA 10/11 - Explorius
Hilde Marie i USA 10/11 - Explorius
Hilde-Sofie i USA 10/11 - AFS
Ida i England 10/11 - EF
Ida i USA 10/11 - Explorius
Ida-Emilie i USA 10/11
Ingrid i USA 10/11 - AFS
Ingvild i USA 10/11 - YFU
Isabel i USA 10/11 - STS Education
Isabell i USA 10/11 - EF
Kamilla i USA 10/11 - Explorius
Karoline i USA 10/11 - Explorius
Kristine i USA 10/11 - AFS
Kristine i USA 10/11 - Explorius
Kristoffer i USA 10/11 - Explorius
Lene i USA 10/11 - Explorius
Lisa i USA 10/11 - Explorius
Lise-Marie i USA 10/11 - Explorius
Mamie i USA 10/11 - Explorius
Marie i USA 10/11 - Explorius
Martina i USA 10/11 - Explorius
Mija i USA 10/11 - Aspect
Nora i USA 10/11 - Explorius
Oda i USA 10/11 - YFU
Othilie i USA 10/11 - Speak
Ragnhild i USA 10/11 - EF
Rikke Amalie i USA 10/11 - Explorius
Sara i USA 09/10
Synne i USA 10/11
Victoria i USA 10/11 - Explorius
Vilde i USA 10/11 - AFS


Designet er av idawisth.blogg.no
hits