Én uke igjen...

Uff, tiden går for fort! I dag er det én uke til jeg forlater vertsfamilien... Men vi må jo være positive, ikke sant? I går dro jeg med Sara, Julie Kristine, Hannah, Megan, Alyse, Mom og Dad til den italienske restauranten Buca di Beppo for vår farvelmiddag. Det var den restauranten vi dro til første skoledag i fjor. Maten der er himmelsk! Og etter det dro vi hjem til oss og spiste verdens beste sjokoladekake som Mom hadde laget, og så spilte vi spill og hadde det utrolig gøy! 


Sara, meg og Julie Kristine


Hannah prøvde å skremme Megan?


Julie Kristine blåste bobler til feitekatten Becca

I dag skal jeg ikke gjøre så mye, tror jeg. Skal se How I Met Your Mother med Hannah og Alyse siden det øspøsregner og tordner utenfor! I morgen kommer den andre finnen min Christina!! Det gleder jeg meg til. 

Kanskje jeg burde pakke? Kanskje. Vet ikke. Litt. Mulig det. Vi. Får. Se. Irriterende, sant? Hehe.

- Yara


De siste dagene

Har jeg...


...startet sommerferien med nok et bonfire...lekt simmer med Hannah i en rosehage


...vært på stranden


...vært i AFS goodbye party

Tiden går så altfor fort jo! Denne uken skal jeg til Jutta, siden vertsfamilien skal ned til Ohio University på freshmen orientation for Hannah, og jeg har ikke så lyst å være med på det. Og på lørdag skal vi ha middag på italiensk restaurant med familien og noen venner fra skolen. 

I går fikk jeg vite at mange har begynt å pakke. Det er kanskje ikke så rart, siden vi bare har to uker igjen. Æsj. Jeg får vel begynne snart,  jeg også!

- Yara

Vet ikke helt

Hei alle folk og dyr(som ikke leser bloggen min, for dyr gjør ikke det). Nå er skolen virkelig over, for jeg hadde mine siste finals i dag, og da jeg gikk ut av skolen innså jeg at det var siste gangen jeg gikk ut derifra. Det var rart. Om 18 dager forlater jeg North Olmsted og drar på camp. Tiden går jo altfor fort! Surt fjes. I dag skal jeg dra på Applebee's med Hannah og spise triple chocolate meltdown og senere skal jeg over til Sara på en slags School's out/Summer starts party. Det tror jeg blir koselig! Nå blir dette innlegget veldig tilfeldig, men det er sinnsykt varmt ute. Jeg tuller ikke, det er sånn 32 grader celcius, og jeg holder meg inne. 

Så var det Emilie som kommenterte og hadde et par spørsmål som jeg skal svare på. Forresten, tusen takk for at du leser bloggen min selv om jeg oppdaterer like ofte som jeg vasker badet... Det var tull. Men dere skjønner hva jeg mener. Så her kommer svar på spørsmålene:

- Hvordan har det vært å være så lenge borte fra familien din i Norge?
Det har gått helt greit for meg, for jeg er ganske vant til å være vekke fra familien, men rundt juletider savnet jeg dem en god del, for julen hjemme synes jeg er kjempekoselig! Men det er jo bare å bli vant til å være vekke fra dem, siden man mest sannsynlig flytter ut en gang i fremtiden!

- Har du ofte hatt skikkelig hjemmelengsel?
Ikke egentlig. Det er ganske rart at jeg ikke har hatt det. Kanskje jeg hadde det, men jeg husker det ikke nå i alle fall. Så beklager for det dårlige svaret, men uansett hvor mye du savner familien din, så kommer man seg over det etter en liten stund.

- Er dette noe du anbefaler andre å gjøre? (Å ta ett år i USA)
Ja! Hvis du har muligheten, gjør det! Ganske klisjé, men du lærer å sette pris på alle mulige småting du kanskje ikke brydde deg så mye om, og du lærer mye om USA og blir kvitt de rare fordommene osv. Yay for det! 


Meg med min amerikanske familie, oh yeah. 

Wuæææ, jeg har ikke lyst å dra hjem nå, for det er så mange folk jeg skal si ha det til, og jeg tror ikke jeg får tid til alt sammen, og hvordan i alle dager skal dette gå, og jeg er ikke så flink på å pakke, stressss. Ah, jeg overlever sikkert. Nå skal jeg gå og nyte dagen. Vi blogges!

- Yara


Surprise party og oppdatering

Dette har aldri skjedd meg før! Det begynte for en måned siden da jeg ble kalt ned på kontoret i engelsktimen, og jeg tenkte ikke så mye over det. Så ble jeg kalt ned igjen på torsdag, og damen ville bare snakke med meg om hvordan året mitt hadde vært. Jeg følte det var litt poengløst og lurte på hvorfor i alle dager. Så gikk jeg tilbake til engelskklassen, åpnet døren og hørte "SURPRISEEEE!". Jeg ble skikkelig overrasket! De hadde pyntet tavlen med "We're gonna miss you, Yara" og blomster. Jeg fikk et kjempekort fullt av hilsener og på pulten min lå det en liten pakke. Inni der lå et bilde av klassen min. De forklarte at de tok det første gangen jeg var nede på kontoret. Det ga mening! Åh, jeg var så glad! Og så fikk vi is, og snakket og lo litt og så så vi film. Åh, for en rar og koselig engelskklasse. Nesten hver eneste dag ler vi, fordi folk snakker om de rareste ting, og ja, jeg skal innrømme at vi ofte brukte et kvarter på å komme i gang, men hvem bryr seg? Åhh, jeg kommer til å savne dem! I Her er noen av dem fra forrige fredag da vi møttes på Mally's og spiste is sammen


Weeee


Kortet som Jacki hadde malt 


Og inni var alle hilsene fra både læreren og elevene! 

Og det innrammede bildet. Da jeg åpnet det var det en som ropte: "So you'll never forget us, Yara!" Hehe.

Noen ganger elsker jeg folk. Ja. Siden sist har jeg hatt min siste skoledag også. Det var ganske gøy og litt trist. Men jeg gråt ikke da, for jeg skal jo se folk igjen før jeg drar. Men jeg tok litt bilder, selv om det ikke er lov å ha med kamera på skolen. Men de fleste gjorde det likevel, siden det var siste dagen.


Meg og Samii


Sara og meg


Creepers Deirdre og Yara

På kvelden dro vi til Meredith's bonfire

Hannah og meg. Marshmallows er godt!

Der fikk vi chips, marshmallows, brownies, godteri, brus og pølser. Vi sang og danset og hadde det veldig gøy! Vi var korjentene Meredith, Catie, Shelley, Erin, McKenzie, Bailey, Hannah og meg.

I dag er det lørdag, og familie har kommet fra Syracuse for å feire Hannahs graduation i morgen, og i tillegg kommer en jente som heter Alyse og skal bo her i to måneder, så da blir vi tre jenter. Men nå går jeg, og så kanskje får dere et annet innlegg snart siden Ade hadde lyst på det :)

- Yara


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

MENY


Forsiden
Om meg
Add som venn

ARKIVJuli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010

KATEGORIERAnnet
Blogg
Etter USA
Forberedelser til USA
i USA
Litt unødvendig
Min fakta
Spørsmål & Svar

LENKERAlexander i USA 10/11 - Aspect
Ali i USA 10/11 - Explorius
Alida i USA 10/11 - Explorius
Amalie i USA 10/11 - Explorius
Amanda i USA 10/11 - Explorius
Anette i USA 10/11 - Explorius
Anne i USA 10/11 - Explorius
Anne Marit i USA 10/11 - Explorius
Asha i USA 10/11 - EF
Astrid i USA 10/11 - Explorius
Benedicte i USA 10/11 - EF
Bjørn Olav i USA 10/11 - Explorius
Charlotte i USA 10/11 - Into
Christine i USA 10/11 - Explorius
Connie i USA 10/11 - Explorius
Elin i USA 10/11 - Explorius
Elisabeth i Utah 10/11 - Explorius
Elise i USA 10/11 - Explorius
Ellinor i USA 10/11 - AFS
Emilie i USA 10/11 - Explorius
Evy Marie i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Helene i USA 10/11 - EF
Helene i USA 10/11 - Explorius
Hilde Marie i USA 10/11 - Explorius
Hilde-Sofie i USA 10/11 - AFS
Ida i England 10/11 - EF
Ida i USA 10/11 - Explorius
Ida-Emilie i USA 10/11
Ingrid i USA 10/11 - AFS
Ingvild i USA 10/11 - YFU
Isabel i USA 10/11 - STS Education
Isabell i USA 10/11 - EF
Kamilla i USA 10/11 - Explorius
Karoline i USA 10/11 - Explorius
Kristine i USA 10/11 - AFS
Kristine i USA 10/11 - Explorius
Kristoffer i USA 10/11 - Explorius
Lene i USA 10/11 - Explorius
Lisa i USA 10/11 - Explorius
Lise-Marie i USA 10/11 - Explorius
Mamie i USA 10/11 - Explorius
Marie i USA 10/11 - Explorius
Martina i USA 10/11 - Explorius
Mija i USA 10/11 - Aspect
Nora i USA 10/11 - Explorius
Oda i USA 10/11 - YFU
Othilie i USA 10/11 - Speak
Ragnhild i USA 10/11 - EF
Rikke Amalie i USA 10/11 - Explorius
Sara i USA 09/10
Synne i USA 10/11
Victoria i USA 10/11 - Explorius
Vilde i USA 10/11 - AFS


Designet er av idawisth.blogg.no
hits