Prom

Som dere sikkert fikk med dere, var jeg på prom i går! Lørdag morgen dro jeg til frisøren og fikk satt opp håret. Det tok en stund, og så dro jeg hjem hvor Sharon holdt på å fikse håret til Hannah mens vi så en film. I tretiden kom Kalindi over, og hun hadde med seg masse sminke og hårfiksetingetanger. Så kom Megan, og til slutt Ramya. Vi fikset hverandres hår og sminke, og plutselig innså vi at vi hadde litt liten tid, siden vi skulle ta bilder før vi dro, så vi hev på oss kjolene, og akkurat da jeg var ferdig kom Sarah, James, Natalie og daten hennes som jeg ikke husker navnet på. Så tok vi først noen bilder i hagen vår:


Meg, Sarah og Hannah


Gruppebilde: Ramya, meg, Hannah, Kalindi, Megan, Sarah, James, Natalie og navnløst individ

Så var det en eller annen genial far som sa "turn around". Og så gjorde vi det.

Så dro vi over til Kalindis hage og tok bilder


Hannah, Ramya, Sarah og meg


Hannah krevde et bilde med daten sin!


Meg og Hannah

Så var det noen som spurte: "when does prom start?"
"at 6.30"
"It's 6.35..."

Så da fikk vi alle ræva i gir og sprang inn i bilene og kjørte avgårde til prom. Og der var det mange folk i en lang kø, for vi måtte ta sånn pust inn i rar greie-test for å bevise at vi ikke hadde drukket alkohol, og jeg synes det var skikkelig awkward siden det var rektor som holdt den, men det gikk greit, og så gikk vi inn og møtte mange folk og klemte litt på dem og smilte og lo. Og så fikk vi MAT!


Her var vi dritglade fordi vi nettopp hadde spist salaten vår og gitt alle de rare agurkbitene til Megan.


Min mat. Steaaak! Den var utrolig god!


Mens vi ventet på desserten, bestemte vi oss for å løpe og ta noen bilder med ballongdekorasjonene. Glemte jo å si at temaet var "Fire & Ice" som fikk enhver  liten tenåring til å le, siden det også er et kondommerke... Ser dere rektor i bakgrunnen?


Dere skjønner vel hva disse ballongene egentlig sa...

Vi var på dansegulvet i nesten to timer, og det fikk føttene mine til å gjøre vondt, men det var kjempegøy! Man kan ikke gjøre annet enn å le når over 400 ungdommer skriker "Save a horse, ride a cowboy!". De spilte mange gøye sanger, og de fleste har jo ikke spesielt barnevennlige tekster, så lærerne sto der med litt rare ansiktsutrykk og prøvde å ignorer hva vi skrek ut. Greit det! Klokken 22.45 opplyste de oss om at after prom begynte klokken 11, og plutselig stormet alle av dansegulvet og skrek vilt om å "Beat traffic". Vi var selvfølgelig med på dette, og rev med oss alle eiendeler og gikk til bilen. Så dro vi hjem, hev på oss klær og kjørte til skolen. Og FY SØREN, skolen var helt omgjort. Det var fantastisk, med oppblåsbar hinderløype i gymsalen, kasino, candyland, café, game show osv! Mindblown. Så vi løp rundt omrking til klokken fire om natten og hadde det dritgøy!


Game show i kantinen


De hadde gjort den ene enden av 300-hallen om til en fransk kafé!


Hannah fant en pappmann. Igjen.


Man kunne få glittertatoveringer, så jeg fikk en rosa enhjørning og et peacetegn... hehe.


Meg i fengsel.

Åh, det var gøy! Så vi (Hannah, Megan, Kalindi, Sarah og meg) la oss i femtiden nede i stuen og sov helt til klokken to i dag. Så spiste vi eggo chocolate chip waffles. Ja. Det var en veldig bra helg, men jeg glemte å gjøre leksene mine. Jeg prøve å gjøre de på fredag, men jeg ble veldig distrahert av det faktum at vi måtte klippe gresset og så kom Sharon over, og så dro vi på indisk restaurant og så bare ble det sånn... Er det ikke det vi har study hall til? Huff. Bare to uker med skole igjen nå! Men ja, finfin helg! Skulle virkelig ønske vi hadde prom i Norge. Seseee, jeg fant noe bra med Amerika, er dere ikke stolte. Jeg bare tuller. Har ikke så lyst å dra hjem nå... Årh, dårlig på avslutte innlegg. Må gjøre det ordentlig vet dere: Det var en dritbra helg!

- Yara

PS: Beklager norsken min. Den er litt ødelagt nå for tiden, men jeg tror den kommer tilbake når jeg kommer hjem!

Yearbook

Så i går kom årbøkene til skolen vår, og de første som fikk plukke de opp var seniorene og juniorene. Så i kunsttimen fikk jeg gå og hente boken siden vi hadde fått studietid. Og den var fiiiin! Det er noen forferdelige bilder av meg inni den da, men det trenger vi ikke å se på. Uansett, så vet dere sikkert at slike årbøker har noen blanker sider som folk kan signere? Og jeg har så vidt begynt å få folk til å signere den, men det er veldig artig å lese hva de skriver til meg! Så mye søtt, og masse internhumor. Fant også ut at North Olmsted High School er den eneste skolen i dette området som faktisk gir ut årbøkene sine før skoleåret er slutt. Både Jutta og Cecilias skoler skal sende dem i posten til dem til høsten, for det er da de får bøkene sine.. Hah, endelig en bra ting ved North Olmsted, ikke sant? Neida, men jeg merker jeg kommer til å savne den skolen litt. Og alle folkene, uff, jeg blir lei meg når jeg tenker på det. I går var vi nemlig på et AFS-møte hvor vi snakket om avreise osv, og mange begynte å grine. Men som dere vet er ikke jeg sånn "grine-med-folk" person. Noen husker kanskje vitnemålsutdelingen i tiendeklasse hvor folk gråt, og jeg bare smilte, for endelig var det over, liksom(men så var jo ikke ungdomsskolen det beste i hele mitt liv heller). Sånn er jeg. Men altså, tror jeg kommer til å gråte når jeg faktisk må dra! Men dere vil vel se the yearbook, ja?


Deeeer. Og den har sånn beskyttelsesgreie utenpå også. Ganske lurt, siden den er med over alt på skolen. Dere kan ikke se det her, men tittelen er "Perspectives"


Første siden med noen hilsener!Noen stjeler hele sider til å skrive på. Denne er fra Samii, og noe måtte dekkes over, bahahha :D


Og Michelle stjal en hel siden, hun også :)

Årboken var bursdagsgave fra Mom og Dad, og jeg er så glad for at jeg fikk den! 

- YaraSånn ble det bare

Jeg glemte å blogge. Så mye har skjedd siden sist! Jeg har vært på verdens beste tur med AFS til Washington D.C og New York City, og fy søren det var fantastisk! Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om nå, for jeg er for lat til å legge inn bildene her akkurat nå, kanskje senere. Men jeg kan fortelle dere at det er fire uker igjen på skolen, og det gjør meg glaaaaad. Egentlig så gleder jeg meg til å komme hjem nå, men jeg har ikke lyst å dra heller. Det hadde vært ganske greit hvis jeg kunne få ta med meg hjem alle folkene jeg liker, men det kan jeg jo selvfølgelig ikke. Åh, greit... Okei, jeg slenger inn noen bilderDet var fem helt fantastiske dager, og jeg savner New York City allerede! Vil tilbake dit, ja. Merker jeg har litt vansker med å skrive på norsk. Det er tull! Årh. Men jeg kan ta og fortelle om denne turen en annen gang, for nå er det faktisk kveld, og jeg skal sove. God natt! Nå håper jeg Stine og Ade er glad! Hehe!

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

MENY


Forsiden
Om meg
Add som venn

ARKIVJuli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010

KATEGORIERAnnet
Blogg
Etter USA
Forberedelser til USA
i USA
Litt unødvendig
Min fakta
Spørsmål & Svar

LENKERAlexander i USA 10/11 - Aspect
Ali i USA 10/11 - Explorius
Alida i USA 10/11 - Explorius
Amalie i USA 10/11 - Explorius
Amanda i USA 10/11 - Explorius
Anette i USA 10/11 - Explorius
Anne i USA 10/11 - Explorius
Anne Marit i USA 10/11 - Explorius
Asha i USA 10/11 - EF
Astrid i USA 10/11 - Explorius
Benedicte i USA 10/11 - EF
Bjørn Olav i USA 10/11 - Explorius
Charlotte i USA 10/11 - Into
Christine i USA 10/11 - Explorius
Connie i USA 10/11 - Explorius
Elin i USA 10/11 - Explorius
Elisabeth i Utah 10/11 - Explorius
Elise i USA 10/11 - Explorius
Ellinor i USA 10/11 - AFS
Emilie i USA 10/11 - Explorius
Evy Marie i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Helene i USA 10/11 - EF
Helene i USA 10/11 - Explorius
Hilde Marie i USA 10/11 - Explorius
Hilde-Sofie i USA 10/11 - AFS
Ida i England 10/11 - EF
Ida i USA 10/11 - Explorius
Ida-Emilie i USA 10/11
Ingrid i USA 10/11 - AFS
Ingvild i USA 10/11 - YFU
Isabel i USA 10/11 - STS Education
Isabell i USA 10/11 - EF
Kamilla i USA 10/11 - Explorius
Karoline i USA 10/11 - Explorius
Kristine i USA 10/11 - AFS
Kristine i USA 10/11 - Explorius
Kristoffer i USA 10/11 - Explorius
Lene i USA 10/11 - Explorius
Lisa i USA 10/11 - Explorius
Lise-Marie i USA 10/11 - Explorius
Mamie i USA 10/11 - Explorius
Marie i USA 10/11 - Explorius
Martina i USA 10/11 - Explorius
Mija i USA 10/11 - Aspect
Nora i USA 10/11 - Explorius
Oda i USA 10/11 - YFU
Othilie i USA 10/11 - Speak
Ragnhild i USA 10/11 - EF
Rikke Amalie i USA 10/11 - Explorius
Sara i USA 09/10
Synne i USA 10/11
Victoria i USA 10/11 - Explorius
Vilde i USA 10/11 - AFS


Designet er av idawisth.blogg.no
hits