Happy Easter!

I dag fikk jeg Easter basket full av godteri og en liten kylling som tydeligvis heter Coop. Hehe. Det ble jeg veldig glad for, og i tillegg så har jeg jo påskeeggene jeg fikk av min kjære Nina! Åååh, jeg har ventet i over en uke med å spise de. Føler meg kjempeflink!


Awiii, dette skal jeg spise.

I dag skal jeg og Hannah på kino og se to filmer på rad. Bare fordi vi kan. Vi skal se Water for Elephants og Atlas Shrugged. Wooo! Det blir gøy!

Hvis vi ikke teller med i dag, så er det tre dager til D.C og NYC.

- Yara


Litt om været her.

Jeg så at det var en liten sjel som hadde kommentert at han skulle til en forstad ved Cleveland på utveksling og lurte på hvordan været var. Så nå skal jeg fortelle. Hehe. Så, dere vet jo at Ohioværet kan være ganske så ustabilt, og det gjelder spesielt her oppe ved Cleveland. Da jeg kom hit i August var det sol og varmt nesten hver dag, og det forsatte godt inn i oktober med all varmen og solen. Men så i November begynte det å bli kaldt, ikke så høstkaldt som det blir hjemme i Bergen, men ganske kaldt. Men jeg tydde faktisk ikke til boblejakke før i begynnelsen av desember! For i desember begynte det å snø, og fra desember og ut til midt i mars har snøen kommet av og på, litt stormer og oversvømmelser har vi jo også hatt, men det er greit, for da får man fri fra skolen. Nå som vi er i April har vi fått mange smakebiter på sommeren, og jeg har sluttet å gå med sokker, hvis det sier dere noe? Nå dukker kids opp i shorts og sommerkjoler på skolen bare fordi de kan. Det er jo ikke varmt, egentlig. Men jeg har hørt at ca. midt i mai skal varmen ta seg opp, og det gleder jeg meg til! Egentlig vil jeg si at vinterværet her er verre enn det jeg opplevde i Bergen, men sommerværet hadde jeg gladelig tatt med tilbake! 

- Yara

Earth day

I dag måtte alle AFSerene ta med seg sine trifolds til dyrehagen og vise frem landene våre. Vi fikk disse trifoldsene i september i fjor, og jeg utsatte det til natten før den skulle være ferdig. Men jeg var ikke den eneste som hadde utsatt det, så jeg hadde selskap på facebook til langt på natt. Men uansett så fikk jeg sett Jutta og Julie Kristine igjen, og det er alltid like koselig. Så på fredag skal jeg være med Jutta til et eller annet sted to timer vekke og se på ballkjoler til henne og sånne ting. Bare 10 dager til turen, folkens! Men dere vil vel ha bilder fra i dag, dere?Meg og min kjekke trifold. 

Folk kom bort og spurte om Norge og sånne ting, og det var ganske gøy å få lov til å skryte igjen. Jeg føler meg sykt dum når jeg skryter av meg selv, men å skryte av Norge er helt i orden! Måtte stå der i en time, og da den timen var over fikk jeg cookie og to penner. Yay for det.Nå har jeg bare fire skoledager å komme meg gjennom. Ja, jeg må på skolen mens dere har påskeferie. Men det er greiiit, for det er jo mye gøy som skal skje! 

- Yara

Våren er her!

I dag da jeg våknet var det skikkelig lyst ute, sikkert fordi klokken var halv tolv. Ehe. Uansett, så gikk jeg på facebook som vanlig og la merke til at veldig mange statuser kommenterte at det skulle bli en varm dag. Og allerede da var det 18 grader ute, så jeg løp ut i pysjen min for å sjekke, og jammen meg så stemte det. Etter brunch gjorde jeg mattelekser, og så kom dad og spurte om jeg ville være med og kjøpe is. Så da dro vi, og i bilen la jeg merke til at temperaturen hadde sneket seg opp til 22 grader, og etter at vi hadde spist is hadde den klatret opp til 26! Så kom jeg hjem og utsatte engelskessayet mitt litt mer, og gikk ut og tok bilder i innkjørselen i stedet.Så gikk jeg inn igjen og hadde egentlig tenkt å fortsette på essayet, men så kom Hannah hjem og lurte på om jeg ville bli med ut og gå en tur. Så vi bestemte oss for å plukke opp Megan, dra et sted og ta bilder. Vi dro til parken. Og hvis du har lyst å se bilder der i fra: Facebook is the place to be. Etter det dro vi hjem og jeg skrev ferdig essayet mitt, og så spilte vi spill. Så fant Hannah ut at jeg og dad hadde kjøpt iskrem i dag, og hun hadde også lyst på, så vi dro tilbake til det samme stedet, og jeg kjøpte dagens andre iskrem. Hun jenten som jobbet der bare: were you here earlier today? Og jeg bare: yeah.. og hun: Yeah, I recognized your top, it's so cute! Haha, ja, jeg er et lite iskremmonster! Så dro vi hjem og fortsatte spillet. Og nå sitter jeg her på rommet mitt og venter på Hannah så vi kan se How I Met Your Mother. Yeah. Veldig fin søndag! 

Og i morgen har jeg vært her i 8 måneder, og i dag er det forresten 18 dager til turen, og 79 dager til jeg reiser hjem. 

- Yara

Hva som er galt med engelsk og sånt

At jeg har null fantasi når det kommer til å være seriøs og utfyllende på oppgaver. Folk bør jo ha skjønt det. Jeg skal gi dere et fantastisk eksempel her og nå.

Oppgave: Beskriv dette bildet

Andre folk:


En kopp med fargen av paradis som svever i sin egen verden av vakkerhet og nydelighet på én og samme tid. Denne koppen lyser av kjærelighetens ånd og viser at selv en tom kopp kan være en bra kopp.

 

Meg:


Det her er en rosa kopp.

Ser dere hva som er galt her? Jeg gidder ikke legge på unødvendig informasjon, for rar som jeg er, tenker jeg at alle burde fått med seg hva det egentlig er et bilde av. Og så bare blir det sånn. Det er vel egentlig dette som er problemet mitt når det kommer til engelskessayet jeg sliter med...

- Yara


Jahallo hallo

Hvor har jeg ikke skrevet her? Fordi jeg er lat og utsetter ting hele tiden, sant. Men vet dere hva? Vi har fått tilbake karakterene våre, og det gikk jo ganske bra i og med at tredje kvart av skoleåret var den kvarten jeg begynte å spørre meg selv hvorfor jeg jobbet så hardt når ingen andre gjorde det, og karakterene uansett ikke kommer til å telle, så jeg sakket ned på arbeidet. Så dere skriker kanskje høyt når dere får vite at verdens mest ballredde og pessimistiske jente fikk karakteren A i gym? Noe må være galt med verden. Men jeg liker det, jeg. Og så er jeg sabla lei av hele dette opplegget kalt "high school". Altfor mange regler og alt for mye drama. I går hadde vi tornado drill, og alle bare: EHhhh, har du ikke hatt tornado drill før? Og jeg bare: eeehh, nei. Er det så vanskelig å fatte? Noen ganger må man nesten klippe ut og lime ting inn i hodene på folk her. Det er ganske imponerende, i og med at jeg selv ikke er så innmari smart at det gjør noe. 

En annen ting: 19 dager til New York og D.C turen. YES! 


Meg på Dan's Dogs i Spring breaken. Åh, det er så teit å mikse engelsk og norsk, men kan ikke noe for det.

Jeg har også gått hen og kjøpt meg to par sko... Hvorfor det? Hvorfor ikke? Hmm, hva mer har jeg gjort? Haha, tre spørsmål på rad. Jo, jeg skal egentlig skrive et engelsk essay, sant, men jeg ga opp, og så dret jeg i det. Hahaha, må skrive det i morgen for det er due på mandag. Skrev to avsnitt, og mangler ett, for det er énsidersessay vi driver med. 

Dette innlegget er veldig random, men jeg kan ikke noe for det. Hade.

- Yara


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

MENY


Forsiden
Om meg
Add som venn

ARKIVJuli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010

KATEGORIERAnnet
Blogg
Etter USA
Forberedelser til USA
i USA
Litt unødvendig
Min fakta
Spørsmål & Svar

LENKERAlexander i USA 10/11 - Aspect
Ali i USA 10/11 - Explorius
Alida i USA 10/11 - Explorius
Amalie i USA 10/11 - Explorius
Amanda i USA 10/11 - Explorius
Anette i USA 10/11 - Explorius
Anne i USA 10/11 - Explorius
Anne Marit i USA 10/11 - Explorius
Asha i USA 10/11 - EF
Astrid i USA 10/11 - Explorius
Benedicte i USA 10/11 - EF
Bjørn Olav i USA 10/11 - Explorius
Charlotte i USA 10/11 - Into
Christine i USA 10/11 - Explorius
Connie i USA 10/11 - Explorius
Elin i USA 10/11 - Explorius
Elisabeth i Utah 10/11 - Explorius
Elise i USA 10/11 - Explorius
Ellinor i USA 10/11 - AFS
Emilie i USA 10/11 - Explorius
Evy Marie i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Helene i USA 10/11 - EF
Helene i USA 10/11 - Explorius
Hilde Marie i USA 10/11 - Explorius
Hilde-Sofie i USA 10/11 - AFS
Ida i England 10/11 - EF
Ida i USA 10/11 - Explorius
Ida-Emilie i USA 10/11
Ingrid i USA 10/11 - AFS
Ingvild i USA 10/11 - YFU
Isabel i USA 10/11 - STS Education
Isabell i USA 10/11 - EF
Kamilla i USA 10/11 - Explorius
Karoline i USA 10/11 - Explorius
Kristine i USA 10/11 - AFS
Kristine i USA 10/11 - Explorius
Kristoffer i USA 10/11 - Explorius
Lene i USA 10/11 - Explorius
Lisa i USA 10/11 - Explorius
Lise-Marie i USA 10/11 - Explorius
Mamie i USA 10/11 - Explorius
Marie i USA 10/11 - Explorius
Martina i USA 10/11 - Explorius
Mija i USA 10/11 - Aspect
Nora i USA 10/11 - Explorius
Oda i USA 10/11 - YFU
Othilie i USA 10/11 - Speak
Ragnhild i USA 10/11 - EF
Rikke Amalie i USA 10/11 - Explorius
Sara i USA 09/10
Synne i USA 10/11
Victoria i USA 10/11 - Explorius
Vilde i USA 10/11 - AFS


Designet er av idawisth.blogg.no
hits