Spring Break

Endelig har vi spring break! I dag var en ganske morsom dag, for i engelsken lagde vi popcorn, og i fransken hadde vi moteshow. Deirdre leste opp hva jeg hadde på meg mens jeg gikk ned "catwalken" og jeg leste hva hun hadde på seg da hun gikk. Etterpå hadde vi en del tid til overs så da sto jeg og tullet med Deirdre og Amber(som er kjent på skolen for hanekammen sin), og det var utrolig morsomt. Og i gymmen kunne vi gjøre hva vi ville, så vi valgte å gå sakte runder i gymsalen mens vi imiterte karakterene fra "A very Potter sequel".


Random bilde jeg tok

Ahhh. Nå er det leksefri og kos! I dag etter middag skal vi til "The Melting Pot" for fondue! Det gleder jeg meg til. Og i morgen skal vi dra og spille Lazertag med Sharon og noen andre folk.

- Yara

We're going to states!!

Som dere sikkert vet, så er jeg med i A Capella Choir på skolen min, og i dag var det tid for konkurranse. Så vi stod opp klokken åtte og dro til skolen hvor vi sang litt og så tok vi en buss til Midpark High School. Der varmet vi opp og så gikk vi inn i gymsalen og fremførte tre sanger for dommerne. Sangene vi sang var "Earth Song", "I am not yours" og "Chariots are coming". Da vi var ferdig var vi helt sikker på at det hadde gått dårlig. Så gikk vi over til biblioteket og skulle lese noter. Vi fikk noen hefter med et stykke vi skulle lese, og vi fikk fire minutter på oss til å forberede oss. Men vi kunne ikke nynne notene eller noe sånt. Så sang vi det først med piano til, og så sang vi det a capella. Etter det gikk vi til kantinen og ventet på resultatene. Det beste du kan få er 1 og det verste du kan få er 5. Vi satset egentlig på 2 siden mange av oss var forkjølet, inkludert meg. Etter en liten stund med venting kom listen opp, og vi hadde fått 1 fra alle dommerne, både på sangene og notelesningen, noe som betyr at vi skal til States i mai!! Alle sammen ble skikkelig oppspilt og hoppet rundt omkring. I States må vi synge fire sanger i steden for tre, men aaaaa jeg gleder meg!

Etter det dro jeg til Olive Garden med Hannah, Kalindi, Laurie, Alanna, Deboshri og Reilly for å feire, og de har så god mat der! Forspiste meg på Cesarsalat, suppe og brød. I tillegg er jeg ferdig med OGT og det er bare én uke til Spring Break. Veldig bra.

Og så siden sist har jeg overnattet hos Jutta og som vanlig var vi på kino, og jeg så Beastly for andre gang. Kan man få nok av Alex Pettyfer? Nei. Og på søndagen bakte vi skandinaviske skillingsboller. Ikke no tull med glasur på bollene. Her feiler amerikanerne stort.Det var gøy det! Og den bittelille hunden Weenie(som er på profilbildet mitt på facebook) kom stadig løpende inn i håp om å få noe godt. Så vi ga popcorn til alle fire hundene som var der. Ganske moro å se dem hoppe etter popcorn.

Og snart er det NY og DC - tur, og jeg gleder meg sykt! Selvfølgelig har jeg og Jutta ønsket hverandre som romkamerat på turen, så lurer på hvor mye vi egentlig får sove? Fant ut at den uken vi drar går jeg bare to dager på skolen, for mandagen er fri, og så går jeg tirsdag og onsdag, og så reiser vi jo på torsdag. Og når jeg kommer hjem igjen er det ca. 3 dager til States Choir Contest. Yay!

- Yara

IIIIIIK!!

Jeg er så glad akkurat nå!!! Fordi

1. Det er helg

2. I morgen skal jeg overnatte hos Juttaaa

3. (dette er det beste) Liv-Randi postet en helt utrolig, fantastisk og awesome nyhet på veggen min. Jeg sier ikke hva det er her da, men hvis du ikke vet det allerede, så gå på facebook da!! Jeg tror jeg dør av lykke. Eller ikke. For jeg får ikke lov å dø, for det er noe jeg har lovet folkene der hjemme.


Jeg vet dere vil se beina mine. Så vær så god. Det er forresten Hilde-Sofie sine sokker. Ikke vet jeg hvordan de kom med til USA...

I dag på skolen hadde vi pep rally(så alle timene varte i 35 minutter og jeg slapp gym), der alle klassene hadde forskjellige farger på seg, freshmen hadde hvit, sophomore hadde rød, vi juniors hadde grønn og seniors hadde blå. Så satt vi i gymsalen og hadde mange gøye aktiviteter som paispising med fjeset, kaste rockeringer på hverandre, kaste pingpongballer i en kopp som var festet på en caps på hodet til noen osv, og så jublet alle sammen når deres klasse vant. Freshmen vant hele konkurransen, juniors på andreplass(yay), seniors og til slutt sophomore som alltid tapte(det var litt artig)

Og dere? Nå har de slemmeste jentene i gymklassen en krangel på gang, så de har byttet skap i garderoben siden de ikke takler hverandres tryner, noe jeg synes er helt i orden. De krangler (selvfølgelig) om en gutt. Lol. Forresten så lukter garderoben ekkelt. Men altså, det er jo bare å forvente av en garderobe. MEN, i dag har vi spaghetti til middag, og det er godt! Nå merker jeg at jeg begynner å bli veldig random ettersom jeg spyr ut meningsløse setninger i ett sett. Så da skal jeg vel slutte?? ELLER, vent, i helgen så skal jeg ta med meg speilrefleksen som fortsatt ikke har fått navn *Hva? Gir du navn til tingene dine?* Ja. Som dere sikkert  husker hvis dere har fulgt med en liten(lang) stund, så heter den maskinen jeg blogger på Maciii, med tre i'er. Det ville kanskje vært på sin plass å kalt kameraet for Camiii da. Da gjør jeg det. OK. Maciii og Camiii. Så, da slutter vi.

Hvis du lurer på noe om USA, bare spør.

- Yara


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

MENY


Forsiden
Om meg
Add som venn

ARKIVJuli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010

KATEGORIERAnnet
Blogg
Etter USA
Forberedelser til USA
i USA
Litt unødvendig
Min fakta
Spørsmål & Svar

LENKERAlexander i USA 10/11 - Aspect
Ali i USA 10/11 - Explorius
Alida i USA 10/11 - Explorius
Amalie i USA 10/11 - Explorius
Amanda i USA 10/11 - Explorius
Anette i USA 10/11 - Explorius
Anne i USA 10/11 - Explorius
Anne Marit i USA 10/11 - Explorius
Asha i USA 10/11 - EF
Astrid i USA 10/11 - Explorius
Benedicte i USA 10/11 - EF
Bjørn Olav i USA 10/11 - Explorius
Charlotte i USA 10/11 - Into
Christine i USA 10/11 - Explorius
Connie i USA 10/11 - Explorius
Elin i USA 10/11 - Explorius
Elisabeth i Utah 10/11 - Explorius
Elise i USA 10/11 - Explorius
Ellinor i USA 10/11 - AFS
Emilie i USA 10/11 - Explorius
Evy Marie i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Helene i USA 10/11 - EF
Helene i USA 10/11 - Explorius
Hilde Marie i USA 10/11 - Explorius
Hilde-Sofie i USA 10/11 - AFS
Ida i England 10/11 - EF
Ida i USA 10/11 - Explorius
Ida-Emilie i USA 10/11
Ingrid i USA 10/11 - AFS
Ingvild i USA 10/11 - YFU
Isabel i USA 10/11 - STS Education
Isabell i USA 10/11 - EF
Kamilla i USA 10/11 - Explorius
Karoline i USA 10/11 - Explorius
Kristine i USA 10/11 - AFS
Kristine i USA 10/11 - Explorius
Kristoffer i USA 10/11 - Explorius
Lene i USA 10/11 - Explorius
Lisa i USA 10/11 - Explorius
Lise-Marie i USA 10/11 - Explorius
Mamie i USA 10/11 - Explorius
Marie i USA 10/11 - Explorius
Martina i USA 10/11 - Explorius
Mija i USA 10/11 - Aspect
Nora i USA 10/11 - Explorius
Oda i USA 10/11 - YFU
Othilie i USA 10/11 - Speak
Ragnhild i USA 10/11 - EF
Rikke Amalie i USA 10/11 - Explorius
Sara i USA 09/10
Synne i USA 10/11
Victoria i USA 10/11 - Explorius
Vilde i USA 10/11 - AFS


Designet er av idawisth.blogg.no
hits