Eplekanon

Jeg blir så revet med! Har sittet og lest manualen(faktisk) og tatt en del bilder. Elsker dette her. Blir litt revet med og tar bilder av alt. Disse er tatt i Mode P. Denne lille klumpen av et kamera skal få bli med til NYC og D.C!


Øredobber mhm


Sweet Pea Antibac! Veldig random bilde...

Wiiiiiiiiiiiiiiiii! Dette var veldig gøy! Nei, nå skal jeg slutte. Så får jeg heller informere dere om at jeg nå skal legge på rent sengetøy som jeg vasket tidligere i dag og rydde litt på rommet! Senere skal vi hente pizza og dra til bestemoren. I morgen har jeg gym. Men jeg kommer sikkert til å blogge for å fortelle om rødjakkebitchen og gymbitchene eller noe sånt, for jeg vet at Marthe ville høre(lese) om det.

- Yara

 

I got what I wanted!

Nemlig en speilrefleks! Canon EOS T1i, kjent som EOS 500D i Europa. Vi klarte å få en bra deal på Best Buy etter at vi fortalte dem at det var mulig å få den billigere på Wal Mart, og da matchet de prisen og hev på et minnekort og en veske til kameraet! Ble så utrolig glad da! Den siste timen har jeg løpt rundt omkring og tatt bilder av alt og ingenting for jeg er så oppspilt!! Se så klart bilde:


Jaaaaaa

Merker jeg gleder meg til å ta masse bilder nå!


Tatt med webcam. Måtte vise kameraet mitt!

Ja, det var en bra lørdag dette her. Nå skal jeg ned og se på SNL mens jeg spiser sjokoladekake og drikker brus. Hva er klokken? Ehm, 23.14. Jaja, det går greit. Hvem trenger søvn og sunnhet liksom? Ikke meg.

- Yara

Valentine's day

Her feirer de virkelig denne merkelige dagen jeg egentlig aldri har brydd meg spesielt mye om! Men det var nå en fin unnskyldning til å stappe på med sjokolade, ikka sant? Jeg fikk tre roser i dag, fra Hannah, Sarah og Megan. Det var jo koselig! Og så fikk jeg to kort:


Kort fra Sami! Jeg tok vekk noe hun hadde skrevet på bunnen, for det trenger ikke alle å se!


Et fransk creeperkort fra Deirdre :)

Veldig fin mandag med masse glitter på buksen og en matteprøve og. Vi spiller badminton i gymmen, og jeg er sykt dårlig, men det visste vi jo alle. Jaaaa, det var det.

- Yara

Har du lyst til å lese det?

Jeg ser jo at jeg ikke har skrevet på en liten stund... Siden sist har jeg hatt to snow days, hatt to forferdelige gymtimer, vært ute og spist dessert bare fordi vi ikke hadde noe annet å gjøre på, gjort masse lekser, jaget en redd katt, tekstet med andre utvekslingsstudenter, hatt ordkrig på facebook, drukket cola og kjøpt meg shorts jeg ikke kan bruke før til våren. Fint, sant?

I dag skjedde shoppingen, og etter det kjøpte vi oreo mini blizzard!


Nå merker jeg at jeg gleder meg til våren kommer, for det er ikke så hyggelig å måtte skrape av bilen hver dag før vi kjører til skolen. Ikke kom her og si noe sånt som "ja, vi voksne må gjøre det hver dag, Yara, så ikke klag". Til deres informasjon får de voksne ha bilene sine inne i garasjene som alle husene har inni seg av en eller annen merkelig grunn. Interessant, ikke sant?

Åh, så glemte jeg plutselig å informere dere om at jeg faktisk er litt smart. Første semester endte for noen uker siden, og forrige helg fikk vi karakterene våre sendt i posten. Og der lå det et lite rart banner som sa North Olmsted High School Honor Roll og et brev som inviterte meg til en frokost i første time 16. februar. Så da slipper jeg engelsk og skal spise frokost med sånn 400 andre smarte folk. Med tanke på at skolen vår har 1600 elever burde vi kanskje vært litt flere, men jaja. Jeg er bare glad jeg får bagels og sånt. Og for at mistanken min om at jeg er litt bedre enn folkene i engelskklassen min ble bekreftet. Sånt liker en jente som har hatt æren av å kjenne C-klassen på Langhaugen vgs(de blir sure/triste/oppgitt hvis snittet er 5.NOE) å finne ut av. Jeg er ikke så dum likevel! MAMMA, er du stolt?

Der ble det et helt avsnitt om hvor dum jeg ikke er, så vi går videre. Som dere sikkert vet har jeg snart vært her i et halvt år, og jeg kan ikke egentlig skjønne hvordan tiden gikk så fort. Jeg er ikke så veldig glad for det, for jeg tenkte at det skulle ta litt lenger tid... For et par netter siden drømte jeg at jeg var hjemme i Norge igjen, og jeg var helt i fra meg. Men så våknet jeg og skjønte at det bare var en drøm. Du kan tro jeg var lettet. Ikke at jeg ikke vil komme hjem igjen, for det vil jeg!! Men ikke nå liksom.

Kan jeg anbefale noen filmer til dere som jeg har sett her borte? Ja, sett i gang. Okei. Hvis du har sjansen, gå og se Black Swan. Og mens dere først er i gang se No Strings Attached når den kommer til Norge. Og min favorittfilm for tiden er Scott Pilgrim vs. the world. Den er rar, men genial med skikkelig morsomme quotes. Eller du synes i alle fall det hvis du har litt sær humor sånn som meg.Ellers går jeg med en følelse av at i morgen er det mandag, noe det ikke er. Greit. I kveld skal vi se på SNL for det er lørdag!! Det gleder jeg meg til, men det er fortsatt sånn fire timer til, for det begynner 23.30. I morgen er det Super Bowl, men jeg skal ikke se på, for vi skal jo ned til Cleveland og være ushere for et eller annet musikalsk/teatertingisksak. Det er helt ok så lenge den rødjakkebitchen ikke kommer. Hvis noen vil høre den heller uinteressante historien om rødjakkebitchen, bare skrik! Eller kommenter her, siden jeg ikke kan høre dere, og da blir det liksom ikke så veldig lett for meg å vite hva du vil, skjønner du?

Det var det. Nå skal jeg ta på meg en av de hundretusen pysjene jeg har kjøpt siden jeg kom hit og spise ett eller annet.

- Yara

 


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

MENY


Forsiden
Om meg
Add som venn

ARKIVJuli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010

KATEGORIERAnnet
Blogg
Etter USA
Forberedelser til USA
i USA
Litt unødvendig
Min fakta
Spørsmål & Svar

LENKERAlexander i USA 10/11 - Aspect
Ali i USA 10/11 - Explorius
Alida i USA 10/11 - Explorius
Amalie i USA 10/11 - Explorius
Amanda i USA 10/11 - Explorius
Anette i USA 10/11 - Explorius
Anne i USA 10/11 - Explorius
Anne Marit i USA 10/11 - Explorius
Asha i USA 10/11 - EF
Astrid i USA 10/11 - Explorius
Benedicte i USA 10/11 - EF
Bjørn Olav i USA 10/11 - Explorius
Charlotte i USA 10/11 - Into
Christine i USA 10/11 - Explorius
Connie i USA 10/11 - Explorius
Elin i USA 10/11 - Explorius
Elisabeth i Utah 10/11 - Explorius
Elise i USA 10/11 - Explorius
Ellinor i USA 10/11 - AFS
Emilie i USA 10/11 - Explorius
Evy Marie i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Helene i USA 10/11 - EF
Helene i USA 10/11 - Explorius
Hilde Marie i USA 10/11 - Explorius
Hilde-Sofie i USA 10/11 - AFS
Ida i England 10/11 - EF
Ida i USA 10/11 - Explorius
Ida-Emilie i USA 10/11
Ingrid i USA 10/11 - AFS
Ingvild i USA 10/11 - YFU
Isabel i USA 10/11 - STS Education
Isabell i USA 10/11 - EF
Kamilla i USA 10/11 - Explorius
Karoline i USA 10/11 - Explorius
Kristine i USA 10/11 - AFS
Kristine i USA 10/11 - Explorius
Kristoffer i USA 10/11 - Explorius
Lene i USA 10/11 - Explorius
Lisa i USA 10/11 - Explorius
Lise-Marie i USA 10/11 - Explorius
Mamie i USA 10/11 - Explorius
Marie i USA 10/11 - Explorius
Martina i USA 10/11 - Explorius
Mija i USA 10/11 - Aspect
Nora i USA 10/11 - Explorius
Oda i USA 10/11 - YFU
Othilie i USA 10/11 - Speak
Ragnhild i USA 10/11 - EF
Rikke Amalie i USA 10/11 - Explorius
Sara i USA 09/10
Synne i USA 10/11
Victoria i USA 10/11 - Explorius
Vilde i USA 10/11 - AFS


Designet er av idawisth.blogg.no
hits