Hva som er galt med engelsk og sånt

At jeg har null fantasi når det kommer til å være seriøs og utfyllende på oppgaver. Folk bør jo ha skjønt det. Jeg skal gi dere et fantastisk eksempel her og nå.

Oppgave: Beskriv dette bildet

Andre folk:


En kopp med fargen av paradis som svever i sin egen verden av vakkerhet og nydelighet på én og samme tid. Denne koppen lyser av kjærelighetens ånd og viser at selv en tom kopp kan være en bra kopp.

 

Meg:


Det her er en rosa kopp.

Ser dere hva som er galt her? Jeg gidder ikke legge på unødvendig informasjon, for rar som jeg er, tenker jeg at alle burde fått med seg hva det egentlig er et bilde av. Og så bare blir det sånn. Det er vel egentlig dette som er problemet mitt når det kommer til engelskessayet jeg sliter med...

- Yara


Bolerkanin

Dere trodde jo at nå som jeg var i USA skulle jeg blogge om superinteressante ting og greier. Men nei. Så nå snakker jeg med Nina på skype, og fant ut at jeg skulle lage en bolerkanin fordi hun snakket om det. Jeg vet ikke helt om han får deg til å sikle eller ei, men det viktigste er jo tross alt at jeg prøvde.I dag hadde jeg bare to exams.

Når jeg ser hvor random jeg er, lurer jeg litt på hvorfor jeg ikke blogger oftere... Jeg må nesten begynne å blogge oftere, for jeg vet at dere blir skikkelig skuffet når jeg ikke gjør det. Neida.

- Yara

Jeg savner

Denne byen

Fin by.

- Yara

ÅH STYGGE STYGGHET!!!!

Jeg skulle rette håret mitt jeg. Men så virker ikke rettetangen. Jeg tipper at den skal ha en annen strømmengde enn resten av greiene mine, for adapteren gjorde ikke jobben sin. Nå sitter jeg her og er sur. Jeg som var blitt godvenner med den. Og så er jeg stygg på håret til første skoledag. Det skulle ikke vært lov. 

Her vil sikkert en del av dere, blant annet mamma påstå at jeg er søt på håret. Men det dere ikke forstår er at jeg HATER håret mitt. Dette hatet minsker litt når jeg får rettet det. Dette suger. Åh, unnskyld meg hvis det er litt overfladisk, men sånn er det bare. Og er dere ikke glade for at det er håret mitt jeg skal klage over og ikke at jeg ble tråkket på av tjue ungdommer med ondsinnede intensjoner? 

Jeg skal løpe ut og kjøpe en rettetang til det dritstygge, ekle, merkelige, umulige håret mitt. Men ikke nå, for nå er det kveld. Uheldigvis. Jeg hater å legge meg sur, men sånn får det nå bli i kveld. Eller kanskje jeg skal høre på litt gladmusikk før jeg legger meg. Vet ikke om det kommer til å skje. 

Ikke bry dere så altfor mye om dette innlegget, jeg er sikkert glad igjen i morgen. Jeg er i alle fall ikke skallet.
Finfint. Jeg skal sette på litt Florence + The Machine og tenke på hvordan jeg skal løse dette problemet. Natta skolefolk.


Sånn så jeg ut på håret i dag. Ser ut som en død tomat la seg oppå håret mitt og var der i tre dager før noen prøvde å vaske det vekk med grønnsåpe, men feilet og dermed hentet en gammel gulvklut og gnidde håret mitt i tre forskjellige retninger og prøvde å tørke det med en støvsuger som var rustet og sølte rustvann på håret mitt som måtte vaskes i en blanding av jord og fiskesaus før det ble tørket med et gammelt og stinkende håndkle. Med andre ord: stygt.

- Yara

Hallo? Jeg teller best.

Neimen hei! Jeg er på Østlandet nå. Det er jo bra. For meg. 
Akkurat nå skal jeg telle ned hvor mange dager det er til jeg drar(selv om det ikke er nødvendig, for treig i hodet er jeg ikke). Så da tar vi det på Yara-tellemåten. Normalt sett ville vel folk sagt at det var tre dager til jeg drar, siden jeg drar på onsdag. Noen teite individer ville vel også kanskje sagt at det var fire(!) dager til jeg drar. Så nå skal jeg ta og liste det opp pent og oversiktlig for dere:

Yara: 2 dager igjen.
Normal: 3 dager igjen.
Deprimerende personer med lite liv: 4 dager igjen.

Jeg sier det er to dager fordi at det er søndag kveld, og for det første teller ikke søndag som dag sånn egentlig, fordi ingenting skjer på de dagene bortsett fra at man sløver, og for det andre er denne dagen snart over, og derfor synes jeg ikke vi skal telle med den.

Så, hvis du da enten velger å telle med i dag, men ikke dagen jeg reiser på, da blir det tre dager. Du kan jo også ta ikke i dag, men med dagen jeg reiser på. Fortsatt tre dager.

Til slutt har vi de som ikke liker at jeg er så optimistisk... "Hallo, du må jo telle med i dag, og dagen du reiser, siden du reiser såpass langt ut på dagen. Derfor er det fire dager." Dette var forresten ikke egentlig et sitat, men noen kunne godt ha sagt det, liksom.

Hva kan jeg si? Jeg liker min(og Hilde-Sofie sin) måte å regne ut gjenværende dager på. Dette har reddet oss flere ganger på skolen når det sånn egentlig er to uker igjen til ferie, men vi bare "Eh, nei, det er jo bare sånn fem igjen". Så... det faktum at jeg skrev et helt innlegg om dette viser bare at jeg burde finne på noe annet akkurat nå. 
Da stikker jeg.

Men hallo, bare to dager igjen i følge meg.

- Yara

MUSE-konserten!

I går var jeg på MUSE-konserten, og jeg må bare si det var helt fantastisk! Det var også siste gangen jeg så en del av vennene mine, så det var egentlig en helt super måte å ta farvel på.

Før MUSE kom på, var det oppvarmingsbandet White Lies som spilte, jeg hadde egentlig bare hørt én sang av dem før, så jeg visste ikke om jeg likte dem, men i går fant jeg ut at jeg liker dem. Hehe.


Hilde-Sofie, Marthe, Stine og meg klare for konsert! Her hadde H-S allerede kjøpt t-skjorte, vi andre gjorde det litt etterpå.

Vi var så heldige at vi fikk stå veldig langt fremme i en sånn liten avdeling hvor de slapp inn et visst antall folk, og da fikk vi sånne oransje armbånd på slik at vi kunne gå ut og inn som vi ville. Det var veldig lurt for vi gikk ut for å kjøpe brus og t-skjorter. 

Jeg elsket konserten, og MUSE er helt fantastisk live! 

- Yara

Var du på MUSE-konserten?

PS: Takk til Marthe som tok bildene med mobilen sin.

Liten oppdatering om MBP

Jeg var og sporet opp Macbook Proen min på budfirmaet TNTs hjemmesider, og fant ut at på torsdag var den i Oslo, MEN SÅ: 

Forsinket bilgods til Bergensområdet
"Forsinkelsen skyldes et brudd i kjøreledningen på Bergensbanen ved Myrdal stasjon. Dette medfører at alle Economy Express-forsendelser til Bergensområdet med forventet leveringsdato fredag 25. juni vil bli distribuert mandag 28. juni."

Haha, typisk min flaks det der. Men den er her snart!

- Yara

Er du flink til å vente?

Utvekslingsstudenter som oppdaterer ofte?

I slutten av august i fjor begynte jeg å lese et par utvekslingsblogger, og senere ble et par til ganske mange ettersom jeg selv hadde bestemt meg for å reise og derfor ville følge med på så mye som mulig.
Men noen dabbet av med oppdateringene, og andre kuttet ut bloggingen totalt. Nå er det disse folka jeg fortsatt følger, og som regelmessig oppdaterer:

www.ingridrysjedal.blogg.no Ingrid
www.lilwee.blogg.no Sarah Wee
www.hannahsunivers.wordpress.com Hannah


Det er jo veldig moro å følge med på hvordan året deres er, lese om hva de opplever og finne ut av litt av hva jeg kan vente meg når jeg kommer dit selv!¨
Var nok bare det jeg ville si for nå.

- Yara

For venner og familie

Jeg kan følges på bloglovin.com
Heyhey

- Yara


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

MENY


Forsiden
Om meg
Add som venn

ARKIVJuli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010

KATEGORIERAnnet
Blogg
Etter USA
Forberedelser til USA
i USA
Litt unødvendig
Min fakta
Spørsmål & Svar

LENKERAlexander i USA 10/11 - Aspect
Ali i USA 10/11 - Explorius
Alida i USA 10/11 - Explorius
Amalie i USA 10/11 - Explorius
Amanda i USA 10/11 - Explorius
Anette i USA 10/11 - Explorius
Anne i USA 10/11 - Explorius
Anne Marit i USA 10/11 - Explorius
Asha i USA 10/11 - EF
Astrid i USA 10/11 - Explorius
Benedicte i USA 10/11 - EF
Bjørn Olav i USA 10/11 - Explorius
Charlotte i USA 10/11 - Into
Christine i USA 10/11 - Explorius
Connie i USA 10/11 - Explorius
Elin i USA 10/11 - Explorius
Elisabeth i Utah 10/11 - Explorius
Elise i USA 10/11 - Explorius
Ellinor i USA 10/11 - AFS
Emilie i USA 10/11 - Explorius
Evy Marie i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Helene i USA 10/11 - EF
Helene i USA 10/11 - Explorius
Hilde Marie i USA 10/11 - Explorius
Hilde-Sofie i USA 10/11 - AFS
Ida i England 10/11 - EF
Ida i USA 10/11 - Explorius
Ida-Emilie i USA 10/11
Ingrid i USA 10/11 - AFS
Ingvild i USA 10/11 - YFU
Isabel i USA 10/11 - STS Education
Isabell i USA 10/11 - EF
Kamilla i USA 10/11 - Explorius
Karoline i USA 10/11 - Explorius
Kristine i USA 10/11 - AFS
Kristine i USA 10/11 - Explorius
Kristoffer i USA 10/11 - Explorius
Lene i USA 10/11 - Explorius
Lisa i USA 10/11 - Explorius
Lise-Marie i USA 10/11 - Explorius
Mamie i USA 10/11 - Explorius
Marie i USA 10/11 - Explorius
Martina i USA 10/11 - Explorius
Mija i USA 10/11 - Aspect
Nora i USA 10/11 - Explorius
Oda i USA 10/11 - YFU
Othilie i USA 10/11 - Speak
Ragnhild i USA 10/11 - EF
Rikke Amalie i USA 10/11 - Explorius
Sara i USA 09/10
Synne i USA 10/11
Victoria i USA 10/11 - Explorius
Vilde i USA 10/11 - AFS


Designet er av idawisth.blogg.no
hits