Én uke igjen...

Uff, tiden går for fort! I dag er det én uke til jeg forlater vertsfamilien... Men vi må jo være positive, ikke sant? I går dro jeg med Sara, Julie Kristine, Hannah, Megan, Alyse, Mom og Dad til den italienske restauranten Buca di Beppo for vår farvelmiddag. Det var den restauranten vi dro til første skoledag i fjor. Maten der er himmelsk! Og etter det dro vi hjem til oss og spiste verdens beste sjokoladekake som Mom hadde laget, og så spilte vi spill og hadde det utrolig gøy! 


Sara, meg og Julie Kristine


Hannah prøvde å skremme Megan?


Julie Kristine blåste bobler til feitekatten Becca

I dag skal jeg ikke gjøre så mye, tror jeg. Skal se How I Met Your Mother med Hannah og Alyse siden det øspøsregner og tordner utenfor! I morgen kommer den andre finnen min Christina!! Det gleder jeg meg til. 

Kanskje jeg burde pakke? Kanskje. Vet ikke. Litt. Mulig det. Vi. Får. Se. Irriterende, sant? Hehe.

- Yara


De siste dagene

Har jeg...


...startet sommerferien med nok et bonfire...lekt simmer med Hannah i en rosehage


...vært på stranden


...vært i AFS goodbye party

Tiden går så altfor fort jo! Denne uken skal jeg til Jutta, siden vertsfamilien skal ned til Ohio University på freshmen orientation for Hannah, og jeg har ikke så lyst å være med på det. Og på lørdag skal vi ha middag på italiensk restaurant med familien og noen venner fra skolen. 

I går fikk jeg vite at mange har begynt å pakke. Det er kanskje ikke så rart, siden vi bare har to uker igjen. Æsj. Jeg får vel begynne snart,  jeg også!

- Yara

Vet ikke helt

Hei alle folk og dyr(som ikke leser bloggen min, for dyr gjør ikke det). Nå er skolen virkelig over, for jeg hadde mine siste finals i dag, og da jeg gikk ut av skolen innså jeg at det var siste gangen jeg gikk ut derifra. Det var rart. Om 18 dager forlater jeg North Olmsted og drar på camp. Tiden går jo altfor fort! Surt fjes. I dag skal jeg dra på Applebee's med Hannah og spise triple chocolate meltdown og senere skal jeg over til Sara på en slags School's out/Summer starts party. Det tror jeg blir koselig! Nå blir dette innlegget veldig tilfeldig, men det er sinnsykt varmt ute. Jeg tuller ikke, det er sånn 32 grader celcius, og jeg holder meg inne. 

Så var det Emilie som kommenterte og hadde et par spørsmål som jeg skal svare på. Forresten, tusen takk for at du leser bloggen min selv om jeg oppdaterer like ofte som jeg vasker badet... Det var tull. Men dere skjønner hva jeg mener. Så her kommer svar på spørsmålene:

- Hvordan har det vært å være så lenge borte fra familien din i Norge?
Det har gått helt greit for meg, for jeg er ganske vant til å være vekke fra familien, men rundt juletider savnet jeg dem en god del, for julen hjemme synes jeg er kjempekoselig! Men det er jo bare å bli vant til å være vekke fra dem, siden man mest sannsynlig flytter ut en gang i fremtiden!

- Har du ofte hatt skikkelig hjemmelengsel?
Ikke egentlig. Det er ganske rart at jeg ikke har hatt det. Kanskje jeg hadde det, men jeg husker det ikke nå i alle fall. Så beklager for det dårlige svaret, men uansett hvor mye du savner familien din, så kommer man seg over det etter en liten stund.

- Er dette noe du anbefaler andre å gjøre? (Å ta ett år i USA)
Ja! Hvis du har muligheten, gjør det! Ganske klisjé, men du lærer å sette pris på alle mulige småting du kanskje ikke brydde deg så mye om, og du lærer mye om USA og blir kvitt de rare fordommene osv. Yay for det! 


Meg med min amerikanske familie, oh yeah. 

Wuæææ, jeg har ikke lyst å dra hjem nå, for det er så mange folk jeg skal si ha det til, og jeg tror ikke jeg får tid til alt sammen, og hvordan i alle dager skal dette gå, og jeg er ikke så flink på å pakke, stressss. Ah, jeg overlever sikkert. Nå skal jeg gå og nyte dagen. Vi blogges!

- Yara


Surprise party og oppdatering

Dette har aldri skjedd meg før! Det begynte for en måned siden da jeg ble kalt ned på kontoret i engelsktimen, og jeg tenkte ikke så mye over det. Så ble jeg kalt ned igjen på torsdag, og damen ville bare snakke med meg om hvordan året mitt hadde vært. Jeg følte det var litt poengløst og lurte på hvorfor i alle dager. Så gikk jeg tilbake til engelskklassen, åpnet døren og hørte "SURPRISEEEE!". Jeg ble skikkelig overrasket! De hadde pyntet tavlen med "We're gonna miss you, Yara" og blomster. Jeg fikk et kjempekort fullt av hilsener og på pulten min lå det en liten pakke. Inni der lå et bilde av klassen min. De forklarte at de tok det første gangen jeg var nede på kontoret. Det ga mening! Åh, jeg var så glad! Og så fikk vi is, og snakket og lo litt og så så vi film. Åh, for en rar og koselig engelskklasse. Nesten hver eneste dag ler vi, fordi folk snakker om de rareste ting, og ja, jeg skal innrømme at vi ofte brukte et kvarter på å komme i gang, men hvem bryr seg? Åhh, jeg kommer til å savne dem! I Her er noen av dem fra forrige fredag da vi møttes på Mally's og spiste is sammen


Weeee


Kortet som Jacki hadde malt 


Og inni var alle hilsene fra både læreren og elevene! 

Og det innrammede bildet. Da jeg åpnet det var det en som ropte: "So you'll never forget us, Yara!" Hehe.

Noen ganger elsker jeg folk. Ja. Siden sist har jeg hatt min siste skoledag også. Det var ganske gøy og litt trist. Men jeg gråt ikke da, for jeg skal jo se folk igjen før jeg drar. Men jeg tok litt bilder, selv om det ikke er lov å ha med kamera på skolen. Men de fleste gjorde det likevel, siden det var siste dagen.


Meg og Samii


Sara og meg


Creepers Deirdre og Yara

På kvelden dro vi til Meredith's bonfire

Hannah og meg. Marshmallows er godt!

Der fikk vi chips, marshmallows, brownies, godteri, brus og pølser. Vi sang og danset og hadde det veldig gøy! Vi var korjentene Meredith, Catie, Shelley, Erin, McKenzie, Bailey, Hannah og meg.

I dag er det lørdag, og familie har kommet fra Syracuse for å feire Hannahs graduation i morgen, og i tillegg kommer en jente som heter Alyse og skal bo her i to måneder, så da blir vi tre jenter. Men nå går jeg, og så kanskje får dere et annet innlegg snart siden Ade hadde lyst på det :)

- Yara

Prom

Som dere sikkert fikk med dere, var jeg på prom i går! Lørdag morgen dro jeg til frisøren og fikk satt opp håret. Det tok en stund, og så dro jeg hjem hvor Sharon holdt på å fikse håret til Hannah mens vi så en film. I tretiden kom Kalindi over, og hun hadde med seg masse sminke og hårfiksetingetanger. Så kom Megan, og til slutt Ramya. Vi fikset hverandres hår og sminke, og plutselig innså vi at vi hadde litt liten tid, siden vi skulle ta bilder før vi dro, så vi hev på oss kjolene, og akkurat da jeg var ferdig kom Sarah, James, Natalie og daten hennes som jeg ikke husker navnet på. Så tok vi først noen bilder i hagen vår:


Meg, Sarah og Hannah


Gruppebilde: Ramya, meg, Hannah, Kalindi, Megan, Sarah, James, Natalie og navnløst individ

Så var det en eller annen genial far som sa "turn around". Og så gjorde vi det.

Så dro vi over til Kalindis hage og tok bilder


Hannah, Ramya, Sarah og meg


Hannah krevde et bilde med daten sin!


Meg og Hannah

Så var det noen som spurte: "when does prom start?"
"at 6.30"
"It's 6.35..."

Så da fikk vi alle ræva i gir og sprang inn i bilene og kjørte avgårde til prom. Og der var det mange folk i en lang kø, for vi måtte ta sånn pust inn i rar greie-test for å bevise at vi ikke hadde drukket alkohol, og jeg synes det var skikkelig awkward siden det var rektor som holdt den, men det gikk greit, og så gikk vi inn og møtte mange folk og klemte litt på dem og smilte og lo. Og så fikk vi MAT!


Her var vi dritglade fordi vi nettopp hadde spist salaten vår og gitt alle de rare agurkbitene til Megan.


Min mat. Steaaak! Den var utrolig god!


Mens vi ventet på desserten, bestemte vi oss for å løpe og ta noen bilder med ballongdekorasjonene. Glemte jo å si at temaet var "Fire & Ice" som fikk enhver  liten tenåring til å le, siden det også er et kondommerke... Ser dere rektor i bakgrunnen?


Dere skjønner vel hva disse ballongene egentlig sa...

Vi var på dansegulvet i nesten to timer, og det fikk føttene mine til å gjøre vondt, men det var kjempegøy! Man kan ikke gjøre annet enn å le når over 400 ungdommer skriker "Save a horse, ride a cowboy!". De spilte mange gøye sanger, og de fleste har jo ikke spesielt barnevennlige tekster, så lærerne sto der med litt rare ansiktsutrykk og prøvde å ignorer hva vi skrek ut. Greit det! Klokken 22.45 opplyste de oss om at after prom begynte klokken 11, og plutselig stormet alle av dansegulvet og skrek vilt om å "Beat traffic". Vi var selvfølgelig med på dette, og rev med oss alle eiendeler og gikk til bilen. Så dro vi hjem, hev på oss klær og kjørte til skolen. Og FY SØREN, skolen var helt omgjort. Det var fantastisk, med oppblåsbar hinderløype i gymsalen, kasino, candyland, café, game show osv! Mindblown. Så vi løp rundt omrking til klokken fire om natten og hadde det dritgøy!


Game show i kantinen


De hadde gjort den ene enden av 300-hallen om til en fransk kafé!


Hannah fant en pappmann. Igjen.


Man kunne få glittertatoveringer, så jeg fikk en rosa enhjørning og et peacetegn... hehe.


Meg i fengsel.

Åh, det var gøy! Så vi (Hannah, Megan, Kalindi, Sarah og meg) la oss i femtiden nede i stuen og sov helt til klokken to i dag. Så spiste vi eggo chocolate chip waffles. Ja. Det var en veldig bra helg, men jeg glemte å gjøre leksene mine. Jeg prøve å gjøre de på fredag, men jeg ble veldig distrahert av det faktum at vi måtte klippe gresset og så kom Sharon over, og så dro vi på indisk restaurant og så bare ble det sånn... Er det ikke det vi har study hall til? Huff. Bare to uker med skole igjen nå! Men ja, finfin helg! Skulle virkelig ønske vi hadde prom i Norge. Seseee, jeg fant noe bra med Amerika, er dere ikke stolte. Jeg bare tuller. Har ikke så lyst å dra hjem nå... Årh, dårlig på avslutte innlegg. Må gjøre det ordentlig vet dere: Det var en dritbra helg!

- Yara

PS: Beklager norsken min. Den er litt ødelagt nå for tiden, men jeg tror den kommer tilbake når jeg kommer hjem!

Yearbook

Så i går kom årbøkene til skolen vår, og de første som fikk plukke de opp var seniorene og juniorene. Så i kunsttimen fikk jeg gå og hente boken siden vi hadde fått studietid. Og den var fiiiin! Det er noen forferdelige bilder av meg inni den da, men det trenger vi ikke å se på. Uansett, så vet dere sikkert at slike årbøker har noen blanker sider som folk kan signere? Og jeg har så vidt begynt å få folk til å signere den, men det er veldig artig å lese hva de skriver til meg! Så mye søtt, og masse internhumor. Fant også ut at North Olmsted High School er den eneste skolen i dette området som faktisk gir ut årbøkene sine før skoleåret er slutt. Både Jutta og Cecilias skoler skal sende dem i posten til dem til høsten, for det er da de får bøkene sine.. Hah, endelig en bra ting ved North Olmsted, ikke sant? Neida, men jeg merker jeg kommer til å savne den skolen litt. Og alle folkene, uff, jeg blir lei meg når jeg tenker på det. I går var vi nemlig på et AFS-møte hvor vi snakket om avreise osv, og mange begynte å grine. Men som dere vet er ikke jeg sånn "grine-med-folk" person. Noen husker kanskje vitnemålsutdelingen i tiendeklasse hvor folk gråt, og jeg bare smilte, for endelig var det over, liksom(men så var jo ikke ungdomsskolen det beste i hele mitt liv heller). Sånn er jeg. Men altså, tror jeg kommer til å gråte når jeg faktisk må dra! Men dere vil vel se the yearbook, ja?


Deeeer. Og den har sånn beskyttelsesgreie utenpå også. Ganske lurt, siden den er med over alt på skolen. Dere kan ikke se det her, men tittelen er "Perspectives"


Første siden med noen hilsener!Noen stjeler hele sider til å skrive på. Denne er fra Samii, og noe måtte dekkes over, bahahha :D


Og Michelle stjal en hel siden, hun også :)

Årboken var bursdagsgave fra Mom og Dad, og jeg er så glad for at jeg fikk den! 

- YaraSånn ble det bare

Jeg glemte å blogge. Så mye har skjedd siden sist! Jeg har vært på verdens beste tur med AFS til Washington D.C og New York City, og fy søren det var fantastisk! Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om nå, for jeg er for lat til å legge inn bildene her akkurat nå, kanskje senere. Men jeg kan fortelle dere at det er fire uker igjen på skolen, og det gjør meg glaaaaad. Egentlig så gleder jeg meg til å komme hjem nå, men jeg har ikke lyst å dra heller. Det hadde vært ganske greit hvis jeg kunne få ta med meg hjem alle folkene jeg liker, men det kan jeg jo selvfølgelig ikke. Åh, greit... Okei, jeg slenger inn noen bilderDet var fem helt fantastiske dager, og jeg savner New York City allerede! Vil tilbake dit, ja. Merker jeg har litt vansker med å skrive på norsk. Det er tull! Årh. Men jeg kan ta og fortelle om denne turen en annen gang, for nå er det faktisk kveld, og jeg skal sove. God natt! Nå håper jeg Stine og Ade er glad! Hehe!
Happy Easter!

I dag fikk jeg Easter basket full av godteri og en liten kylling som tydeligvis heter Coop. Hehe. Det ble jeg veldig glad for, og i tillegg så har jeg jo påskeeggene jeg fikk av min kjære Nina! Åååh, jeg har ventet i over en uke med å spise de. Føler meg kjempeflink!


Awiii, dette skal jeg spise.

I dag skal jeg og Hannah på kino og se to filmer på rad. Bare fordi vi kan. Vi skal se Water for Elephants og Atlas Shrugged. Wooo! Det blir gøy!

Hvis vi ikke teller med i dag, så er det tre dager til D.C og NYC.

- Yara


Litt om været her.

Jeg så at det var en liten sjel som hadde kommentert at han skulle til en forstad ved Cleveland på utveksling og lurte på hvordan været var. Så nå skal jeg fortelle. Hehe. Så, dere vet jo at Ohioværet kan være ganske så ustabilt, og det gjelder spesielt her oppe ved Cleveland. Da jeg kom hit i August var det sol og varmt nesten hver dag, og det forsatte godt inn i oktober med all varmen og solen. Men så i November begynte det å bli kaldt, ikke så høstkaldt som det blir hjemme i Bergen, men ganske kaldt. Men jeg tydde faktisk ikke til boblejakke før i begynnelsen av desember! For i desember begynte det å snø, og fra desember og ut til midt i mars har snøen kommet av og på, litt stormer og oversvømmelser har vi jo også hatt, men det er greit, for da får man fri fra skolen. Nå som vi er i April har vi fått mange smakebiter på sommeren, og jeg har sluttet å gå med sokker, hvis det sier dere noe? Nå dukker kids opp i shorts og sommerkjoler på skolen bare fordi de kan. Det er jo ikke varmt, egentlig. Men jeg har hørt at ca. midt i mai skal varmen ta seg opp, og det gleder jeg meg til! Egentlig vil jeg si at vinterværet her er verre enn det jeg opplevde i Bergen, men sommerværet hadde jeg gladelig tatt med tilbake! 

- Yara

Earth day

I dag måtte alle AFSerene ta med seg sine trifolds til dyrehagen og vise frem landene våre. Vi fikk disse trifoldsene i september i fjor, og jeg utsatte det til natten før den skulle være ferdig. Men jeg var ikke den eneste som hadde utsatt det, så jeg hadde selskap på facebook til langt på natt. Men uansett så fikk jeg sett Jutta og Julie Kristine igjen, og det er alltid like koselig. Så på fredag skal jeg være med Jutta til et eller annet sted to timer vekke og se på ballkjoler til henne og sånne ting. Bare 10 dager til turen, folkens! Men dere vil vel ha bilder fra i dag, dere?Meg og min kjekke trifold. 

Folk kom bort og spurte om Norge og sånne ting, og det var ganske gøy å få lov til å skryte igjen. Jeg føler meg sykt dum når jeg skryter av meg selv, men å skryte av Norge er helt i orden! Måtte stå der i en time, og da den timen var over fikk jeg cookie og to penner. Yay for det.Nå har jeg bare fire skoledager å komme meg gjennom. Ja, jeg må på skolen mens dere har påskeferie. Men det er greiiit, for det er jo mye gøy som skal skje! 

- Yara

Våren er her!

I dag da jeg våknet var det skikkelig lyst ute, sikkert fordi klokken var halv tolv. Ehe. Uansett, så gikk jeg på facebook som vanlig og la merke til at veldig mange statuser kommenterte at det skulle bli en varm dag. Og allerede da var det 18 grader ute, så jeg løp ut i pysjen min for å sjekke, og jammen meg så stemte det. Etter brunch gjorde jeg mattelekser, og så kom dad og spurte om jeg ville være med og kjøpe is. Så da dro vi, og i bilen la jeg merke til at temperaturen hadde sneket seg opp til 22 grader, og etter at vi hadde spist is hadde den klatret opp til 26! Så kom jeg hjem og utsatte engelskessayet mitt litt mer, og gikk ut og tok bilder i innkjørselen i stedet.Så gikk jeg inn igjen og hadde egentlig tenkt å fortsette på essayet, men så kom Hannah hjem og lurte på om jeg ville bli med ut og gå en tur. Så vi bestemte oss for å plukke opp Megan, dra et sted og ta bilder. Vi dro til parken. Og hvis du har lyst å se bilder der i fra: Facebook is the place to be. Etter det dro vi hjem og jeg skrev ferdig essayet mitt, og så spilte vi spill. Så fant Hannah ut at jeg og dad hadde kjøpt iskrem i dag, og hun hadde også lyst på, så vi dro tilbake til det samme stedet, og jeg kjøpte dagens andre iskrem. Hun jenten som jobbet der bare: were you here earlier today? Og jeg bare: yeah.. og hun: Yeah, I recognized your top, it's so cute! Haha, ja, jeg er et lite iskremmonster! Så dro vi hjem og fortsatte spillet. Og nå sitter jeg her på rommet mitt og venter på Hannah så vi kan se How I Met Your Mother. Yeah. Veldig fin søndag! 

Og i morgen har jeg vært her i 8 måneder, og i dag er det forresten 18 dager til turen, og 79 dager til jeg reiser hjem. 

- Yara

Jahallo hallo

Hvor har jeg ikke skrevet her? Fordi jeg er lat og utsetter ting hele tiden, sant. Men vet dere hva? Vi har fått tilbake karakterene våre, og det gikk jo ganske bra i og med at tredje kvart av skoleåret var den kvarten jeg begynte å spørre meg selv hvorfor jeg jobbet så hardt når ingen andre gjorde det, og karakterene uansett ikke kommer til å telle, så jeg sakket ned på arbeidet. Så dere skriker kanskje høyt når dere får vite at verdens mest ballredde og pessimistiske jente fikk karakteren A i gym? Noe må være galt med verden. Men jeg liker det, jeg. Og så er jeg sabla lei av hele dette opplegget kalt "high school". Altfor mange regler og alt for mye drama. I går hadde vi tornado drill, og alle bare: EHhhh, har du ikke hatt tornado drill før? Og jeg bare: eeehh, nei. Er det så vanskelig å fatte? Noen ganger må man nesten klippe ut og lime ting inn i hodene på folk her. Det er ganske imponerende, i og med at jeg selv ikke er så innmari smart at det gjør noe. 

En annen ting: 19 dager til New York og D.C turen. YES! 


Meg på Dan's Dogs i Spring breaken. Åh, det er så teit å mikse engelsk og norsk, men kan ikke noe for det.

Jeg har også gått hen og kjøpt meg to par sko... Hvorfor det? Hvorfor ikke? Hmm, hva mer har jeg gjort? Haha, tre spørsmål på rad. Jo, jeg skal egentlig skrive et engelsk essay, sant, men jeg ga opp, og så dret jeg i det. Hahaha, må skrive det i morgen for det er due på mandag. Skrev to avsnitt, og mangler ett, for det er énsidersessay vi driver med. 

Dette innlegget er veldig random, men jeg kan ikke noe for det. Hade.

- Yara

Spring Break

Endelig har vi spring break! I dag var en ganske morsom dag, for i engelsken lagde vi popcorn, og i fransken hadde vi moteshow. Deirdre leste opp hva jeg hadde på meg mens jeg gikk ned "catwalken" og jeg leste hva hun hadde på seg da hun gikk. Etterpå hadde vi en del tid til overs så da sto jeg og tullet med Deirdre og Amber(som er kjent på skolen for hanekammen sin), og det var utrolig morsomt. Og i gymmen kunne vi gjøre hva vi ville, så vi valgte å gå sakte runder i gymsalen mens vi imiterte karakterene fra "A very Potter sequel".


Random bilde jeg tok

Ahhh. Nå er det leksefri og kos! I dag etter middag skal vi til "The Melting Pot" for fondue! Det gleder jeg meg til. Og i morgen skal vi dra og spille Lazertag med Sharon og noen andre folk.

- Yara

We're going to states!!

Som dere sikkert vet, så er jeg med i A Capella Choir på skolen min, og i dag var det tid for konkurranse. Så vi stod opp klokken åtte og dro til skolen hvor vi sang litt og så tok vi en buss til Midpark High School. Der varmet vi opp og så gikk vi inn i gymsalen og fremførte tre sanger for dommerne. Sangene vi sang var "Earth Song", "I am not yours" og "Chariots are coming". Da vi var ferdig var vi helt sikker på at det hadde gått dårlig. Så gikk vi over til biblioteket og skulle lese noter. Vi fikk noen hefter med et stykke vi skulle lese, og vi fikk fire minutter på oss til å forberede oss. Men vi kunne ikke nynne notene eller noe sånt. Så sang vi det først med piano til, og så sang vi det a capella. Etter det gikk vi til kantinen og ventet på resultatene. Det beste du kan få er 1 og det verste du kan få er 5. Vi satset egentlig på 2 siden mange av oss var forkjølet, inkludert meg. Etter en liten stund med venting kom listen opp, og vi hadde fått 1 fra alle dommerne, både på sangene og notelesningen, noe som betyr at vi skal til States i mai!! Alle sammen ble skikkelig oppspilt og hoppet rundt omkring. I States må vi synge fire sanger i steden for tre, men aaaaa jeg gleder meg!

Etter det dro jeg til Olive Garden med Hannah, Kalindi, Laurie, Alanna, Deboshri og Reilly for å feire, og de har så god mat der! Forspiste meg på Cesarsalat, suppe og brød. I tillegg er jeg ferdig med OGT og det er bare én uke til Spring Break. Veldig bra.

Og så siden sist har jeg overnattet hos Jutta og som vanlig var vi på kino, og jeg så Beastly for andre gang. Kan man få nok av Alex Pettyfer? Nei. Og på søndagen bakte vi skandinaviske skillingsboller. Ikke no tull med glasur på bollene. Her feiler amerikanerne stort.Det var gøy det! Og den bittelille hunden Weenie(som er på profilbildet mitt på facebook) kom stadig løpende inn i håp om å få noe godt. Så vi ga popcorn til alle fire hundene som var der. Ganske moro å se dem hoppe etter popcorn.

Og snart er det NY og DC - tur, og jeg gleder meg sykt! Selvfølgelig har jeg og Jutta ønsket hverandre som romkamerat på turen, så lurer på hvor mye vi egentlig får sove? Fant ut at den uken vi drar går jeg bare to dager på skolen, for mandagen er fri, og så går jeg tirsdag og onsdag, og så reiser vi jo på torsdag. Og når jeg kommer hjem igjen er det ca. 3 dager til States Choir Contest. Yay!

- Yara

IIIIIIK!!

Jeg er så glad akkurat nå!!! Fordi

1. Det er helg

2. I morgen skal jeg overnatte hos Juttaaa

3. (dette er det beste) Liv-Randi postet en helt utrolig, fantastisk og awesome nyhet på veggen min. Jeg sier ikke hva det er her da, men hvis du ikke vet det allerede, så gå på facebook da!! Jeg tror jeg dør av lykke. Eller ikke. For jeg får ikke lov å dø, for det er noe jeg har lovet folkene der hjemme.


Jeg vet dere vil se beina mine. Så vær så god. Det er forresten Hilde-Sofie sine sokker. Ikke vet jeg hvordan de kom med til USA...

I dag på skolen hadde vi pep rally(så alle timene varte i 35 minutter og jeg slapp gym), der alle klassene hadde forskjellige farger på seg, freshmen hadde hvit, sophomore hadde rød, vi juniors hadde grønn og seniors hadde blå. Så satt vi i gymsalen og hadde mange gøye aktiviteter som paispising med fjeset, kaste rockeringer på hverandre, kaste pingpongballer i en kopp som var festet på en caps på hodet til noen osv, og så jublet alle sammen når deres klasse vant. Freshmen vant hele konkurransen, juniors på andreplass(yay), seniors og til slutt sophomore som alltid tapte(det var litt artig)

Og dere? Nå har de slemmeste jentene i gymklassen en krangel på gang, så de har byttet skap i garderoben siden de ikke takler hverandres tryner, noe jeg synes er helt i orden. De krangler (selvfølgelig) om en gutt. Lol. Forresten så lukter garderoben ekkelt. Men altså, det er jo bare å forvente av en garderobe. MEN, i dag har vi spaghetti til middag, og det er godt! Nå merker jeg at jeg begynner å bli veldig random ettersom jeg spyr ut meningsløse setninger i ett sett. Så da skal jeg vel slutte?? ELLER, vent, i helgen så skal jeg ta med meg speilrefleksen som fortsatt ikke har fått navn *Hva? Gir du navn til tingene dine?* Ja. Som dere sikkert  husker hvis dere har fulgt med en liten(lang) stund, så heter den maskinen jeg blogger på Maciii, med tre i'er. Det ville kanskje vært på sin plass å kalt kameraet for Camiii da. Da gjør jeg det. OK. Maciii og Camiii. Så, da slutter vi.

Hvis du lurer på noe om USA, bare spør.

- Yara

Eplekanon

Jeg blir så revet med! Har sittet og lest manualen(faktisk) og tatt en del bilder. Elsker dette her. Blir litt revet med og tar bilder av alt. Disse er tatt i Mode P. Denne lille klumpen av et kamera skal få bli med til NYC og D.C!


Øredobber mhm


Sweet Pea Antibac! Veldig random bilde...

Wiiiiiiiiiiiiiiiii! Dette var veldig gøy! Nei, nå skal jeg slutte. Så får jeg heller informere dere om at jeg nå skal legge på rent sengetøy som jeg vasket tidligere i dag og rydde litt på rommet! Senere skal vi hente pizza og dra til bestemoren. I morgen har jeg gym. Men jeg kommer sikkert til å blogge for å fortelle om rødjakkebitchen og gymbitchene eller noe sånt, for jeg vet at Marthe ville høre(lese) om det.

- Yara

 

I got what I wanted!

Nemlig en speilrefleks! Canon EOS T1i, kjent som EOS 500D i Europa. Vi klarte å få en bra deal på Best Buy etter at vi fortalte dem at det var mulig å få den billigere på Wal Mart, og da matchet de prisen og hev på et minnekort og en veske til kameraet! Ble så utrolig glad da! Den siste timen har jeg løpt rundt omkring og tatt bilder av alt og ingenting for jeg er så oppspilt!! Se så klart bilde:


Jaaaaaa

Merker jeg gleder meg til å ta masse bilder nå!


Tatt med webcam. Måtte vise kameraet mitt!

Ja, det var en bra lørdag dette her. Nå skal jeg ned og se på SNL mens jeg spiser sjokoladekake og drikker brus. Hva er klokken? Ehm, 23.14. Jaja, det går greit. Hvem trenger søvn og sunnhet liksom? Ikke meg.

- Yara

Valentine's day

Her feirer de virkelig denne merkelige dagen jeg egentlig aldri har brydd meg spesielt mye om! Men det var nå en fin unnskyldning til å stappe på med sjokolade, ikka sant? Jeg fikk tre roser i dag, fra Hannah, Sarah og Megan. Det var jo koselig! Og så fikk jeg to kort:


Kort fra Sami! Jeg tok vekk noe hun hadde skrevet på bunnen, for det trenger ikke alle å se!


Et fransk creeperkort fra Deirdre :)

Veldig fin mandag med masse glitter på buksen og en matteprøve og. Vi spiller badminton i gymmen, og jeg er sykt dårlig, men det visste vi jo alle. Jaaaa, det var det.

- Yara

Har du lyst til å lese det?

Jeg ser jo at jeg ikke har skrevet på en liten stund... Siden sist har jeg hatt to snow days, hatt to forferdelige gymtimer, vært ute og spist dessert bare fordi vi ikke hadde noe annet å gjøre på, gjort masse lekser, jaget en redd katt, tekstet med andre utvekslingsstudenter, hatt ordkrig på facebook, drukket cola og kjøpt meg shorts jeg ikke kan bruke før til våren. Fint, sant?

I dag skjedde shoppingen, og etter det kjøpte vi oreo mini blizzard!


Nå merker jeg at jeg gleder meg til våren kommer, for det er ikke så hyggelig å måtte skrape av bilen hver dag før vi kjører til skolen. Ikke kom her og si noe sånt som "ja, vi voksne må gjøre det hver dag, Yara, så ikke klag". Til deres informasjon får de voksne ha bilene sine inne i garasjene som alle husene har inni seg av en eller annen merkelig grunn. Interessant, ikke sant?

Åh, så glemte jeg plutselig å informere dere om at jeg faktisk er litt smart. Første semester endte for noen uker siden, og forrige helg fikk vi karakterene våre sendt i posten. Og der lå det et lite rart banner som sa North Olmsted High School Honor Roll og et brev som inviterte meg til en frokost i første time 16. februar. Så da slipper jeg engelsk og skal spise frokost med sånn 400 andre smarte folk. Med tanke på at skolen vår har 1600 elever burde vi kanskje vært litt flere, men jaja. Jeg er bare glad jeg får bagels og sånt. Og for at mistanken min om at jeg er litt bedre enn folkene i engelskklassen min ble bekreftet. Sånt liker en jente som har hatt æren av å kjenne C-klassen på Langhaugen vgs(de blir sure/triste/oppgitt hvis snittet er 5.NOE) å finne ut av. Jeg er ikke så dum likevel! MAMMA, er du stolt?

Der ble det et helt avsnitt om hvor dum jeg ikke er, så vi går videre. Som dere sikkert vet har jeg snart vært her i et halvt år, og jeg kan ikke egentlig skjønne hvordan tiden gikk så fort. Jeg er ikke så veldig glad for det, for jeg tenkte at det skulle ta litt lenger tid... For et par netter siden drømte jeg at jeg var hjemme i Norge igjen, og jeg var helt i fra meg. Men så våknet jeg og skjønte at det bare var en drøm. Du kan tro jeg var lettet. Ikke at jeg ikke vil komme hjem igjen, for det vil jeg!! Men ikke nå liksom.

Kan jeg anbefale noen filmer til dere som jeg har sett her borte? Ja, sett i gang. Okei. Hvis du har sjansen, gå og se Black Swan. Og mens dere først er i gang se No Strings Attached når den kommer til Norge. Og min favorittfilm for tiden er Scott Pilgrim vs. the world. Den er rar, men genial med skikkelig morsomme quotes. Eller du synes i alle fall det hvis du har litt sær humor sånn som meg.Ellers går jeg med en følelse av at i morgen er det mandag, noe det ikke er. Greit. I kveld skal vi se på SNL for det er lørdag!! Det gleder jeg meg til, men det er fortsatt sånn fire timer til, for det begynner 23.30. I morgen er det Super Bowl, men jeg skal ikke se på, for vi skal jo ned til Cleveland og være ushere for et eller annet musikalsk/teatertingisksak. Det er helt ok så lenge den rødjakkebitchen ikke kommer. Hvis noen vil høre den heller uinteressante historien om rødjakkebitchen, bare skrik! Eller kommenter her, siden jeg ikke kan høre dere, og da blir det liksom ikke så veldig lett for meg å vite hva du vil, skjønner du?

Det var det. Nå skal jeg ta på meg en av de hundretusen pysjene jeg har kjøpt siden jeg kom hit og spise ett eller annet.

- Yara

 

Vi har det bra

Så i helgen var jeg på AFS midyear-orientation. Det jeg ikke visste var at de tok og samlet alle utvekslingsstudentene fra øst og vest av Cleveland, så jeg møtte mange nye folk, blandt annet en veldig kul svenske, Katarina, Emeline fra Belgia og Minik fra Grønland. Vi hadde det kjempemoro! Danset vilt hele kvelden, takket være altfor mange bokser med brus!


Julie fra Norge, meg, Emeline og Minik


Etter en god del dansing fant vi ut at vi skulle lage en pyramide. Wuhu!


Meg og Jutta


Alle folkene rett før vi skulle dra hjem på søndagen.

Det var en veldig bra helg!! Gleder meg sinnsykt mye til New York og DC-turen nå. Om ca. to uker skal vi AFS kids på noe som heter Law Day, og da får vi dra og se på en rettsak osv, og det er på en fredag, så vi tar oss fri fra skolen, og kvelden før det skal Jutta og Julie Kristine sove over hos meg siden det er vi som skal kjøre. Det blir nok moro!!

- Yara

Sært

Hei!! Søndag, men for én gangs skyld er jeg glad!! Dere vet jo at jeg alltid er litt sur på søndager, men ikke denne. For i morgen er det Martin Luther King dag, og da er det ingen skole.  Men så har vi tre dager skole, og på de tre dagene skal jeg ha seks exams. Jess... Likevel er jeg glad..?

Men ja, jeg har ikke sånn kjempe blogglyst, så hva skal jeg gjøre da? Jeg skal finne på noe slik at jeg kan blogge frem til noe mer spennende skjer. For ja, akkurat nå for tiden er det bare masse skoleskoleskole. Det er ikke så moro å høre om det, er det vel?

Så. Jeg lever.

- Yara

Tetete

Jeg innså at jeg ikke har blogget siden jeg sa godt nyttår til dere, men det var fordi lærerne bestemte seg for å drukne oss i lekser første dag tilbake på skolen. Men nå er det helg! I går dro jeg til Jutta, og så dro vi og så Black Swan på kino, og den var ganske forstyrrende skal jeg si dere. Rated R, men jeg er jo 17, huhei, for her bryr de seg faktisk om aldersgrenser og sånt. Og så dro vi hjem og spiste mac n cheese og la oss og snakket til halv fem, og så i dag morges fikk vi stooor amerikansk frokost. Så skyndte jeg meg å dusje, og nå dusjer Jutta, og etterpå skal vi se The Notebook, og etter det skal vi dra til et Outlet Mall med Juttas vertsmor. Skal være her til i morgen, fordi vertsfamilien min + Costa Rican Guy dro til Ohio University hvor jeg har vært før, og det var ganske kjedelig, så de spurte om jeg heller ville sove hos en venninne, og det ville jeg jo! Jeg merker at jeg liker denne helgen!


Rart. Men sånn ser jeg ut akkurat nå.

Og dere: Bare fordi en fyr vil ta i mot en granat for deg, betyr ikke at du burde date ham. Men det skjønner ikke Bruno Mars.

- Yara

Godt nytt år!!

Ja, nå er det 2011! Det føles egentlig helt det samme som i går, 2010, men okei. Jeg har en følelse av at det skal bli et bra år, dette her.  Så min feiring av det nye året gikk ut på at jeg, Hannah, Gerson, Megan, Sarah og James dro til et rekreasjonssenter her og sto på skøyter til moro musikk, spiste pizza og så en morsom film "Accepted", så the ball drop på tv og spilte Apples to Apples til langt på natt. Det var veldig koselig, men jeg tror jeg foretrekker den norske feiring. Det er litt... tamt... uten fyrverkeri og champagne, eller hva? For å ikke glemme familien min og mine søte venner og alle naboene som løper rundt omkring og roper godt nytt år til hverandre. Men jeg hadde det veldig bra i går! Ja. Så.

I dag dro vi til Hannah sin venn, Duane, for moren hans hadde invitert oss til å lage krumkaker siden hun er halvt svensk. Så da vi kom dit snakket vi, spiste litt og så spilte vi Apples to Apples som var veldig gøy. Og så lagde moren til Duane krumkaker til oss, og så snakket vi enda mer og tok masse bilder jeg ikke kan legge ut nå, for jeg har de ikke. Så i sekstiden dro vi til kjøpesenteret og spiste Chicken teriyaki på den japanske restauranten, og det er så godt! Det var min første middag i 2011.

Nå skal jeg surmule litt for at det er søndag i morgen, noe som betyr at det er mandag etter det, som betyr at det er skole, som betyr at jeg må tilbake til den grufulle engelskklassen min. Æææsj. Men sånn bortsett fra det er ikke skolen så ille. HAHAH, jeg ler og holder kjeft. Men neste helg skal jeg i alle fall overnatte hos Jutta igjen, og da skal vi på kino og se en eller annen spennende film, så det gleder jeg meg til!


Har jo blitt vane å legge til et webcambilde nå. Så.

Så, da sier jeg hade. Hade.

- Yara

God jul! (på tross av hva amerikanere måtte mene om det)

I dag, da klokken var 5 i Norge sa jeg til vertsfamilien min: Nå er det jul i Norge. Vet dere hva? Da lo de med sånn tone som får meg til å føle meg total retard, og bare: Eh, nei, det er ikke jul før i morgen. Så sa jeg, ja men i Norge er det jul nå, for julen ringes inn kl. 5 den 24. desember. Og de bare: Ja, men ikke i USA. Og jeg bare: Jamen jeg sa jo at det var jul i Norge, jeg sa ikke USA.

Er ting jeg sier så lite troverdig? Ja visst tuller jeg mye, men hvorfor skulle jeg lyge om når det er jul, egentlig? Akkurat nå savner jeg jul i Norge så mye!! Med fine klær, juleprogrammer, lukten av pinnekjøtt, kirkeklokkene i bakgrunnen, stearinlys, juleduk, gaveåpning, og selvfølgelig familien min og min bittelille Tassi(som faktisk ikke feirer jul med familien i år hun heller, siden mamma og pappa er i Egypt).

Det var dette vi lærte, at i juletiden ble det kanskje ikke fullt så moro å være vekke fra hjemmet sitt. Jeg har klart meg helt fint frem til nå, da jeg innså at det var julaften, og det ikke føltes som julaften. Æsj. Neste år skal jeg feire jul for alt det er verdt!!Men jeg skal prøve å bli glad igjen snart, for det er jo tross alt jul(i visse land).

- Yara

Endelig ferie!

Først skal jeg uttrykke litt glede: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! 
Det er så bra, så bra, endelig er det juleferie. Siste skoledag gikk med til å se film i diverse klasser, drikke varm sjokolade og spise altfor mye kake. Så kom vi hjem og jeg bare satt litt på dataen, og etter en liten stund fikk jeg vite at Sharon skulle komme over og overnatte. Ti minutter senere hang Megan seg på også. Og så kom de over hit, og vi bestemte oss for å dra ut og kjøre og se på de crazy julelysdekorasjonene folk har på husene sine. Vi stoppet tilfeldigvis på en viss bensinstasjon og kjøpte oss brus til 59 cent, og så kjørte vi hjem igjen, skiftet til pysj og satte oss foran macen for å se på YouTube-videoer. Og så poppet mom popcorn til oss!
Veldig bra.

Og nå sitter vi og ser HP 6. Eller, jeg halvser, siden jeg har sett den veldig mange ganger. Wiii. Og i morgen skal jeg ut og shoppe med Jutta, og så skal jeg overnatte hos henne! Og på mandag kommer Gerson. Ojoj, for en bra start på ferien!

- Yara

Snow day!

Helt siden torsdag har de snakket om at det kunne bli snow day i dag, og i går kveld på bursdagen min krysset vi fingrene og ba for en bursdagsgave fra været. I dag morges i sekstiden kom Hannah inn på rommet mitt og sa: "You got your birthday wish!" Så løp vi til vinduet og så ut, ikke spesielt mye snø, men det var likevel blitt snow day! Så vi gikk og la oss igjen, og i 11-tiden sto vi opp og fikk chocolate chip pancakes som mom lagde til oss! Hele familien er hjemme i dag, og det blåser noe sinnsykt utenfor.


Meg nå. Se mamma, jeg har på meg jakken jeg fikk til bursdagen min! Tusen takk :)

- Yara

Nå blogger jeg visst igjen.

Bare for å skryte denne gangen, altså. Jeg har gjort matteleksene mine, neste mandags lekser og holder på med et current event som jeg må levere inn i government i morgen. Det er kjedelig med lekser, men jeg fant ut at hvis jeg skal ha en leksefri bursdag på søndag, så gjør jeg de nå. Derfor vier jeg fredagen til å skrible ned x antall notater fra government. Nå ble jo dette innlegget ganske kjedelig, og jeg er ganske sikker på at dere kom hit for å se meg. Så her har dere meg med dagens adventskalendergave:


Mmm notatbok.

Dere vet at jeg elsker notatbøker, sant? Det er nesten litt skummelt hvor mange utfylte notatbøker jeg har(en eske i boden hjemme). Og det meste som står i dem er tull. Men det er veldig gøy å se tilbake på, så jeg gleder meg til å se hva jeg kommer til å fylle denne boken med!

Men nå går jeg min vei for å skrive noe tull på et ark. Det kan være fare for bedre blogging en annen dag.

- Yara

Whatever. Your mom.

Ting som irriterer meg:

- For en uke siden beit jeg meg i tungen, og det gjør så sinnsykt vondt nå at jeg ikke kan spise. Jeg vet ikke hvorfor, men tungen er liksom blitt lilla og greier, og det er jo ikke sånn det skal være.

- Amerikanske tenåringsjenter er superglad i drama, og sørger for å ha det til enhver tid. Jeg mener, kan de ikke bare gå og se på tv i stedet? Nei. De bare må fortelle meg hvor mye de hater en annen jente, og så selvfølgelig kommer denne andre jenten til meg og forteller hvor mye hun hater den første jenten. Så blir det til at jeg må skjule for dem at jeg er venner med dem begge. Kan ikke alle bare være venner, eller i det minste tolerere hverandre?

- At folk tror jeg er dum fordi jeg ikke er her i fra.

- At folk bare ler av meg for alt. Til og med når jeg ikke er morsom. Og som vi alle vet, er jeg ikke en sånn som snapper tilbake, men samler på alt sammen inni meg helt til jeg eksploderer noe voldsomt. Lurer litt på når det skal skje egentlig, for det pleier å skje minst to ganger i året... Herregud.

- Hvis man er hyggelig mot weird kids én gang, følger de deg for evig alltid. Æsj.

- At alle går utifra at jeg elsker snø og kulde fordi jeg er fra Norge som jo selvfølgelig er hovedstaden i Sverige.

- Engelsktimene. Jai ar ikka dom. Eller hva?

- At verdens største comeback her er: "Looks like you're walking home." Oh boo hoo, like I've never walked before.

Vet dere hva? Jeg tror jeg skal begynne å gjøre det som jeg vil. Ikke hele tiden tenke på hva andre kommer til å føle. For jeg er faktisk drittlei av at folk kan tulle og gjøre narr av meg, men hvis jeg gjør det litt tilbake er det plutselig verdens største fornærmelse og herregud ring brannvesenet liksom.

Og så savner jeg vennene mine som ikke lager drama ut hver eneste lille smule de kan finne på gulvet. Men sånn bortsett fra dette har jeg det helt fint, og jeg gleder meg til jul.

Jaha, jah. Juletreet vårt heter Alfred Ron Abrahamson forresten. Han er digg, og så istedenfor en julestjerne på toppen har vi et enhjørningshode. Fordi vi gjør det our style.

- Yara

1. desember!

Folkens, jeg er så glad at jeg kunne eksplodert, men jeg skal ikke det da. Uansett, i dag da jeg satt på skolen begynte det å snø! Ble skikkelig oppspilt! Og så da jeg kom hjem ventet en diger pakke på sengen:


Eeeeeeeeey. Pakke Utland. Posten. På sengen min. Jess.

Og så begynte jeg å ta tingene utav, og jeg lover dere at jeg følte at det var julaften på gang. Det var så spennende, og jeg ble så glad for alt sammen. Hadde egentlig lyst å skrike av glede, men det hadde ikke tatt seg ut siden Dad satt i kjelleren og jobbet.


Ting jeg pakket ut. Det var så myeee!!

Og best av alt, kalender til meg og Hannah!

Så tusen tusen millioner takk til tante Aud og mamma som lagde den! Vi ble veldig oppspilte og løp rundt i stuen mens vi prøvde å finne en plass å henge den... Nå er den over peisen, så vi kan se den til enhver tid!
Og tusen takk for gavene, Brit!

Så nevner vi Ingrid: INGRIIIDD!!!(siden du kommenterte med så mange utropstegn)

- Yara

Julegaver og sånt

Se, nå er det faktisk desember i Norge, men ikke her. Likevel tillater jeg meg selv å late som om det er desember her. For jeg pakker nemlig inn julegaver til folk, og det er veldig ok. Ser man det.


Det er ikke alle sammen, men noen av de jeg skal sende til Norge.

Saks og papir. Kjempeinteressant.


Nå ble dere sikkert skuffet fordi dere fikk se innpakkingspapiret.

Men så har jeg en nyhet til dere og! Hannahs bestevenn fra Costa Rica, Gerson, kommer for å bo med oss i en måned. Han kommer om 3 uker, så da blir vi tre ungdommer her i huset, og så får både han og jeg feiret amerikansk jul for første gang! Og en ting til: I denne familien åpner de julegavene den 24, så det liker vi!

SÅ NEVNER VI INGRID HELENE: Ingrid Helene :)

Jeg vet ikke hvorfor folk har lyst å bli nevnt, men jeg synes det er koselig, så bare si i fra hvis dere vil bli nevnt mer.

- Yara

Thanksgiving break!

Endelig har vi fått en liten ferie! Så i morgen tidlig kjører vi avgårde til Syracuse, New York for å feire med resten av familien. På vei dit skal vi spise brunsj på et vaffelhus og når vi kommer frem skal vi spise middag på en nuddelrestaurant. Og som alle vet, elsker jeg nudler!

Forresten så glemte jeg jo helt å klage litt, så det skal jeg gjøre nå: jeg har hatt tre prøver i dag. Og så hadde jeg én i går. Men etter prøven i fransken fikk vi se Tarzan på fransk. VHS, selvfølgelig.

Jeg vet ikke helt hvordan Thanksgiving kommer til å bli, men jeg satser på at det blir god mat. Jeg elsker jo god mat. Sååå... ja... Så nevner vi Vilde: VILDE :) Hahah, ble du glad nå? Og så siden jeg er snill skal dere få se mat.


Gresk something i London. Smakte godt.


Nina og Yaras oreokake.


Marthe og Yaras sommermuffins.


God pai med fint navn jeg ikke husker fra Harrods.


Burger fra McDonald's

Lurer på hvorfor jeg har så mye bilder av mat, egentlig...?


Husker dere denne? Homecoming.


Eller bare sinnakaken min fra the Cheesecake Factory?


Kusines konfirmasjon.


Hilde-Sofies godtekurv.

Nok.

 

- Yara

Jeg forteller dere "litt" om helgen

Først vil jeg bare si: Tusen takk til alle dere flottinger som kommenterer! Og så, over til noe kjempekjedelig. Jeg skal fortelle dere om helgen min. Altså, nå mener jeg ikke at helgen var kjedelig, men at det kanskje kan bli litt kjedelig å lese om det, siden jeg har en tendens til å lage lange innlegg... Ja, dere vet. Så, da starter vi.

Fredag kveld dro vi på premieren på skoleteateret som jeg hjalp til med å lage kulisser og greier til. Møtte Kalli og Laurie der, og det var et eh... teaterstykke om en dysfunksjonell familie som alltid. Så dro jeg hjem og satt på macen som vanlig. Så på lørdag moren sto jeg opp kl.8, og vi kjappet oss til Crocker Park kino og sto utenfor i tre kvarter sammen med en skvaldrete dame, siden vi ville ha billetter til Harry Potter 7 del 1. Heldigvis var det en dame som åpnet døren og sjekket om det var billetter igjen til oss, og det var det, så vi fortsatte å stå utenfor og vente på at kinoen skulle åpne. Så løøøp vi inn døren til skranken, kjøpte billettene og løp til det som snart skulle bli en driiitlang kø. Jeg kjøpte popcorn som jeg åt på i ett kvarter før filmen begynte. Det som var ekstra gøy var at de viste filmen på en IMAX skjerm, en kjempediger skjerm som... ja, gidder ikke forklare, så google det. Jeg virkelig elsket filmen og gleder meg som en liten unge til siste delen kommer!

Så senere på dagen tekstet Sam meg og spurte om jeg ville bli med til Crocker Park for å se på åpningen av julegaten, så det ville jeg gjerne. Ble plukket opp av henne og broren og så kjørte vi dit. Der var det en julenisse på en brannbil og miss Teen Ohio som så ut til å ha lots and lots of sagmugg i hodet. De tente lys på det kjempestore fake juletreet og hadde masse fyrverkeri! Det var gøy. Men det var sinnsykt masse folk der. Etter det gikk vi rundt og sang julesanger og tittet i butikker og sånt. Vi kjøpte også verdens kuleste julegaver til hverandre, men sier ikke hva det var før til jul da. Haha. Vi kjøpte varm sjokolade og snakket med mange rare folk. Møtte også på James, kjæresten til Sarah, og det var koselig det.


Tilfeldig bilde av Crocker Park. Veldig koselig.

Okei, så var det i går. Jeg og Hannah sov lenge, og så i firetiden dro vi over til Kalli og ble kjørt downtown Cleveland hvor vi skulle være ushere for musikalen Billy Elliot. En av head usherne, en gammel dame var skikkelig bitchy og erklærte at hun hatet oss STARS som vi jo er. Derfor ble det til at jeg sendte henne sure blikk en gang innimellom. Håper jeg aldri ser henne igjen, altså. Men uansett, det var en gøy musikal med en tolv år gammel gutt som danset helt sinnsykt bra! Vi så ham faktisk komme ut døren etter showet og sa Hannah "Good job!" til han, og da ble han veldig glad.Så jeg har hatt en veldig kulturell helg, jeg. Er det det man kaller det? Jeg gjør som Marthe og satser på at jeg valgte det rette ordet.

Folk som skal nevnes? Stine, Nina. <- Der.

Så hvis det er noe mer jeg vil si... da kommer det et nytt blogginnlegg.

- Yara

 

Så... er du dum? Nei, jeg vet bare ikke hvor EUROPA er.

Så i går rett etter at skolen var ferdig holdt jeg på å hente bøker ut av skapet og stappe dem nedi sekken min da en gutt og to jenter vender seg mot meg og så spør gutten, nei vent litt, jeg lager heller en samtale ut av det:

G: So, are you a junior? *De to jentene bak ham ser rart på meg*
Y: Yes *Jentene utveksler blikk og ser på meg mens de tenker du ser ikke sånn ut, han hadde også det blikket*
G: I haven't seen you before? *Right back at ya, tenkte jeg*
Y: Well, that's because I'm an exchange student from Norway. *duden begynner å fatte sakte, men sikkert* 
G: Oh, ah..
Y: Do you know where that is?
G: Yeah, it's... uh, no.
Y: It's in Scandinavia. Do you know where that is?
G: ... No
Y: It's in Europe.
G: OH. *snur seg*
Y: *herregud teit fyr, vedder på at han ikke vet hvor Europa er*

Jeg vettasøren hva som er i veien med enkelte folk. Men det er én ting jeg har funnet ut her borte: at det er sinnsykt moro å bare være gal og sprø og kødde med hjernene til folk, for flesteparten av dem ser man aldri igjen. Så synes på en måte det var helt greit å dumme ut han duden når han tar med seg to andre for å finne ut om jeg virkelig er en junior. Jeg mener, takk for at du nok en gang påpeker hvor ung og liten jeg ser ut.

I tillegg til at folk elsker å påpeke hvor ung og liten jeg ser ut, er de oversensitive i forhold til vekten sin. No joke. Du kan ikke kødde med at noen ser feit ut, for da går de og tenker på det i hundre år etter at du sa det. Sånn sett har dette landet kjørt av veien, kræsjet i et tre og eksplodert. Just sayin... Blir egentlig ganske sur av at folk med normal størrelse klager over sånt. Så hvis en person sier de er feit flere ganger, blir jeg gjerne så lei at jeg bare sier meg enig. Fint det.

Enkelte dager vurderer jeg dette:
P: No offense, but you don't look like a junior AT ALL, you're so tiiiiny. 
Y: Yeah, and you're not. You're rather big.

Men jeg gjør det aldri da. For som jeg jo har sagt før, så er jeg snill på utsiden. Smil smil smil. Drit i teite folk og skriv om dem på bloggen i stedet. Det var det. Så nevner vi Marthe i dette innlegget: Marthe.


Julekulecola. Bare for å ha et bilde.

- Yara

Bare litt høst

- Yara

Jeg blogger nå, jeg.

Midt på natten faktisk. Så som dere alle visste fikk jeg plutselig langt hår:Så dro jeg til en frisør og fikk dette:Seee så kort :/

I dag etter skolen skypet jeg med Stine og Håkon som satt og så på Senkveld med Thomas og Harald, så da fikk jeg også se litt. Det var moro! Så hadde vi en lang, dyp og innmari viktig samtale om livet. Neida. Jeg tok faktisk print screen bilder av Stine og Håkon. Minst ti stykker! Her er ett:

Så etter dette dro jeg på skolens talentshow OBOBA. Det var gøy!


Sara og Reilly


Jacki


Noen av de som opptrådde

Og i titiden i kveld ville Anders skype, så da gjorde vi det. Og etter den første timen var jeg så trøtt at jeg like godt la meg til å sove mens jeg med jevne mellomrom ble ropt tilbake til virkeligheten. Jeg tror Anders spiste seg gjennom sovingen min. Nå er jeg våken igjen, så nå snakker vi om teite folk som ikke vil klemme og sender rare videosnutter.


Fin tegning av oss siden Skype ikke lot meg tegne...
Jeg skal legge meg når han går ut, han skal gå ut når jeg legger meg. Vet ikke hvordan det skal ende.

I morgen skal jeg rake LØV. Jeg vet at dette innlegget ikke gir så mye mening, men det er faktisk midt på natten, så det er min unnskyldning.

- Yara

//Talent show pictures borrowed from Laurie.

Dette har skjedd...

Hallo igjen. Dere som trodde jeg var blitt flink å blogge igjen... Men jeg har da i hvert fall noe å komme med nå! Halloween:


Flott geek?

Og når jeg kommer hjem fra skolen venter dette:


De tror de eier sengen min...

Uansett, så skal jeg fortelle om i dag. Etter skolen dro jeg med Hannah på biblioteket og som vanlig når vi har vært på biblioteket drar vi innom en bensinstasjon og kjøper Polar Pop. Etter det spiste vi spaghetti. Så kom Jutta(finsk utvekslingsstudent) og Eddie og plukket meg opp. Vi dro til Chipotle Mexican Grill og spiste før vi dro til kjøpesenteret. Og der kjøpte vi ting(åpenbart):


Søte tøfler


Lue (Jutta kjøpte en make bare i blå med matchende hansker til)


Pysj-shorts


Genser (ENDELIG)


Veske


Sløyfehårbøyle

Så skulle de kjøre meg hjem, og det var en sykt morsom hjemtur hvor jeg og Jutta snakket norsk og svensk for at Eddie ikke skulle forstå hva vi sa, og vi kjørte egentlig bare rundt omkring i North Olmsted en stund før vi kjørte meg hjem. Det var en kjempegøy fredags kveld! Så vi ble enige om å gjøre det igjen, haha!

Nå skal jeg drikke cola og spise Oreo mens jeg er på macen og gjør noe underholdende(forhåpentligvis).

- Yara

Risengrynsgrøt risengrynsgrøt risengrynsgrøt

I dag var jeg hjemme alene en stund. Grøt. Så da lagde jeg det. Grøt.


Jeg glemte å ta bilde av den da den var... ikke så tom. Så det ble webcam. Juhu


Bahwahh.

Det var godt, og nå er jeg stappmett. Men jeg blir sikkert sulten om en time igjen da, for det blir jeg alltid!

EHM, sa du det var dårlig vær i Bergen?

Folk fra North Olmsted burde ikke få lov til å fornærme bergensere: I dag i siste time som er study hall ropte en av de mennene som sitter vakt der opp reglene om hva vi skulle gjøre i tilfelle det kom en tornado. To minutter etter han har sagt det høljer det ned, bosspannene utenfor fyker rund og blader virvler rundt omkring. Så det ender med at jeg blir sittende i kanskje 20 ut av 50 minutter å stirre på været. Og sånn to minutter før bjellen ringer lyder det over høytallerene: "Because of the weather after school activites that I list are cancelled: Eagle's Nest Theatre(min)Blahablah, blabhabl and blahablbah. We ask you to leave the building as quickly as possible after the bell rings. Så ringte bjellen og jeg skjøt avgårde til skapet mitt hvor jeg rev ut bøkene, stappet dem i sekken, slengte på meg jakken og deretter sekken før jeg og Hannah sprang mot utgangen. Vi ville ikke være sist ut med bil i dette være nei! På vei ut møtte vi på Jennifer, så hun fikk sitte på med oss. I bilen slo vi på radioen og selvfølgelig snakker de om en eller annen tornado som er på vei hit, og Jennifer bare: Oh I gotta hurry home. If there's a tornado coming I have stuff in my room I want to hide in the basement. Da lo vi, for det var liksom tingene sine hun tenkte på? Men jeg må innrømme at jeg sikkert hadde spurtet hjem og puttet maciii i sin røde beskyttelse og gjemt den i kjelleren til det var over. Foreløpig er det ingen tornado, bare uvær. Så jeg venter spent!!

- Yara

Jeg sa jo at jeg var pessimist, men i dag er jeg optimist

I daaaag sant? Så fikk jeg skryt. Ok, dere skjønner ikke greien før jeg forteller den:
I kunstklassen tegner vi optiske illusjoner, og teit som jeg er bestemte jeg meg for å lage en skikkelig innviklet illusjon som tok meg altfor mange skoletimer å fullføre. Det har seg slik at første kvart av skoleåret ender på fredag, og da må alle prosjekter være ferdig og innleverte. Så i dag tok jeg avgjørelsen om å ditche studietiden min og gå til art-klasserommet og fullføre tegningen min. Satt og tegnet febrilsk med den lille tusjen min i femti minutter til koselig musikk som kunstlæreren hadde satt på(vi var de eneste der inne). I dét det var fem minutter igjen panikktusjet jeg resten og pustet lettet ut. Så reiste jeg meg og viste tegningen til kunstlæreren.

L: Wow, Yara, have you seen it from a distance?
Y: Noo?
*tar tegningen og snur den mot meg*
Y: WOoow, it's awesome (Jeg pleier ikke å si sånt om mine egne ting, egentlig mer sånn: eh, kunne vært bedre)
L: I'm hanging this up tomorrow
Y: Really?
L: Yeah, it's just an awesome illusion
Y: *SMIIIIL*

Da ble jeg glad da. Så dro vi hjem, og så spurte Hannah om jeg ville være med ut og kjøpe Polar Pop, som er frosset brus. Det er veldig billig og veldig godt. Så det skal vi gjøre i kveld(siden jeg tilfeldigvis nevnte at hjemme pleide jeg ikke å skifte til pysj så tidlig som i sekstiden fordi det kunne være jeg ville gå på butikken, og hun bare: vil du gå her da? og jeg bare: neiii avstandene her er jo syke)

Og til middag har vi min favoritt her i USA, Chicken and mushroom soup med ris. Namnamnam. Så når jeg en eller annen gang i fremtiden får med meg hjem det jeg har laget i kunstklassen skal jeg ta bilder av det og vise dere. Ååå Kunst er så gøy!


En tegning jeg lagde for lenge siden(i år) og klippet opp og hang opp på skapet mitt. Siden jeg er optimistisk pessimist, husker dere?

- Yara

Og hva?

Når livet er dritt, når alt og alle er dumme, når du gruer deg til å stå opp, når du bare vil gråte og alt er forferdelig: SPIS.Jeg skal bare spise til jeg eksploderer. Det hadde vært kjempefint. Så må alle dummingene gå og tørke opp invollene mine som ligger spredd utover gulvet.

- Yara


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

MENY


Forsiden
Om meg
Add som venn

ARKIVJuli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010

KATEGORIERAnnet
Blogg
Etter USA
Forberedelser til USA
i USA
Litt unødvendig
Min fakta
Spørsmål & Svar

LENKERAlexander i USA 10/11 - Aspect
Ali i USA 10/11 - Explorius
Alida i USA 10/11 - Explorius
Amalie i USA 10/11 - Explorius
Amanda i USA 10/11 - Explorius
Anette i USA 10/11 - Explorius
Anne i USA 10/11 - Explorius
Anne Marit i USA 10/11 - Explorius
Asha i USA 10/11 - EF
Astrid i USA 10/11 - Explorius
Benedicte i USA 10/11 - EF
Bjørn Olav i USA 10/11 - Explorius
Charlotte i USA 10/11 - Into
Christine i USA 10/11 - Explorius
Connie i USA 10/11 - Explorius
Elin i USA 10/11 - Explorius
Elisabeth i Utah 10/11 - Explorius
Elise i USA 10/11 - Explorius
Ellinor i USA 10/11 - AFS
Emilie i USA 10/11 - Explorius
Evy Marie i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Heidi i USA 10/11 - Explorius
Helene i USA 10/11 - EF
Helene i USA 10/11 - Explorius
Hilde Marie i USA 10/11 - Explorius
Hilde-Sofie i USA 10/11 - AFS
Ida i England 10/11 - EF
Ida i USA 10/11 - Explorius
Ida-Emilie i USA 10/11
Ingrid i USA 10/11 - AFS
Ingvild i USA 10/11 - YFU
Isabel i USA 10/11 - STS Education
Isabell i USA 10/11 - EF
Kamilla i USA 10/11 - Explorius
Karoline i USA 10/11 - Explorius
Kristine i USA 10/11 - AFS
Kristine i USA 10/11 - Explorius
Kristoffer i USA 10/11 - Explorius
Lene i USA 10/11 - Explorius
Lisa i USA 10/11 - Explorius
Lise-Marie i USA 10/11 - Explorius
Mamie i USA 10/11 - Explorius
Marie i USA 10/11 - Explorius
Martina i USA 10/11 - Explorius
Mija i USA 10/11 - Aspect
Nora i USA 10/11 - Explorius
Oda i USA 10/11 - YFU
Othilie i USA 10/11 - Speak
Ragnhild i USA 10/11 - EF
Rikke Amalie i USA 10/11 - Explorius
Sara i USA 09/10
Synne i USA 10/11
Victoria i USA 10/11 - Explorius
Vilde i USA 10/11 - AFS


Designet er av idawisth.blogg.no
hits